pacho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Току що го четох в сайта на 24 часа.... много е неадекватна....иначе е добър ПиАр, всички медии са гръмнали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 На какво попаднах. Бях я забравил! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 На какво попаднах. Бях я забравил! Напазарува ли букетче? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Напазарува ли букетче? Не, но видях 2 щъркела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Музикалната компания на Константин се казва Hope Production и песента му излиза днес. https://www.youtube.com/channel/UCMhhHqpUaE...sable_polymer=1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 И днес има хубави текстове, но не са оценени. Тя им показа типични комерсиални хитове, не качествени песни/балади. Както и във всеки жанр, съществува качество, и съществува кич и шунд. Всеки си избира което му харесва. Какви качествени балади и текстове? Това в клипа е 95% от чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Какви качествени балади и текстове? Това в клипа е 95% от чалгата. А и балада не значи качествен текст. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 За не знам кой път се връщаш от бан, и веднага започваш да редиш обиди. От миналия месец не се се спрял. Ако не престанеш в скоро време, ще се наложи да ти слагаме по-дълги банове. Считай се за предупреден. Чети внимателно, психично болен аутсайдере: ОТ ТУК НАТАТЪК, АКО ТИ МИ ДАДЕШ КАКВОТО И ДА БИЛО НАКАЗАНИЕ (проценти, бан) ДО СЕДМИЦА ПО-КЪСНО ЛИЧНО ЩЕ КУПЯ ФОРУМА (сам, без Стела) И ЩЕ ТИ ЗАТРИЯ МАЗНАТА ЛИЦЕМЕРНА ПЕРСОНА ОТ РАМАНИЯ. НЕ САМО ЩЕ ТИ БЪДАТ СВАЛЕНИ ПРАВАТА НА МОДЕРАТОР, НО И ЩЕ ПОЛУЧИШ ПЕРМАНЕНТЕН БАН ЗАВИНАГИ, НЕЩАСТНИКО. Разбираш ли ме какво ти говоря? Хайде сега направи скрийн на този коментар и го пращай на покойната Дева Мария, настоящия папа и на Бил Гейтс, ако щеш. Много дълго те търпях да ми вдигаш нервите и да играеш мръсната си лицемерна игра. Не само аз, ами и много други хора се налагаше да те търпим. Разбираш ли? А си си помислил да ми дадеш наказание, ГЪРМИШ ЗАВИНАГИ! Превеждам парите на Момо, оформяме каквото има да се прави по прехвърлянето и си ЧАО. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 @Fast Считай се за предупреден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Fast, този вече си е за перманентен бан. Щял да купи форума. Ахахаха. И без това заради него вече никой не пише. И без да го е купил, прокуди потребителите. А и с какво ще купи форума точно. С въшки ли. Не се бях смял такс отдавна. Давай му следващия бан, да не му гледаме цирка :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 :1000 (6): :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Чети внимателно, психично болен аутсайдере: ОТ ТУК НАТАТЪК, АКО ТИ МИ ДАДЕШ КАКВОТО И ДА БИЛО НАКАЗАНИЕ (проценти, бан) ДО СЕДМИЦА ПО-КЪСНО ЛИЧНО ЩЕ КУПЯ ФОРУМА (сам, без Стела) И ЩЕ ТИ ЗАТРИЯ МАЗНАТА ЛИЦЕМЕРНА ПЕРСОНА ОТ РАМАНИЯ. НЕ САМО ЩЕ ТИ БЪДАТ СВАЛЕНИ ПРАВАТА НА МОДЕРАТОР, НО И ЩЕ ПОЛУЧИШ ПЕРМАНЕНТЕН БАН ЗАВИНАГИ, НЕЩАСТНИКО. Разбираш ли ме какво ти говоря? Хайде сега направи скрийн на този коментар и го пращай на покойната Дева Мария, настоящия папа и на Бил Гейтс, ако щеш. Много дълго те търпях да ми вдигаш нервите и да играеш мръсната си лицемерна игра. Не само аз, ами и много други хора се налагаше да те търпим. Разбираш ли? А си си помислил да ми дадеш наказание, ГЪРМИШ ЗАВИНАГИ! Превеждам парите на Момо, оформяме каквото има да се прави по прехвърлянето и си ЧАО. Какви документи трябва да представя за да кандидатствам за позицията "Глобален модератор" :1000 (29): :1000 (6): :1000 (6): Много любима! <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Чети внимателно, психично болен аутсайдере: ОТ ТУК НАТАТЪК, АКО ТИ МИ ДАДЕШ КАКВОТО И ДА БИЛО НАКАЗАНИЕ (проценти, бан) ДО СЕДМИЦА ПО-КЪСНО ЛИЧНО ЩЕ КУПЯ ФОРУМА (сам, без Стела) И ЩЕ ТИ ЗАТРИЯ МАЗНАТА ЛИЦЕМЕРНА ПЕРСОНА ОТ РАМАНИЯ. НЕ САМО ЩЕ ТИ БЪДАТ СВАЛЕНИ ПРАВАТА НА МОДЕРАТОР, НО И ЩЕ ПОЛУЧИШ ПЕРМАНЕНТЕН БАН ЗАВИНАГИ, НЕЩАСТНИКО. Разбираш ли ме какво ти говоря? Хайде сега направи скрийн на този коментар и го пращай на покойната Дева Мария, настоящия папа и на Бил Гейтс, ако щеш. Много дълго те търпях да ми вдигаш нервите и да играеш мръсната си лицемерна игра. Не само аз, ами и много други хора се налагаше да те търпим. Разбираш ли? А си си помислил да ми дадеш наказание, ГЪРМИШ ЗАВИНАГИ! Превеждам парите на Момо, оформяме каквото има да се прави по прехвърлянето и си ЧАО. Наистина ли смяташ, че Момо би продал форума точно на теб, след като се показваш като неуравновесен и избухлив, и имаш наглостта да заплашваш и обиждаш членове на екипа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Ама Fast, какво му се обясняваш? Нарушава: т.3 ..."Използването на нецензурни думи и изрази, псуването и заплашването на други потребители е недопустимо!" т.4 "Не се толерират спаменето и флуудът. Ако нямате мнение по темата - не пишете."... Политика: т.2 "При набрани 3 предупреждения следва временен БАН. След отпадането на бана и продължаването на юзера да не се съобразява с правилата следва незабавен, и постоянен БАН." т.3 "Спорене и обиждането на Модератор или Администратор води до временен БАН. Те приемат забележки и критика, но написани в културен, и човешки вид." *...За последователни и многократни нарушения: Бан по IP адрес. ... По темата: Зариби ме след доста време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Крайно време е Кондьо да си получи перманентния бан.Стига му 10 години Рама,достатъчно изтрещя вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Наистина ли смяташ, че Момо би продал форума точно на теб, след като се показваш като неуравновесен и избухлив, и имаш наглостта да заплашваш и обиждаш членове на екипа? Да, НАИСТИНА смятам. От тук нататък наказания ще могат да ми дават само Blueberry и Стела. Докато не го купя и не ги терапевтирам и тях. :1000 (29): Защо си одобрил коментар на Слави, който е спам и в който обсъжда други потребители? Нали затова му беше наложена мярката "Одобрение"? Не си вършиш работата, новото ръководство няма да е доволно. Сега гледам xroflx9 a.k.a - другата обсебена от мен - Василена, също ме обсъжда. Май тази вечер ще гърмят двама човека? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Големия хит! https://streamable.com/ufu5p https://streamable.com/0ijdr https://streamable.com/v80r9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Тоя продължава да си мисли,че някой е обсебен от него.Откачалка.Фаст,банвай го най-сетне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Големия хит! https://streamable.com/ufu5p https://streamable.com/0ijdr https://streamable.com/v80r9 Песен с рекордни гледания, а? Плейбечето си дъни, Пресчето се опитва да не заспи на сцената, охраната подпрял колоната да не падне, една кака със заголен баджак се поклаща некоординирано вдясно и една мускулеста батка, налапала наргилето, чупи стойки отзад. Гротеска - това виждам аз в този клип! Че на всичкото отгоре и дискотеката е празна. Аз като разправях преди месец и нещо, че Преслава пуска една от най-слабите си песни в последните 5-6 години, няколко разбирачи тук ми се смяха и говореха за несъществуващи рекорди. Очаквам максимум до 6 месеца даже сама да спре да я пее по участията си. Тая овца става все по-безочлива с всяка следваща година. Феновете й трябва да се срамуват от нея и поведението й, а вместо това я възхваляват като стадо, което ги прави не по-малко безочливи от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Мария пее Да гори в любов по участията си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Мария пее Да гори в любов по участията си Въпросът е: тя има ли участия? :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 1 страница за 2 дни, нашите веднъж напускаха хитове както си трябва този сезон пък тук празно... Иначе не знаех, че Коцьо и той с музикална компания, не съм сигурен, че му се занимава чак толкова, но успех, ако е вярно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Черна дреха нося - супер съм сега! Чувствам, че ме гледат баровци с мечта, дали туй не е на шега? КРАЛИЦА НА ТЕКСТОВЕТЕ! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Пей Сърце - 26,8 млн. Кой- 26,3 млн. В твоите очи - 26,1 млн. :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари