Cally-Pressyfan' Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Какво стана с Димана? Сякаш се отказа ... жалко. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Мария и Азис дует ли правят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Какво стана с Димана? Сякаш се отказа ... жалко. Не се е отказала. Има участие с DJ Jivko Mix в Дания на 6 април. Просто не прави всичко на всяка цена. Тя и с грим се занимава също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 От македонско-български дуети, тази е върха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 128k само за 2 дена 108к Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 От македонско-български дуети, тази е върха Да, страшен връх. Нейният и техния текст няма нищо общо като смисъл Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 128k само за 2 дена 108к Циганският youtube не е за подценяване. Много са активни там. Неслучайно цифрите на Галош са подобни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 RIP Ramania! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Андреа и Кубрат са се последвали в Инстаграм. Заедно са Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Андреа и Кубрат са се последвали в Инстаграм. Заедно са То и аз следвам комшийката - заедно ли сме? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 "Изтрезняваш ли" вчера е направила 70К . Разликата между "Сърце" и "Изтрезняваш ли" е 28К. Много бързо паднаха гледанията на Преса, а песента е на месец и нещо.... За справка "Феноменален" през януари правеше по 100К, а излезе ноември. Преса на втория месец вече не може да направи 100К. Виждате ли разликата? Теорията за големия хит се сгромолясва още през март. Пресови, защо мълчите? И вчера ви беше казано, че гледанията спадат, но се направихте на ударени и си замълчахте. Срам ли ви е нещо? Нали можете да защитите всяка теза, как ще коментирате тези цифри? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 То и аз следвам комшийката - заедно ли сме? :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 "Изтрезняваш ли" вчера е направила 70К . Разликата между "Сърце" и "Изтрезняваш ли" е 28К. Много бързо паднаха гледанията на Преса, а песента е на месец и нещо.... За справка "Феноменален" през януари правеше по 100К, а излезе ноември. Преса на втория месец вече не може да направи 100К. Виждате ли разликата? Теорията за големия хит се сгромолясва още през март. Пресови, защо мълчите? И вчера ви беше казано, че гледанията спадат, но се направихте на ударени и си замълчахте. Срам ли ви е нещо? Нали можете да защитите всяка теза, как ще коментирате тези цифри? Беше студено мила и хората си стояха в къщи а и не можеш да сравняваш януари с март тогава имаше много празници 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Песни като "Изтрезняваш ли" поначало са си сезонни хитчета за кратка консумация в дискотеките и по купони (в моя Spotify плейлист повече ). От подобните диви комерси в изминалите месеци само "Феноменален" и тази на Азис са с потенциала да се задържат повече. А "Сърце" си е друго нещо, също както и "Няма да ми мине", например. Според мен подобни парчета могат да задържат едни минимум 30k-40k дълго време и постепенно да направят 10-15 милиона т.е да останат по-трайни във времето. Поп-фолка има нужда точно от такива песни. Притеснява ме обаче занижената активност на Пайнерци в края на зимата. Изстреляха куп зарибявки през януари и февруари, а през март сякаш се отказаха. Дано да не направят пак подобен гаф и през лятото, тъкмо са тръгнали добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 "Изтрезняваш ли" вчера е направила 70К . Разликата между "Сърце" и "Изтрезняваш ли" е 28К. Много бързо паднаха гледанията на Преса, а песента е на месец и нещо.... За справка "Феноменален" през януари правеше по 100К, а излезе ноември. Преса на втория месец вече не може да направи 100К. Виждате ли разликата? Теорията за големия хит се сгромолясва още през март. Пресови, защо мълчите? И вчера ви беше казано, че гледанията спадат, но се направихте на ударени и си замълчахте. Срам ли ви е нещо? Нали можете да защитите всяка теза, как ще коментирате тези цифри? Най-важното е ,че мина като ураган “Сърце” и прави повече гледания от нея , а е излезнала по-късно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Най-важното е ,че мина като ураган “Сърце” и прави повече гледания от нея , а е излезнала по-късно! Нормално е да прави повече гледания, точно защото излезе по-скоро. Освен това "Сърце" е баладична и умерена песен, а такъв тип песни винаги правят по-малко гледания от бързите. Като за умерена песен си е добре с гледанията - има над 6 милиона за 2 месеца. И да добавим, че "Сърце" предизвиква повече реакция в хората по дискотеките - имаме клипчета, които го доказват, а вие пуснахте едно от полупразна дискотека с 3-ма пияни младежи. Пуснал си клипчета от сватбата на Софи и броиш гледанията. Понеже знам какво искаш да изкараш, ще ти кажа, че тези гледания не са заради Преслава. Достатъчно интерес има към Софка и хората са любопитни да видят малко сеир. Измислени заслуги недей да слагаш. Все пак ако държиш да броиш гледания от сватбени кипчета, едното от тази на Фики има 1.5 милиона, а там знаем коя беше Кума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 "Изтрезняваш ли" вчера е направила 70К . Разликата между "Сърце" и "Изтрезняваш ли" е 28К. Много бързо паднаха гледанията на Преса, а песента е на месец и нещо.... За справка "Феноменален" през януари правеше по 100К, а излезе ноември. Преса на втория месец вече не може да направи 100К. Виждате ли разликата? Теорията за големия хит се сгромолясва още през март. Пресови, защо мълчите? И вчера ви беше казано, че гледанията спадат, но се направихте на ударени и си замълчахте. Срам ли ви е нещо? Нали можете да защитите всяка теза, как ще коментирате тези цифри? Някой много бързо забрави как Феноменален беше паднала на 80к близо 2 седмици след премиерата си и то в трендинг.Добре че цяха празниците,че изрода да изкара късмет и да види хит,иначе щеше да флопне по-бързо и от Дай ми любов. Като си тръгнала да коментираш гледания защо не коментираш,че Шефката съвсем скоро ще изпадне от топ 100? Зоопарк за пореден ден е направила повече гледания от гнусния кючек,с това темпо нищо чудно да го мине след няколко месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Някой много бързо забрави как Феноменален беше паднала на 80к близо 2 седмици след премиерата си и то в трендинг.Добре че цяха празниците,че изрода да изкара късмет и да види хит,иначе щеше да флопне по-бързо и от Дай ми любов. Като си тръгнала да коментираш гледания защо не коментираш,че Шефката съвсем скоро ще изпадне от топ 100? Зоопарк за пореден ден е направила повече гледания от гнусния кючек,с това темпо нищо чудно да го мине след няколко месеца. Защо лъжеш? "Феноменален" - 14 ден - 143 467 views Къде ги видя тези 80К на втората седмица? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Защо лъжеш? "Феноменален" - 14 ден - 143 467 views Къде ги видя тези 80К на втората седмица? Значи е било още по-рано,което е още по-зле. Спомням си,че имаше дни в които се беше сгромолясала под 100к.Нищо не каза за Шефката обаче,измислените ви рекорди за тая песен пропадат един след друг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Някой много бързо забрави как Феноменален беше паднала на 80к близо 2 седмици след премиерата си и то в трендинг. Защо лъжеш? "Феноменален" - 14 ден - 143 467 views Къде ги видя тези 80К на втората седмица? Значи е било още по-рано,което е още по-зле. Спомням си,че имаше дни в които се беше сгромолясала под 100к. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Значи е било още по-рано,което е още по-зле. Спомням си,че имаше дни в които се беше сгромолясала под 100к.Нищо не каза за Шефката обаче,измислените ви рекорди за тая песен пропадат един след друг. Оле, човек, ти сериозно ли? Аз ти казвам, че на втората седмица е направила над 140К, а ти ми отговаряш, че тогава още по-рано била паднала на 80... :1000 (10): Виж колко е направила на 69-тя ден и млъкни: И това на 20 януари в умрелия период не е паднала под 80К, ти ми говориш за втората седмица още, че даже и за по-рано. "Изтрезняваш ли" падна под 80К на няма и 2 месеца. А през май месец ще е паднала под 50К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Спориш с човек, който оня ден каза, че “Яко ми е” прави по-малко гледания от “Феноменален”, защото била излезнала по-късно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Оле, човек, ти сериозно ли? Аз ти казвам, че на втората седмица е направила над 140К, а ти ми отговаряш, че тогава още по-рано била паднала на 80... :1000 (10): Виж колко е направила на 69-тя ден и млъкни: И това на 20 януари в умрелия период не е паднала под 80К, ти ми говориш за втората седмица още, че даже и за по-рано. "Изтрезняваш ли" падна под 80К на няма и 2 месеца. А през май месец ще е паднала под 50К. Василенчето си изгърмя за пореден път патроните - Гивмилов, на която гърмят цели дискотеки, била флоп. Почти същата смехория, като това как Феноменален, която е въпрос на време на мине големия хит Да гори в любов, била флопнала напод 80 хиляди преди 2рата седмица, нищо че 4 месеца по късно още прави по 100 хиляди на ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари