Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Че кой не я знае Бойчето? Димана и тя е вариант, Биляна, Боряна... На Билиджето всичко си е нереализирано мен ако питате :1000 (29): Осем Осем, Никол, Дилън, Пантерите Оо за Никол съм с две ръце. Мисля за теб и Другата жена са топ любими песни и нямат клипове. Силен албум пусна. Жалко, че се отказа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Даниела се появи 2003 с Нося самотата. Галя 2003 с Можеш ли. Страх ме е сама е от 2004. Дъждовно реге сущо5през 2004.с първите си 2 песни Даниела мачкале Галоша За Лия и Полина и Луна съм с две ръце "Страх ме е сама" е от 2003. От 2004 са "Все ми е тая" и "Друга съм". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Щях да предложа и две други мои любимки - Албена и Калия, но мисля че нямат нереализирани песни. А какво ще кажеш за Албена и Любена и вселенския хит за Кумчо Вълчо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 "Страх ме е сама" е от 2003. От 2004 са "Все ми е тая" и "Друга съм". Оо верно. Взе ми е тая е големия и хит. Обожавам Разплакана любов и Без мен полудяваш, но те са от последвалите години. 2003 и 2004 Галош и гледаше жално в паничката :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Помните ли това...? А защо тази песен я няма в тубата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Помните ли това...? А защо тази песен я няма в тубата? Да, но предпочитам Под дъжда. Уникална песен :1000 (6): Другия линк не го виждам. Но и Виктория Моля се липсва в тубата. Срамотия. Голямото отлротие на Про мюзик. Беше по успешна от Чужди устни на Анелия. А как си дигсше палаво зурлата на "И НЕ ИСКАМ ДА ПРИЗНАЯ, ЧЕБТОВА Е КРАЯЯЯ" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Щях да предложа и две други мои любимки - Албена и Калия, но мисля че нямат нереализирани песни. Албена от Диапазон е кралица. Анна? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Да, но предпочитам Под дъжда. Уникална песен :1000 (6): Аз предпочитам Докога. Марияна и Виктория, Калчева, Славова? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Никакви класации няма да правите без моите любимки: Биляна от Харманли Боряна от Пазарджик Вероника от Павликени Даниела от Разлог Даяна от Благоевград Жулиета от Сливен Милица от Оборище Петра от Хасково Полина от Плевен Сиана от Казанлък Траяна от Исперих :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Петте, които съберат най-много гласове в анкета, ще участват в Нереализираните, но ще се състезават с всички предложения, които се споменаха дотук... Осем Осем, Никол, Дилън, Пантерите Дилън бих го любила много! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Албена от Диапазон е кралица. Анна? Аз мислех, че за тази говорите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Можете към класацията Нереализираните да добавите и Надя! Имаше доста хубави песни на времето.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Когато Пресли изкара "като звяр бъди, як бъди" на негов гръб... Любима песен, много надъхва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Янева, падаш си по противоположен тип мъже ... къде е Дилън, къде е Стораро ... хич не подбираш. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Янева, падаш си по противоположен тип мъже ... къде е Дилън, къде е Стораро ... хич не подбираш. И двамата са мъжкари, кво... С различен тип сексапил. Я кажи твоя тип, Калинище! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Днес едно пиленце ми звъни на пожар по телефона "Чанооо, имаме първата песен от 2018 година с 20 милиона гледания. Името й започва с "Ш", участие в нея взима изпълнителка, чийто прякор в чалгата е "Лидерката", оркестрите я превърнаха в хороводна китка....". После се чуха някакви странични крясъци "Стига си говорил по телефона, идвай тук, чакаме те да ни терапевтираш." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 И двамата са мъжкари, кво... С различен тип сексапил. Я кажи твоя тип, Калинище! Калинище се подмокря само от пищенето на Преси. 3:57 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Добре че ми припомнихте Калия с шедьовъра "Под дъжда" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Днес едно пиленце ми звъни на пожар по телефона "Чанооо, имаме първата песен от 2018 година с 20 милиона гледания. Името й започва с "Ш", участие в нея взима изпълнителка, чийто прякор в чалгата е "Лидерката", оркестрите я превърнаха в хороводна китка....". После се чуха някакви странични крясъци "Стига си говорил по телефона, идвай тук, чакаме те да ни терапевтираш." Андреа е с повече гледания вече на английската си боза от тая гнусотия.Плачи и скуби коси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Калинище се подмокря само от пищенето на Преси. 3:57 Все си харесваш някого от публичното пространство и ти! Не се прави на скромен, мило ми фенче на Жулиета, Боряна, Даниела и Петрана. Хайде, издавай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Андреа е с повече гледания вече на английската си боза от тая гнусотия.Плачи и скуби коси. Съветвам те най-приятелски да игнорираш подобни отчаяни опити за внимание! Съсредоточи се върху Ивана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Все си харесваш някого от публичното пространство и ти! Не се прави на скромен, мило ми фенче на Жулиета, Боряна, Даниела и Петрана. Хайде, издавай! Харесвам Графа! Намирам го за много по-сексапилен от чалга певците. На теб допада ли ти? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Харесвам Графа! Намирам го за много по-сексапилен от чалга певците. На теб допада ли ти? Не бих казала, че ме възбужда, но се облича добре от няколко години... С теб единствената ни допирна точка е леля Калудова! За всичко друго сме на полюсни мнения, мили! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Не бих казала, че ме възбужда, но се облича добре от няколко години... С теб единствената ни допирна точка е леля Калудова! За всичко друго сме на полюсни мнения, мили! Много си странна, скъпа. Харесваш турския космат шопар, а не един изтънчен господин. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Съветвам те най-приятелски да игнорираш подобни отчаяни опити за внимание! Съсредоточи се върху Ивана! Тя и темата ти "Нереализираните" е отчайващо скучна и безинтересна, но ти не спираш да я буташ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Съветвам те най-приятелски да игнорираш подобни отчаяни опити за внимание! Съсредоточи се върху Ивана! Мелодията в началото е страхотна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари