xroflx9 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Честито Галена и “Сърце” паднаха на 32к. Днес е голям празник за анти Галена team,благодарение на мен един от най-големите нейни фенчета и досадници получи 10 дневен бан,а като му знаем тъничките схеми във форума няма да има клетви и простотии поне 2 седмици.Като прибавим и факта,че гледанията на Галс спадат след всеки изминал ден идилията е пълна.Галенови са разгромени направо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Kondomcho е с перманентен бан от Момо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Kondomcho е с перманентен бан от Момо. И сега Стела като е без дружка пак ли ще почне да се мазни на целия форум или напуска? Амин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Kondomcho е с перманентен бан от Момо. Защо ?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 И сега Стела като е без дружка пак ли ще почне да се мазни на целия форум или напуска? Амин напускаме форума ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Крайно време беше да се разбие групичката и госпожицата от Ловеч да си седне малко на Д-то. Напоследък не се траеше. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Михаела Филева продала зала 1 на НДК - има още 30-40 места. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Kondomcho е с перманентен бан от Момо. :cry2: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Крайно време беше да се разбие групичката и госпожицата от Ловеч да си седне малко на Д-то. Напоследък не се траеше. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 +1 Кажи ми, мило, ти боготвориш ли скандалната Кичка Бодурова? You Shut Up, OKAY? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Кажи ми, мило, ти боготвориш ли скандалната Кичка Бодурова? You Shut Up, OKAY? Разтапям се под звуците на "Писах му". Чуй я Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Разтапям се под звуците на "Писах му". Чуй я Мигом ще го сторя. Тук мачка - особено последната сцена с карфицата Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Какви добри новини за добро утро тук,а вчера дори не се постарах да го изпратя подобаващо.От сега нататък във форума ще се пише само за Преслава,Андреа и Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Мигом ще го сторя. Тук мачка - особено последната сцена с карфицата Охх ама много съм радостен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Охх ама много съм радостен Тази песен на твоята любимка много ми харесваше. Защо според теб не стана хит? Може би остана в сянката на "Целувай ме" и "Забранена зона". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Тази песен на твоята любимка много ми харесваше. Защо според теб не стана хит? Може би остана в сянката на "Целувай ме" и "Забранена зона". И на мен ми е една от най-любимите, както и "Как боли ме" от албума "Нещо горещо" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 И на мен ми е една от най-любимите, както и "Как боли ме" от албума "Нещо горещо" Топ 3 от Нещо горещо са ми: 1.Остави ме сама 2.Няма те 3.Как боли ме И трите не ги реализира подобаващо! :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 СкандаУ са разпродали арената, а остават 5 часа до концерта. :1000 (33): Ще имат бенд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 СкандаУ са разпродали арената, а остават 5 часа до концерта. :1000 (33): Ще имат бенд. И аз щях да ходя, надявайки се че в последния момент ще има билети, а то какво стана - няма никакви... за колко души са пуснали билети? 10 хиляди? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Попнейбъла се е бъгнал. В днешната класация само песни от преди 2019 година. Честит 6 април на всички. Този ден ще е паметен за форума. Сигурен съм, че до дни форума ще стане по активен без Кондома. Иначе за мен Стела е виновна за бана му. Позволи му да си мисли, че е недосегаем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Разтапям се под звуците на "Писах му". Чуй я Това са все гръцки кавъри, естествено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 И аз щях да ходя, надявайки се че в последния момент ще има билети, а то какво стана - няма никакви... за колко души са пуснали билети? 10 хиляди? Почти 10 са само седящите (9 хиляди и нещо). С правостоящите ще станат повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Михаела Филева продала зала 1 на НДК - има още 30-40 места. :mf_surrender: Нито песни, нито харизма, нито нищо. Толкова е безлична и в Гласът. Както и да е. Радвам се да има повече концертна дейност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Попнейбъла се е бъгнал. В днешната класация само песни от преди 2019 година. Честит 6 април на всички. Този ден ще е паметен за форума. Сигурен съм, че до дни форума ще стане по активен без Кондома. Иначе за мен Стела е виновна за бана му. Позволи му да си мисли, че е недосегаем Мерси за инфото. Драмата не е само за видеа от България. ДАно утре да е ок, че ютуб ме изнервиха в последните 2 седмици. Бъг след бъг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Михаела Филева продала зала 1 на НДК - има още 30-40 места. Стига бе... аз и на тоя концерт се точих и пак ще остана без билети. Така е като очакваш да няма хора... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари