hohster Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Напомня ми на нещо подобно като "Хавана Тропикана", дано най-накрая улучи хит за лятото.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не само последната, ами последните три-четири .. Всичките са супер! Сърцето ми е хит! Другите й също се въртят и харесват, просто няма истерия по тях. Според мен последните две ги е снимала лятото и се е чудила кога да ги изплюе, вероятно ще се засили отсега нататък. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Преси е получила наградата за “Песен на годината 2018” в понеделник на ретро партито в Плаза! Да й е честита наградата! Чакаме песента на 2019 също да е от нея! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Май новата на Анелия е трио с Дамян Попов и Живко Микс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Май новата на Анелия е трио с Дамян Попов и Живко Микс. Ясно... ще е приятна песничка, ама хит едва ли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Ясно... ще е приятна песничка, ама хит едва ли... Време е вече да изкара един летен хит, тя лятото няма слаба песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Май новата на Анелия е трио с Дамян Попов и Живко Микс. Колко е благородна да помага на по-неизвестните! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Май новата на Анелия е трио с Дамян Попов и Живко Микс. Е какво го развяваш това бяло знаме. Тя последната хубава песен на Анелия му беше с Дамян. Като допълнение я въртят заради него и по БГ радиата. Пак иска да си "изиграе картите". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Аз изгубих бройката на песните на Анелия. Не знам как помните кога какво е пуснала. На мен ми е пълна каша - всеки месец пуска някакви бозави дуети с гърци, които събират по 2-3 милиона гледания, вместо да инвестира в силен проект. И на хората им стана скучна и безинтересна. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не разбирам в коя вселена е нормално да се прави дует с Живко Микс?!?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Анелия се оля, последният й голям хит от ранга на певица поне в топ 5 е дуета с Джулия, с изключение на баладата, която не е голям хит, но е прекрасна, другото е ужас. Трябваше да почака, тя сега трио и то с Живко, аууу... Какво е тръгнала да бълва, а дано уцели, много ме дразни, а може ужасно много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Plaza Night Скъпи приятели, за съжаление трябва да съобщим, че участието на Галена днес (11.04) се отлага поради здравословни причини. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Plaza Night Скъпи приятели, за съжаление трябва да съобщим, че участието на Галена днес (11.04) се отлага поради здравословни причини. Май всички за седмицата са й отменени. В сайта на Пайнер ги няма. https://www.instagram.com/p/BwH33fuBROr/ Емилия е пяла на юбилея на Стефан Димитров в НДК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Новите попълнения са.... олеле майко! ЦЪК Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Радко е там, мен и това ми стига, такъв глас е голяма гордост да ти се яви на иначе мизерния както изглежда кастинг. Иначе Ема е пяла с всички естрададжии, качила е снимки с Васил Найденов, Кристина Димитрова и други... Искам да видя изпълнението на "Някъде, някога, някак си", той й я написа тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Невена обаче добре е насочила Радко към Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Новите попълнения са.... олеле майко! ЦЪК Лъчезара, дето обиколи медиите преди години със селфи на катерицата си 😂 И Кристиян от Ара виждам. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не разбирам в коя вселена е нормално да се прави дует с Живко Микс?!?! Естествено, че ще прави песен с Живко, той е много актуален, рапирането му се получава много добре и във всяка песен звучи различно. А след като този феноменален и иновативен дует е станал трио с Дамян Попов, можем само да съжаляваме, че вече няма награди на Планета, защото статуетката за песен на годината им беше в кърпа вързана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 8 милиона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Поздравителния блок тази вечер продължава с трогателен поздрав от село Калековец, жители на район "Източен" и квартал "Съдийски" - всички до един руси. Спецално за квартал "Идеален център". Дааа, вече знаем, че някои от вас редовно ни четат.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Новите попълнения са.... олеле майко! ЦЪК Те и сегашните "прими" преди да влязат в "Пайнер" са изглеждали по подобен, че и по-... долнопробен начин. Интересно сега като са избрали 13 души, вместо да спретнат някакво интересно реалити - имат си ефир, имат си жури, имат си сцена - сигурно дори няма да се излъчи нищо освен интервю във "Звездно" с тези хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Те и сегашните "прими" преди да влязат в "Пайнер" са изглеждали по подобен, че и по-... долнопробен начин. Интересно сега като са избрали 13 души, вместо да спретнат някакво интересно реалити - имат си ефир, имат си жури, имат си сцена - сигурно дори няма да се излъчи нищо освен интервю във "Звездно" с тези хора. Планета е буквално застинала във времето. Не се е променила от началото на съществуването си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Планета е буквално застинала във времето. Не се е променила от началото на съществуването си. Искаше ми се да кажа нещо, но всъщност ме е срам да коментирам тази фирмица със затихващи функции. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Поздравителния блок тази вечер продължава с трогателен поздрав от село Калековец, жители на район "Източен" и квартал "Съдийски" - всички до един руси. Спецално за квартал "Идеален център". Дааа, вече знаем, че някои от вас редовно ни четат.... Това е хита тази зима у Видин. Голема пасен, голема.... Не е за вярване, че жена ми ме светна по въпроса, но информацията върви по всякакви канали днес... Те и сегашните "прими" преди да влязат в "Пайнер" са изглеждали по подобен, че и по-... долнопробен начин. Интересно сега като са избрали 13 души, вместо да спретнат някакво интересно реалити - имат си ефир, имат си жури, имат си сцена - сигурно дори няма да се излъчи нищо освен интервю във "Звездно" с тези хора. Пропуснаха възможността от Пайнер да направят чалга вариант на "Гласът на България". Имат не само телевизия е цялата логистика, а толкова свободно време за ефир, че направо не е истина за какви задръстени типове говори. Щото всички виждаме каква мъка е като запеят чалга по БТВ и всичко гледа в Камелия. Ама я гледат не с надежда да избере чалгар за финалната фаза, а за да видят как ще го изиграе за "Оскар", за да отстрани участника и да угоди на продуцентите н "Босфир ТВ". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Това е хита тази зима у Видин. Голема пасен, голема.... Бони е направила кавър в дует с този. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари