Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Пролет е. И на теб ли тази песен ти носи пролетно настроение? Към списъка добавям и тази. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 много тъп клип сигурно по идеяа на Преса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 И на теб ли тази песен ти носи пролетно настроение? Към списъка добавям и тази. Да, много свежо ми звучи. Аз добавям и тази. #Пролет2013 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Пролет,Лято Стара Каравана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Помните ли това пролетно предложение? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Помните ли това пролетно предложение? Невероятен трак! Още един любим от същата пролет. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Оо, я разкажи, надушвам скандал. Негодуваше защо ти не си с бан,а той бил получил 5 дни когато се псували с фиклената,а тя имала само 2.Каза че си спукан кондом и още някакви неща.Ако има как Стела да провери и да ти каже.Лапешки работи като цяло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 http://gmn.bgradio.bg/ Анелия е с няколко предварителни номинации на наградите на БГ Радио. Подкрепете я, белким се класира и я поканят на церемонията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Негодуваше защо ти не си с бан,а той бил получил 5 дни когато се псували с фиклената,а тя имала само 2.Каза че си спукан кондом и още някакви неща.Ако има как Стела да провери и да ти каже.Лапешки работи като цяло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Алисия жива ли е? :1000 (23): Няма ли да пуска песен вече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 http://gmn.bgradio.bg/ Анелия е с няколко предварителни номинации на наградите на БГ Радио. Подкрепете я, белким се класира и я поканят на церемонията. Навсякъде гласувах за Анелия и Дамян Попов, както и за Криско и Слави Трифонов, за Ку-Ку Бенд и за Лазар Кисьов - за песента му, в която участва Гергана. Между другото по "БГ радио" въртят ли ги тези песни, в които имат участия поп-фолк изпълнители? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Кака им има песен и за пролетта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Гери-Никол какво прави на сватбата на Софи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Гери-Никол какво прави на сватбата на Софи Тя е поканила 500-600 човека. Всички са там. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Гери Никол и Преслава - Soon Тва шега ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Гери Никол и Преслава - Soon Тва шега ли е? Къде го видя това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Къде го видя това? В лайфа на Жени Гери към Преслава: Преси знаеш,че си ми любимка нали знаеш скоро какво следва Гери Никол и Преслава .. Soon. Явно го е казала на майтап. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 В лайфа на Жени Гери към Преслава: Преси знаеш,че си ми любимка нали знаеш скоро какво следва Гери Никол и Преслава .. Soon. Явно го е казала на майтап. А, то остава и на рапърка да почне да се прави Преслава... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 А, то остава и на рапърка да почне да се прави Преслава... :1000 (29): Защото Галена не се е правила, Преса ще е първата нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Дъщерята на Цеца за 20 часа, чукна 1,5 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Дъщерята на Цеца за 20 часа, чукна 1,5 милиона. Не спирам да я слушам. Много ме кефи това момиче, има много яко излъчване Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Не спирам да я слушам. Много ме кефи това момиче, има много яко излъчване Да, зарибява песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Зачудих се, че Ивана е на сватбата на Софка, а то не било Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Глория е пяла "Циганско сърце" на сватбата, Софи как се раздава... Убиват ме тия хора, много са готини! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Роксана отишла ли е на сватбата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари