Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 И да обикаля по интервюта с майка си, когато Глория вече е на 90, пак да обяснява, че тя вижда себе си в различно от попфолка амплоа и мисли да пробива в чужбина. И Глория със сбръчкано чело да гледа лошо в интервюиращия с въпроса: Нещо против дъщеря ми ли имате? Свиквайте да я виждате често! :roll1: 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Емилова е по-дърта от Глория. Като се спомине кой ще храни Глория с каши? Дано е запомнила рецептите, защото на стари години като нищо ще стане трътличка пак, тя е предразположена. Симона ако не се осъзнае ще остане до живот в сянката на Глория, а тази сянка и тя не е много сигурна вече и не е достатъчна. Тя Глория сега има по-важни неща, влачи се все в Гърция. Приятеля и поне да я свърже с някой гръцки автор да й барне някое готино парче. Глория с грък ли ходи? Дай пик да го видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 И Глория със сбръчкано чело да гледа лошо в интервюиращия с въпроса: Нещо против дъщеря ми ли имате? Свиквайте да я виждате често! :roll1: Кели, какво ще правим, като станем на 90? Вече няма да ни харесват 19-20 годишни. Абсурд, не! Това не е за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Кели, какво ще правим, като станем на 90? Вече няма да ни харесват 19-20 годишни. Абсурд, не! Това не е за мен. Ти ще умреш от свръхдоза доста по-рано драги, не го мисли. Омг, и това нещо се е запътило към милиона. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Глория с грък ли ходи? Дай пик да го видим. Още от лятото мисля, бяха казали, че приятеля й е грък, но не е качвала снимки с него. Бяха писали по сайтовете. Иначе тя нон-стоп кисне в Гърция, качва снимки, сторита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Ти ще умреш от свръхдоза доста по-рано драги, не го мисли. А ти след 10 години, като замязаш на чиченце, вече няма да си таргет на платежоспособните господа и сам ще си теглиш ножа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Песента с Ванката е голяма тъпотия. Как вади тия гледания? Чудно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 А ти след 10 години, като замязаш на чиченце, вече няма да си таргет на платежоспособните господа и сам ще си теглиш ножа. :gun_bandana: Туй е далавера, движа с депутат, киха ми мангизи, вече съм рахат. Това ще е мотото на живота ми до тогава, пък после - каквото дойде. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 * * Някоя от фолк примите да й направи почалгарен кавър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 1 млн ! Галена пак мачка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Имаш специялни поздрави от СЕНУЖ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Имаш специялни поздрави от СЕНУЖ!!! къде е Смитх ? Жив ли е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 къде е Смитх ? Жив ли е Обслужва 50-годишни потни и космати чичковци в Студентски град. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Тука наобратно е изговаряла думите ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 23 Author Report Share Публикувано Март 23 Леличка ще направи 1 000 000 тази вечер. Честит ни милион, Куки! Върховна песен от нашата миска! Песента с Ванката е голяма тъпотия. Как вади тия гледания? Чудно... И аз така реагирах в началото, но има нещо зарибяващо и симпатично - инфантилно, в стил "малките пантери и Венци". Ванча и със Стояниното отроче ще чукне милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 "Аз не я пея тая песен по участия. Тя е посветена за една колежка". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 "Аз не я пея тая песен по участия. Тя е посветена за една колежка". Защо забога се вълнувате толкова от тия Галена/Преслава войни като уж не знаете за какво са скарани. Как можете да изберете страна когато дори не знаете каква е тя. И не ми говорете че са скарани от 4 години за някакви награди дет обикновените хора ги боли уя за такива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 "Аз не я пея тая песен по участия. Тя е посветена за една колежка". За коя ли, с Преси бяха първи приятелки тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 От снощи: Дай ми любов - https://streamable.com/0v34s Сърце - https://streamable.com/c2vc3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 От снощи: Дай ми любов - https://streamable.com/0v34s Сърце - https://streamable.com/c2vc3 Ехее, какво прави тая жена...все по-добра става. Особено на "Дай ми любов" е нещо страшно. Сравненията с плейбек пачаврите стават все по-смешни и жалки. Лидерка по всички показатели!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Междувременно Феноменален вече е най-стриймваната Пайнерска песен в Spotify (169,704). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Author Report Share Публикувано Март 24 Ехее, какво прави тая жена...все по-добра става. Особено на "Дай ми любов" е нещо страшно. Сравненията с плейбек пачаврите стават все по-смешни и жалки. Лидерка по всички показатели!!! За нея е препоръчително да пее на плейбек. Изхабила и изчерпала е тотално и без друго скромните си гласови възможности. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 И аз така реагирах в началото, но има нещо зарибяващо и симпатично - инфантилно, в стил "малките пантери и Венци". Ванча и със Стояниното отроче ще чукне милиона. Аз я чух веднъж и то заради Ивана. Но нейното участие в песента е минимално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари