Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Благодаря на Блубери за връщането на "Нереализираните се завръща" във Важни! Очаквам предложения кои изпълнители искате да включа в следващия кръг? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Благодаря на Блубери за връщането на "Нереализираните се завръща" във Важни! Очаквам предложения кои изпълнители искате да включа в следващия кръг? Време е отново да се завъртят големите НЕОЧАКВАН КРСЙ НА ДЕСА Форума си влиза в ритъм :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Време е отново да се завъртят големите НЕОЧАКВАН КРСЙ НА ДЕСА Форума си влиза в ритъм :1000 (30): Дали да не направим кръг с вече неработещи активно певци, но оставили все пак нещо в жанра, каквито са Весела, Пепа секса, Кайовата любимка Даниела, Петра, Ивена и Джина Стоева, Цветелина... Иначе за Деса - "Неочакван край" не е съвсем нереализирана. Тази ми е слабост от неизвестните на Донева: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Дали да не направим кръг с вече неработещи активно певци, но оставили все пак нещо в жанра, каквито са Весела, Пепа секса, Кайовата любимка Даниела, Петра, Ивена и Джина Стоева, Цветелина... Иначе за Деса - "Неочакван край" не е съвсем нереализирана. Тази ми е слабост от неизвестните на Донева: Може да пропуснем Даниела и Ивена От този лабум ме радвс Ти ще бъдеш и Тъжно сърце от непопулярните Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Пепаааа!!! Да!!! Цвета, Джина и Ивена чат-пат пущат песни, но да и за тях и другите. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Пепаааа!!! Да!!! Цвета, Джина и Ивена чат-пат пущат песни, но да и за тях и другите. А за Клея какво ще кажеш. Или при нея всичко е реализирано в пълния му потенциал :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Може да пропуснем Даниела и Ивена От този лабум ме радвс Ти ще бъдеш и Тъжно сърце от непопулярните Кауин ще бъде възмутен и огорчен, ако се пропусне Даниелка Ядкова от Разлог! За това съм съгласна на 1000 процента: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 А за Клея какво ще кажеш. Или при нея всичко е реализирано в пълния му потенциал :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Там всичко е реализирано на 100 процента, че и отгоре! Екстра асилумът да даде още идеи за позабравени фолк знаменитости, които да се изявят в "Нереализираните". Аз изброих няколко на прима виста. Полина също беше колоритна персона! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Кауин ще бъде възмутен и огорчен, ако се пропусне Даниелка Ядкова от Разлог! За това съм съгласна на 1000 процента: Че тя Даниелс май всичко е реализирала поне доколкото са и позволили възможностите. Тя само с клипове пускаше сингли. Така и не помня дали издаде албум. Но помня като мсчксше Галена със Страх ме е сама. Галошс май беше пуснала Дъждовно реге Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Че тя Даниелс май всичко е реализирала поне доколкото са и позволили възможностите. Тя само с клипове пускаше сингли. Така и не помня дали издаде албум. Но помня като мсчксше Галена със Страх ме е сама. Галошс май беше пуснала Дъждовно реге Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Че тя Даниелс май всичко е реализирала поне доколкото са и позволили възможностите. Тя само с клипове пускаше сингли. Така и не помня дали издаде албум. Но помня като мсчксше Галена със Страх ме е сама. Галошс май беше пуснала Дъждовно реге Страх ме е сама не е ли от 2003, няколко години преди пръкването на Галя с Можеш ли? Предлагам Полина, Надя, Кати, Лия, Деси, Ина, а защо не и Луна! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Страх ме е сама не е ли от 2003, няколко години преди пръкването на Галя с Можеш ли? Предлагам Полина, Надя, Кати, Лия, Деси, Ина, а защо не и Луна! Оооооо, на Деси Ковачевица даже имам любимо парче, гръцко, убиец е! Ако не те мързи, спретни една анкета, защото трябва да са само 5 изпълнителите, а има доста варианти, нека потребителите изберат певците! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Оооооо, на Деси Ковачевица даже имам любимо парче, гръцко, убиец е! Ако не те мързи, спретни една анкета, защото трябва да са само 5 изпълнителите, а има доста варианти, нека потребителите изберат певците! Ще пусна утре, че ми е зле нетът. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Ще пусна утре, че ми е зле нетът. Орнела и тя може, както и Нина лъвицата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Орнела и тя може, както и Нина лъвицата. Помислих си и за тях, но не са ме кефили, както и Сани 😁 Бойка Дангова дали я знаят? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Помислих си и за тях, но не са ме кефили, както и Сани Бойка Дангова дали я знаят? Че кой не я знае Бойчето? Димана и тя е вариант, Биляна, Боряна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Че кой не я знае Бойчето? Димана и тя е вариант, Биляна, Боряна... Биляна още уж се подвизава 😁 Силвия включвала ли си? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Биляна още уж се подвизава 😁 Силвия включвала ли си? Че на Биба откога е последната песен? Не съм включвала Силвия, може и Славена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Че на Биба откога е последната песен? Не съм включвала Силвия, може и Славена. Някакви народни има, наскоро й мернах интервю по Планета. Даяна, Маца... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Никакви класации няма да правите без моите любимки: Биляна от Харманли Боряна от Пазарджик Вероника от Павликени Даниела от Разлог Даяна от Благоевград Жулиета от Сливен Милица от Оборище Петра от Хасково Полина от Плевен Сиана от Казанлък Траяна от Исперих Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Yaneva Мигом да включиш и любимия Щилян! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Никакви класации няма да правите без моите любимки: Биляна Боряна Даниела Даяна Милица Петра Полина Сиана Траяна Осем Осем, Никол, Дилън, Пантерите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Щях да предложа и две други мои любимки - Албена и Калия, но мисля че нямат нереализирани песни. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Една много хубава нереализирана песен на моята любимка Сиана: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Страх ме е сама не е ли от 2003, няколко години преди пръкването на Галя с Можеш ли? Предлагам Полина, Надя, Кати, Лия, Деси, Ина, а защо не и Луна! Даниела се появи 2003 с Нося самотата. Галя 2003 с Можеш ли. Страх ме е сама е от 2004. Дъждовно реге сущо5през 2004.с първите си 2 песни Даниела мачкале Галоша За Лия и Полина и Луна съм с две ръце Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари