asylum Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Не съм забелязал отстояване на позиция. Към лицемерието и п*тьовщината добави цензура, затваряйки теми, целещи раздвижване на заспали форум. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Прайлно. Време е да си пуснем любимо клипче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Някой няма ли намерение да пуска песен скоро? Джена, Емилия, Деса, Янева, Яница, Фики, Теофиков? Емануела и Анелия след последните провали трябва да се реваншират и те. От песните, излезли от началото на годината, към днешна дата слушам само Галена, Ивана и...Меди. Явно пак всички ще избълват песни баш преди баловете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Фики е толкова спукан балон вече,че никой не знае че утре пуска песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 ЗА ВНОСА И ИЗНОСАААА.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Готови ли сме за Ивана и Цеца през септември??? :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Нали не очакваш, че Цица ще застане до Ивана за дует? :1000 (29): Това не е Индира. Цеца ще дойде, ще попее за колкото са платили, 3 хубави приказки за публиката/организаторите, малко усмивки и после обратно дома. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Готови ли сме за Ивана и Цеца през септември??? :1000 (6): Общ концерт ли ще имат? :о Къде? Кога? Билети? Или ще е на някой площад? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Нали не очакваш, че Цица ще застане до Ивана за дует? :1000 (29): Това не е Индира. Цеца ще дойде, ще попее за колкото са платили, 3 хубави приказки за публиката/организаторите, малко усмивки и после обратно дома. Това е ясно. Самият факт, че ще са на една сцена пред толкова много хора ме радва. А и ще звучат няколко часа само яки песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Видеоклип на 2006 г. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 8:51 сега "107 дни" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Видеоклип на 2006 г. Не така, Кели. Нека не забравяме шедьоври като "Седем дни" на Кака, "Кръговрат" на Гло, "Хронична липса.." на Магда, "Студ" на Бабушка, "Ти си ми всичко" и т.н. Коментирай паметното закриване на Турнето от същата година в Благоевград, когато Кака извика Терзийска на сцената да забият "Море, сокол пие", с думите: "Дай му сега, нали си македонка". Истински екстаз за 11-годишната ми персона тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Не така, Кели. Нека не забравяме шедьоври като "Седем дни" на Кака, "Кръговрат" на Гло, "Хронична липса.." на Магда, "Студ" на Бабушка, "Ти си ми всичко" и т.н. Коментирай паметното закриване на Турнето от същата година в Благоевград, когато Кака извика Терзийска на сцената да забият "Море, сокол пие", с думите: "Дай му сега, нали си македонка". Истински екстаз за 11-годишната ми персона тогава. Нищо не забравяме. Но Вероника беше победителят на наградите на Планета. Предпочитам да я наричаме Леля, все пак е на годините на майките ни. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Пепа пак е минала тънко https://lifeonline.bg/bg/mladi_zhivotnovydi...i_gringo_snimki Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Това защо не е коментирано! https://lifeonline.bg/bg/predi_da_razbie_ch...lgarno_s_galena Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Нищо не забравяме. Но Вероника беше победителят на наградите на Планета. Предпочитам да я наричаме Леля, все пак е на годините на майките ни. Е, тогава през 2006 Вера не беше дори номинирана. Мисля, че спечели за "Артистично присъствие" с въпросния клип. Година по-рано спечели за "Клип" със "Сериен лъжец". То за Клип на 2006 си беше голям скандал, когато спечели Светла Иванова. Не че клипът не беше добър, но цялата зала крещеше за "Студ" и "Кръговрат". Срам и погром, че Райне не беше номинирана за Певица на годината тогава, а мина с номинация от "Нов Фолк" само. Все пак беше скандална в първия Вип Брадър, направи 2-3 големи хита и паметно представяне на турнето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Познайте кой трак звучи дори в градския транспорт.... познахте! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Познайте кой трак звучи дори в градския транспорт.... познахте! Мога да потвърдя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Кефи ме припева и след 1:00 музиката на макс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Това е много хубава и малко позната песен на Мара. Аранжиментът дори има джаз нотки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Дреме ни на...... трябваше да минат 10 минути от това видео, за да се стигне до същността му. Този е по-посредствен дори от една Джена. Да си търси правата в съда, какво се оплаква на малките си фенчета? Големият рапЕр ще унищожи Джена хахахахаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Дреме ни на...... трябваше да минат 10 минути от това видео, за да се стигне до същността му. Този е по-посредствен дори от една Джена. Да си търси правата в съда, какво се оплаква на малките си фенчета? Големият рапЕр ще унищожи Джена хахахахаха. В коя песен е крала, че не ми се гледат тъпотии, хеле па да хабя нет! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Днес с песните на Райна в "От А до Я": Няколко рокли, Нахално хубава, Сафари, Зле те чувам, Бразилка и Една на милион. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари