Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 "Да гори в любов" е най-яката песен на Преслава в последните години и може би най-големият й хит от 7-8 години насам. Не случайно най-много нея пеят и на нея качва най-много клипчета. Ако беше направила и як клип цена нямаше да има. Не по-голям от "Хапи" (засега). Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не по-голям от "Хапи" (засега). Това, че Преслава я бута и налага навсякъде, не значи че ще остане във времето. :1000 (29): Адски досадна е песента, даже преди концерта беше пуснала въпрос кои песни да изпее на концерта и нямаше хора, които да гласуват за Моето слабо място. П.С Участията на Преслава стават все по-тъпи. Миналия ден в Плаза изпя само две песни на живо, а попринцип пее нещо на Софка или Слави - сега и това го нямаше. Всичко е фалш и е за пред клиповете в Инстаграм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 От снощи: Дай ми любов - https://streamable.com/0v34s Сърце - https://streamable.com/c2vc3 Големия хит! https://streamable.com/ufu5p Само сравнете за каква драстична разлика става въпрос... :1000 (29): Ако бях фен на Преслава, щеше да ме е срам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 "Да гори в любов" е най-яката песен на Преслава в последните години и може би най-големият й хит от 7-8 години насам. Не случайно най-много нея пеят и на нея качва най-много клипчета. Ако беше направила и як клип цена нямаше да има. Иска ти се, ама фактите говорят как рекламата на СИЛНО ТОКСИЧЕН ПРОДУКТ ВОДЕЩ ДО ПРИСТРАСТЯВАНЕ НА МАЛКИ 11-13 ГОДИШНИ ДЕЦА е в пъти по-голям хит от флопа Да гориш. Има повече гледания и слушания в стрийминг платформите, включително в ютуб, повече лаквания, повече споделяния, цифра клипчета как цели дискотеки, които пеят с цяло гърло на нея, изобщо много повече по всички показатели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 За нея е препоръчително да пее на плейбек. Изхабила и изчерпала е тотално и без друго скромните си гласови възможности. Явно не е й пука особено, а е очевидно, че хората са в екстаз. Онази другата с по-големите заложби си ги пази и резултатът е: Имагинерни виртуални рекорди, а на живо - плейбек дисфория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Няма ли кой да извикааааа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Само сравнете за каква драстична разлика става въпрос... :1000 (29): Ако бях фен на Преслава, щеше да ме е срам. Като знаем, поне тука из форумо, как най-големите Пепа фенс са точно тия лишени от това чувство, нищо чудно ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Междувременно Феноменален вече е най-стриймваната Пайнерска песен в Spotify (169,704). Хаха, ами "Да вари компот'? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Изобщо не бях отчел възможността Яница да е над Галена, Анелия и Емануела (които мислех за Топ 3 там). Браво, и аз си я пускам понякога. Тя гони 10 милиона и в YouTube. Ще вземе да се окаже най-големия хит на Яница изобщо. Какво сега, "Въртележка" е номер 1 в Спотифай ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 За последните 24 часа "Въртележката" е направила повече гледания от "Да гори" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Името Преслава е класи над името Галена само това ще ви кажа! Галенови заради вашите простотии изгонихте целия форум! :1000 (19): Бог дал, дал, но и взел! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 "Да гори в любов" е най-яката песен на Преслава в последните години и може би най-големият й хит от 7-8 години насам. Не случайно най-много нея пеят и на нея качва най-много клипчета. Ако беше направила и як клип цена нямаше да има. Абсолютно вярно. И тук отново идва фундаменталният въпрос: Как така направи 150К по-малко от този боклук "Изтрезняваш ли"? Дори и на нейните фенове вече им е ясно, но или мълчат, или си смучат от пръстите глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Като две капки вода Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Няма ли кой да извикааааа? Оле аз чак ся разбирам, че това клипче е в твоя канал!! :1000 (29): :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Абсолютно вярно. И тук отново идва фундаменталният въпрос: Как така направи 150К по-малко от този боклук "Изтрезняваш ли"? Дори и на нейните фенове вече им е ясно, но или мълчат, или си смучат от пръстите глупости. Е, станалото - станало. Сега в най-гледания ден не е успяла да направи 100К, а "Феноменален" два месеца след премиерата в почивните дни правеше 100+ И на Галин песента също взе да издиша. Тая година още никой не е изкарал турбохита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Какво сега, "Въртележка" е номер 1 в Спотифай ли? Да, от Пайнерските. 1.Въртележката 2.Феноменален 3.Купих ти сърце Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Е, станалото - станало. Сега в най-гледания ден не е успяла да направи 100К, а "Феноменален" два месеца след премиерата в почивните дни правеше 100+ И на Галин песента също взе да издиша. Тая година още никой не е изкарал турбохита. Браво - значи фейк рекордьорката няма да мине "Феноменален" като крайни гледания, нито "Да гори в любов" - поредно издайническо доказателство и потвърждение на съмненията ни. Много е тъпо тая година - като цифри уж изкараха големите хитове, като реакция - вяла работа. Все по-често се улавям, че слушам чуждоезична музика. От чалгата въртя главно "Сърце". И пак ме е ударила носталгията по "Дай ми любов". Youtube ми бута Преслава през всяка втора песен. Правя настройките така, че да не ми я предлага повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Над 50k харесвания и 80k споделяния. Към момента са 95k споделяния. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Към момента са 95k споделяния. Къде виждате колко са споделянията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 @Чано, мъри, чано Що трийш коментари, мЪ? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 @Kondomcho Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 @Kondomcho Аз тъкмо те цитирах, за да попитам такива хора с каква цел ги качват тези клипчета? Манафи ли си търси или какво? Това е тотална излагация и гнус. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 @Чано, мъри, чано Що трийш коментари, мЪ? :1000 (29): Басииии, пак ме хвана в крачка Изтрих го за да те поздравя, да ти посветя тази прелест. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Басииии, пак ме хвана в крачка Изтрих го за да те поздравя, да ти посветя тази прелест. Обичам да те хващам в крачка, да си виновна и после да ми трепериш. :1000 (35): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Обичам да те хващам в крачка, да си виновна и после да ми трепериш. :1000 (35): Преслава си е качила този потрес в канала... смятай каква идиотка е. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари