Danger. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Ти посети ли ги? Не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Не. Как та си пропуснал? Мен ме караха ама тия не мога да ги слушам камоли да ги гледам и казах категорично НЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 СкандаУ имат акъл и стратегия и знаят как да направят нещата. Имат страшно много фенове, макар и малки деца. Концертът е направен през пролетната ваканция на малките, и е в събота. Времето е и топло, цените на билетите са нормални. И все пак след този концерт се издигнаха още повече, колкото и да не са ми любимци. Веднъж идваха на концерт тук, и пяха само около 30-40 минути, защото имали друго участие в същия ден и оттогава са ми оставили лош вкус в устата. Иначе поздравление за успехът им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Има ли феноменални? П.с. Знам, че няма, не ми отговаряйте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 От Пайнер не очаквайте нищо повече от една селска вечеринка на кокошарника годишно. Не и докато дъртия инженер и поддръжниците му, начело с мис Хариета са управници. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Има ли феноменални? П.с. Знам, че няма, не ми отговаряйте. не няма.. изгониха ни от форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Не виждам някой да ви пречи да я обсъждате. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Има ли феноменални? П.с. Знам, че няма, не ми отговаряйте. Най-яката песен на Галена, не омръзва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Най-яката песен на Галена, не омръзва Галена няма песен, която да омръзва и да не е яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Галена няма песен, която да омръзва и да не е яка. Сърце ми омръзна за няма и седмица, а Шефки Мефки вече не се траят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 8к харесвания на новата й снимка за половин час. Лидерка и в Инстаграм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 8к харесвания на новата й снимка за половин час. Лидерка и в Инстаграм Вече не знам за кой пореден път се влюбих отново в нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 8к харесвания на новата й снимка за половин час. Лидерка и в Инстаграм Лидерка, а друга е с по-харесваните снимки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Лидерка, а друга е с по-харесваните снимки Да, като качи с бебето естествено, че ще има повече. Галена има самостоятелно селфи с 26к харесвания. Освен това инсаграма на Галена е класи над другите й колежки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Има ли феноменални? П.с. Знам, че няма, не ми отговаряйте. Тази песен ми е любима. Много се опитвах да харесам “Сърце” не става и не става. Жена ми е фенка на Галена , но и тя не харесва “Сърце” , любимата и от новите е “Изтрзняваш ли”. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Тази песен ми е любима. Много се опитвах да харесам “Сърце” не става и не става. Жена ми е фенка на Галена , но и тя не харесва “Сърце” , любимата и от новите е “Изтрзняваш ли”. Карате ли се често за Галена и Преслава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Тази песен ми е любима. Много се опитвах да харесам “Сърце” не става и не става. Жена ми е фенка на Галена , но и тя не харесва “Сърце” , любимата и от новите е “Изтрзняваш ли”. Кажи й да се регистрира във форума и да се карате пред всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 @Kondomcho Знаем, че си някъде сред нас. Очакваме твоето завръщане скоро! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Наистина често се караме за Преслава и Галена ( на майтап де) , тя беше голяма фенка на Преслава , но вече не я иска знае ,че съм влюбен в нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Кажи й да се регистрира във форума и да се карате пред всички. Хаха би било добре , но жената няма никакво време от децата мн са ни палави живи и здрави да са! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 @Slavi Много съм доволен от Марчелис последната година. Но точно това не ми допада. Поздрав с Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 . Освен това инсаграма на Галена е класи над другите й колежки. Абсолютно. Въпреки че не ми е най-любимата на света, начинът по който се менажира профила в инста е супер добър. Има последователност, идеи, цялостна концепция. Докато профилите на Десислава и Анелия например могат да те хвърлят в тъча. Никаква идея, пускат си там снимки чат-пат 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Забележете каква блага атмосфера започна да се усеща във форума само от 2 дни без дразнители. Никой не се кара. Няма обиди. Дано е трайно положение. А как де проверяват броя слушания в спотифай. Някой в час да ме светне. Изтеглих приложението, но там няма сякаш опция.. Или аз не я намирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Забележете каква блага атмосфера започна да се усеща във форума само от 2 дни без дразнители. Никой не се кара. Няма обиди. Дано е трайно положение. А как де проверяват броя слушания в спотифай. Някой в час да ме светне. Изтеглих приложението, но там няма сякаш опция.. Или аз не я намирам. Точно това си мислех. Ще влязат нещата в някакви приятни релси, даже и форумски срещи може да се случат, знае ли човек. Аз съм като гръмнат как Скандал и Филева напълниха дни преди концертите си Армеец и зала 1. Преди мислех, че чалгата няма да го направи, защото е достъпна прекалено, но Скандал също имаха участия пррди да ги понамалят непосредствено преди концерта. А на Софка концертът преди време в Арена армеец ли беше, пълно ли е било? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Абсолютно. Въпреки че не ми е най-любимата на света, начинът по който се менажира профила в инста е супер добър. Има последователност, идеи, цялостна концепция. Докато профилите на Десислава и Анелия например могат да те хвърлят в тъча. Никаква идея, пускат си там снимки чат-пат 😁 При Галош ми идва малко комплексарско цялата тая работа с инстаграма и. Как и се занимава. То такова позиране и парадиране... Но да, инстаграма и е топ. Но не мога да си представя Деса с подобен. На други години е. Всеки ден да се чекне с нови тоалети не е нещото, което очаквам от нея. И вдежпск може да е малко по активна де. Верно съвсем го е заебала последните месеци. 2 публикации на месец я пусне я не.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари