Stela Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 И Преслава са имитирали, и Деси Слава, и Софи Маринова. Сигурно пропускам други. Самият факт, че от 2-3 сезона канят звезди от фолка е показателен. Първите сезони чалгата беше тема табу, а идиотът обясняваше колко пагубна била за нацията и как се опитвал да не си спомня, че в началото е натрупал парите си от снимането на попфолк клипове. Забравила съм ги вече, сега като казахте се сетих. От фолка са участвали Азис, Коцето, Милко и Преслава, Деса. А това ми е много любим образ на скумрията, може би защото Таркан ми е любимец, както и песента ми е на сърце: От всички обаче най-забавно ми беше да гледам Коцето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Симона изглежда като лелка на сватбата на Софка.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Симона изглежда като лелка на сватбата на Софка.... Мама Стефче, като отишла на гости в Глория, вдигнала скандал, че в къщата отглежда домусче. После се прекръстила - А, това е Сима. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Слави разказа играта на всички с тая песен.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Слави разказа играта на всички с тая песен.... Слави участва в Капките ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Слави участва в Капките ли? Тъкмо я слушах... Брутална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Мама Стефче, като отишла на гости в Глория, вдигнала скандал, че в къщата отглежда домусче. После се прекръстила - А, това е Сима. https://www.instagram.com/p/BvaVqhYn7Wc/?ut...id=1d41h7f3669m Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 https://www.instagram.com/p/BvaVqhYn7Wc/?ut...id=1d41h7f3669m Симеон Данев още ли ходи с нея или я е заразял пред някой дебелариум? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Симеон Данев още ли ходи с нея или я е заразял пред някой дебелариум? Ооо, те се разделиха преди доста време. В Гласът на България вече май се бяха разделили, даже тогава имаше слух, че ходи с Радко Петков, но се оказа, че са само приятели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Не мога да се съглася, изглеждала е доста прилично. Да, прилично е точната дума - която обаче не приляга въобще за кума на нечия сватба. Кумата е втората най-важна на тази сватба след булката, а тя (освен неадекватното си на моменти поведение, което видях от някои клипчета) изглежда и не на мястото си в това си "задължение". Нарочно използвам тази дума, защото някак си ми изглежда точно така цялото й поведение. Убеден съм, че е имало много по-елегантни представителки на махалата, които са били по-адекватно изглеждащи за цялата сватба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Да, прилично е точната дума - която обаче не приляга въобще за кума на нечия сватба. Кумата е втората най-важна на тази сватба след булката, а тя (освен неадекватното си на моменти поведение, което видях от някои клипчета) изглежда и не на мястото си в това си "задължение". Нарочно използвам тази дума, защото някак си ми изглежда точно така цялото й поведение. Убеден съм, че е имало много по-елегантни представителки на махалата, които са били по-адекватно изглеждащи за цялата сватба. Силно преувеличено - че как пък точно трябва да изглежда една кума?! На фона на снимките, които видях, особено с визията на Роксана, Преслава си е имала дори звезден вид. Да не говорим за прическата и роклята на булката... Имаше някъде снимки на Бони, на Ани Хоанг, на Гери Никол - били са потресаващи. Камелия и Глория са изглеждали ок и те, но нищо кой знае какво. Засега, от снимковия материал, Преслава е с най-стилен вид, колкото и да ми е неприятна като жена и маниер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Другата седмица в капките Тита ще е Азис с "Ледена кралица". Ще имитира Азис с песен на Глория. Защо не се падне Глория! Ще е интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Преса е лайно, но си изглежда нормално на сватбата - само снимки видях, под нивото ми е да хабя нет за видео. Това наистина ли е Симона? Прилича на Ивана преди 10 години. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Май не е имало друга сватба с толкова много певици. Че даже и фолкмаратонката Женя е водила събитието. Супер изглежда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Май не е имало друга сватба с толкова много певици. Че даже и фолкмаратонката Женя е водила събитието. Супер изглежда. Коментирай какво й е споделила Гери-Никол: "Фолкмаратон ми беше любимото предаване от детството!" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Хаха, смятай. Време й е да запише нещо мазно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 От последните 7 участия в Plazza само 2 са с изпълнители на Пайнер - Галин и Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 От последните 7 участия в Plazza само 2 са с изпълнители на Пайнер - Галин и Анелия Оня ден Емануела беше. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 https://www.instagram.com/p/BvaVqhYn7Wc/?ut...id=1d41h7f3669m Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Симона прилича на 40-годишна лелка. Все едно е Ванча на тази снимка. Даже дрехите са същите. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Симона прилича на 40-годишна лелка. Все едно е Ванча на тази снимка. Даже дрехите са същите. Именно, вчера за това питах. В първия момент я направих на Ивана, поразителна прилика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 "Преси, ти си ми любимка. Знаеш, какво следва : Гери-Никол и Преслава soon..." майкооо 🔥🔥🔥 https://www.instagram.com/p/Bvcjy5FDmm6/?ut...d=11067z0dc4ec4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Голям спад с гледанията на песните тая година. Гръмнаха толкова силно, а сега в понеделник са направили нищожни гледания. Галин е паднал под 100-ката, а Преслава е направила около 70К. "Сърце" и тя пада под 40 и скоро ще е под "Феноменален". Няма ли да излезе някоя песен, която да гърми месеци наред и да си поддържа гледанията Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари