Yaneva Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 Видях, че сте коментирали Анелия, която си е в свой свят и тя, милата, колкото и да ми е симпатична. Дори не мога да се сетя коя е нейната последна песен, която да ми е била мноооого любима, а не просто парче, на което да се забавлявам в дискотеката... "Просяци" клонеше към такова, но нещо мъничко не ми достигна в изпяването на куплетите и няколко места в текста. Много въртях "Гот ми е", имаше някакъв заряд парчето, особена емоция. Може би "Аз и ти" и "Не мога да губя" са ми последните уау нейни проекти, а то колко време мина оттогава?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Видях, че сте коментирали Анелия, която си е в свой свят и тя, милата, колкото и да ми е симпатична. Дори не мога да се сетя коя е нейната последна песен, която да ми е била мноооого любима, а не просто парче, на което да се забавлявам в дискотеката... "Просяци" клонеше към такова, но нещо мъничко не ми достигна в изпяването на куплетите и няколко места в текста. Много въртях "Гот ми е", имаше някакъв заряд парчето, особена емоция. Може би "Аз и ти" и "Не мога да губя" са ми последните уау нейни проекти, а то колко време мина оттогава?! За щастие, Дай ми още още я храни! А и Гот ми е, Аз съм Дявола, чат-пат Генерал. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 12 Author Report Share Публикувано Април 12 За щастие, Дай ми още още я храни! А и Гот ми е, Аз съм Дявола, чат-пат Генерал. "Дай ми още" е с много як заряд в мелодията, но с това клише до клише... Защо бачка с това нещо Петя Радева, или може би се доближават като акъл? "Генерал" е безспорен хит, който не успя съвсем да повтори с "Аз съм дяволът". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 На Дамян Попов песента е с Жана Бергендорф, а не Анелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 "Дай ми още" е с много як заряд в мелодията, но с това клише до клише... Защо бачка с това нещо Петя Радева, или може би се доближават като акъл? "Генерал" е безспорен хит, който не успя съвсем да повтори с "Аз съм дяволът". Може да е евтина Петя, или дори безплатна - Анелия си е стипца. Браво за което! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Чалгагейт с апартаменти И понеже програмата и хонорара на Кокаинчо е сходна с тази, на най-големите звезди в чалгата си мисля, че след признание за 50 000 на месец, което е от някъде 10 участия можем да направим заключение, че не е толкова зле извън Пайнер като доходи, но е много зле откъм проверки на НАП. Вероятно и Камелия го е ориентирала, че ще се случи така в момента, когато реши да напуска фирмата на Митака. Традиции някакви просто.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Крисия Д с нова песен скоро. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Да пробвам опцията с вграждането. Плачете пред този хит! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 1 minute ago, Cally-Pressyfan' said: Да пробвам опцията с вграждането. Плачете пред този хит! На мен ми изилза огрооомно видеото на лаптопа хаха ИНаче яко парче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 4 minutes ago, Yaneva said: Форумът изглежда по-зле и от Ванча в "Уличник" и "Душ или направо"! Къде ми е чудният аватар с кралицата от "Любовта настоява"?! А, моля ти се - лелча е чудна в "Душ или направо". Особено като е седнала на стол до басейна и заглежда похотливо младежите или като се отърква запотена сред мангали в каросерията на пикапа. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 2 minutes ago, Danger. said: И сега няма да можем да виждаме кой е онлайн и кой чете темата, нали? Eй сега ще купя този модул и ще го има. 7 minutes ago, NazzkO said: Изглежда доста по-добре от преди, някак по-подредено, но разбира се свикването ще е тегаво в началото. Само бял ли може да е? Да, тази тема е дефоултната за форума. Убеден съм, че която и тема да се избере, винаги няма да се хареса на някого. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Нищо не схващам 33 minutes ago, Cally-Pressyfan' said: Да пробвам опцията с вграждането. Плачете пред този хит! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Кели не исках да те цитирам ама съм като муха без глава 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 @Stela Дали ще можеш, като се успокоят страстите, да прехвърлиш коментарите за форума в другата тема, която е закачена в тази папка? Събота, 13 АПРИЛ СМЕ В ПРОФИЛАКТИКА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 25 minutes ago, meleto said: @Stela Дали ще можеш, като се успокоят страстите, да прехвърлиш коментарите за форума в другата тема, която е закачена в тази папка? Събота, 13 АПРИЛ СМЕ В ПРОФИЛАКТИКА Разбира се. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 @Yaneva ❤️❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Пък аз се чудя дали да не звънна на Коцето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 3 minutes ago, zai4eto82 said: Пък аз се чудя дали да не звънна на Коцето. Още ли не си го изпраскала? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 През телефона е много лесно да се влиза и подредено. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 В Понеделник ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 В Пазарджик го дават облачно и дъжд дано Коцето пристигне благополучно там днес. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Лека ви нощ! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Много е удобно това с линковете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Я да пробваме и друга една от приятните нови функции... Още един поздрав от мен с най-силния цялостен проект за годината досега, който наближава 100k стрийма! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Алисия да не се отказа? Емилия??? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари