SG Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 За мен по-интересният случай е този на Михаела Филева. Скандау поне са си актуални, Тото самостоятелно също е тотална сензация покрай Випа и Чужди усмивки. Но поп звездите като Михаела обикновено са с 2-3 години кариерен живот, а нейният беше най-изявен към 2012-2014 т.е тя реално не е истински актуална от 4-5 години. Въпреки това е на път да напълни Зала 1. И ще пробвам да си дам отговор сам на себе си по този въпрос- струва ми се, че в последно време тя се опитва да прави впечатление на другата лоялна публика- по-възрастните. Излъчването й е сериозно, не е като на комерс звезди тип Гери-Никол и Тита. А участията като жури в риалити предавания по националните телевизии са допълнителна територия за изява и реклама. Вчера се загледах по Гласът за първи път от доста време и направо ми стана смешно като ги видях с Камелия една до друга. Едната, с има няма 6-7 години на сцена ще прави самостоятелен концерт в НДК, а другата, с 22-годишна кариера и вечни хитове от пика на поп-фолка, само си показва красивата усмивка и се озърта. Какво им става на чалгарите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Догодина се навършват 30 години от създаването на Пайнер и тогава се надявам на някакъв по-грандиозен концерт. Макар че сега като се сетя за концерта 20 години Пайнер на пл. Ал. Невски, в момента и 50% от онази публика няма да съберат. А и не вярвам да им разрешат на това място пак. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 На Пайнер и по-конкретно на Митака изобщо не им се занимава с концертна дейност вече. Ние тук може само да се надяваме за юбилеен такъв, но ще си останем с надеждите. Както през 2015, когато не искаха да ги пуснат в Античния театър и в последствие никой не се постара да организира един свестен поп-фолк концерт другаде. Време е бате шефа да предаде властта в нечий чужди ръце, мисля си аз. Някой млад, на който да му се занимава да върне славните години на жанра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 На Пайнер и по-конкретно на Митака изобщо не им се занимава с концертна дейност вече. Ние тук може само да се надяваме за юбилеен такъв, но ще си останем с надеждите. Както през 2015, когато не искаха да ги пуснат в Античния театър и в последствие никой не се постара да организира един свестен поп-фолк концерт другаде. Време е бате шефа да предаде властта в нечий чужди ръце, мисля си аз. Някой млад, на който да му се занимава да върне славните години на жанра. Клеа е Оправител, ще го оправи! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Клеа е Оправител, ще го оправи! И аз предлагам да се даде шефското място на някой като нея. Мигом ще се разшуми из медиите и народа ще е в шок, всички ще следят предстоящите стъпки на Пайнер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 И аз предлагам да се даде шефското място на някой като нея. Мигом ще се разшуми из медиите и народа ще е в шок, всички ще следят предстоящите стъпки на Пайнер! Всичко би било по-добре от сегашното дередже! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 За мен по-интересният случай е този на Михаела Филева. Скандау поне са си актуални, Тото самостоятелно също е тотална сензация покрай Випа и Чужди усмивки. Но поп звездите като Михаела обикновено са с 2-3 години кариерен живот, а нейният беше най-изявен към 2012-2014 т.е тя реално не е истински актуална от 4-5 години. Въпреки това е на път да напълни Зала 1. И ще пробвам да си дам отговор сам на себе си по този въпрос- струва ми се, че в последно време тя се опитва да прави впечатление на другата лоялна публика- по-възрастните. Излъчването й е сериозно, не е като на комерс звезди тип Гери-Никол и Тита. А участията като жури в риалити предавания по националните телевизии са допълнителна територия за изява и реклама. Вчера се загледах по Гласът за първи път от доста време и направо ми стана смешно като ги видях с Камелия една до друга. Едната, с има няма 6-7 години на сцена ще прави самостоятелен концерт в НДК, а другата, с 22-годишна кариера и вечни хитове от пика на поп-фолка, само си показва красивата усмивка и се озърта. Какво им става на чалгарите! Аз не се изненадвам на Михаела, защото тя много концерти е правила в Софий Лайв клуб и масово хората са ми казвали, че е брутална. Пее, танцува. Миналата година ходих на Енерджи тура и наистина беше доста добра с пеене и танци. Почти нямаше задъхване. Песните й не са топ хитове, но биха се понравили на всеки. Стават за концерти. Това е като с Il Volo - предният път бяха в НДК, тази година в Арената. Публиката расте като вижда нещо качествено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Аз не се изненадвам на Михаела, защото тя много концерти е правила в Софий Лайв клуб и масово хората са ми казвали, че е брутална. Пее, танцува. Миналата година ходих на Енерджи тура и наистина беше доста добра с пеене и танци. Почти нямаше задъхване. Песните й не са топ хитове, но биха се понравили на всеки. Стават за концерти. Това е като с Il Volo - предният път бяха в НДК, тази година в Арената. Публиката расте като вижда нещо качествено. Напълно възможно е сценичните умения също да са фактор, да. Аз самият винаги съм харесвал най-много нея от поколението поп звезди преди това на Гери-Никол т.е първото поколение след бума на попа. Свежарка е, а и има усет за музика. Графа също й влияе положително, струва ми се. И все пак, ако звезди като нея могат да напълнят Зала 1 с популярни само сред част от населението умения... то какво им пречи на масово изявени сред българите поп-фолк звезди като Камелия, Десислава, Емилия, Анелия, Преслава с по над 15 години стабилни кариери да го направят даже с Арената? Самите те си пречат със страстта си по тези пусти дискотеки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Каква лоялна публика ще придърпат чалгарите, като сами направиха така че да я отдалечат от себе си? Добре, че в началото на тази година пуснаха 5-6 хитови проекта, защото в последните две години бяха пълна трагедия. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Михаела е бетон на живо, излежда доста по-възпитана и интелигентна от Тита и Гери-Никол, нейните песни са насочени към по-интелигентните слушатели. Това е накарало умните хора да закупят билет за такъв концерт, на фолк концерт е ясно, че ще гледат надути цици и плейбек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Напълно възможно е сценичните умения също да са фактор, да. Аз самият винаги съм харесвал най-много нея от поколението поп звезди преди това на Гери-Никол т.е първото поколение след бума на попа. Свежарка е, а и има усет за музика. Графа също й влияе положително, струва ми се. И все пак, ако звезди като нея могат да напълнят Зала 1 с популярни само сред част от населението умения... то какво им пречи на масово изявени сред българите поп-фолк звезди като Камелия, Десислава, Емилия, Анелия, Преслава с по над 15 години стабилни кариери да го направят даже с Арената? Самите те си пречат със страстта си по тези пусти дискотеки. Не съм сигурен дали песните са основното нещо. Виж колко естрадни изпълнители също пълнят залите. Макар че доколкото чух Маргарита Хранова е пяла при незапълнена зала миналата година, при все че само дето не изтече от чешмата. Обиколи всички предавания на Нова, включително Вип Брадър. Ритон също излязоха със заявка за Арената, но в последния момент се изместиха в НДК. Впрочем, чалгата също събира без проблем НДК. Друг е въпросът, че имат много изяви, на които да им видиш топ имената. НДК вече не приемат чалга. Смятам, че е страх да не се издънят, защото тогава имиджът на целия жанр ще рухне. А защо ли Софка не се похвали с Арената..? Щото знае колко човека са влезли гратис. Иначе, с нейната циганска душа, щеше да е разтръбила на целия свят, че е напълнила Арената. Кали не прави ли и тя голям концерт? Помня с някакъв бенд беше? Дали е било в Арената? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Каква лоялна публика ще придърпат чалгарите, като сами направиха така че да я отдалечат от себе си? Добре, че в началото на тази година пуснаха 5-6 хитови проекта, защото в последните две години бяха пълна трагедия. С някои промени и добра реклама ще се получи. И с акцент върху старата продукция, разбира се, а не на съвременните им сезонни подаръци за ди джеите. Михаела е бетон на живо, излежда доста по-възпитана и интелигентна от Тита и Гери-Никол, нейните песни са насочени към по-интелигентните слушатели. Именно, това имах в предвид. Някак си създава респект, много в стил поколението на Графа и Мария Илиева. От поп звездите след нея не съм сигурен дали има друга такава. Въпреки това пълната Зала 1 все още си остава изненада за мен. Но и се радвам, че българската музика все още може да ражда нови имена с такива успехи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Глория тази година прави 25 години юбилей, още дума не е продумала за това. Концерт сигурно няма да има. Пайнер ако ще честват 30 години нека да го направят ретро - да викнат Петра, Цветелина, Силвия, Рени, да стане като хората и да си преглътнат егото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 И все пак, ако звезди като нея могат да напълнят Зала 1 с популярни само сред част от населението умения... то какво им пречи на масово изявени сред българите поп-фолк звезди като Камелия, Десислава, Емилия, Анелия, Преслава с по над 15 години стабилни кариери да го направят даже с Арената? Самите те си пречат със страстта си по тези пусти дискотеки. Стига с тези дискотечни оправдания. Дискотеките се пълнят и без певица. Не мисля, че някоя има такава сериозна фенска маса, че да й стиска да направи концерт. Наясно са, затова и не правят. Впрочем, чалгата също събира без проблем НДК. Друг е въпросът, че имат много изяви, на които да им видиш топ имената. НДК вече не приемат чалга. Смятам, че е страх да не се издънят, защото тогава имиджът на целия жанр ще рухне. А защо ли Софка не се похвали с Арената..? Щото знае колко човека са влезли гратис. Иначе, с нейната циганска душа, щеше да е разтръбила на целия свят, че е напълнила Арената. Кали не прави ли и тя голям концерт? Помня с някакъв бенд беше? Дали е било в Арената? Софка никога не се е фукала, затова й се получава и без бълване на нови песни. Всенародна любимка. И върли нечалгари й се кефят, защото е душа. Останалите са пластмасови и винаги са на подбив, дори да имат качества. Кали и концерт? кУга!? :D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Не съм сигурен дали песните са основното нещо. Виж колко естрадни изпълнители също пълнят залите. Макар че доколкото чух Маргарита Хранова е пяла при незапълнена зала миналата година, при все че само дето не изтече от чешмата. Обиколи всички предавания на Нова, включително Вип Брадър. Ритон също излязоха със заявка за Арената, но в последния момент се изместиха в НДК. Впрочем, чалгата също събира без проблем НДК. Друг е въпросът, че имат много изяви, на които да им видиш топ имената. НДК вече не приемат чалга. Смятам, че е страх да не се издънят, защото тогава имиджът на целия жанр ще рухне. А защо ли Софка не се похвали с Арената..? Щото знае колко човека са влезли гратис. Иначе, с нейната циганска душа, щеше да е разтръбила на целия свят, че е напълнила Арената. Кали не прави ли и тя голям концерт? Помня с някакъв бенд беше? Дали е било в Арената? Не са само песните, а цялостното добро налагане на даден продукт като за концертната сцена. Това им е минуса на чалгарките- те не целят да се налагат на концертната сцена, а на клубната. Не може да се отрече, че им се получава- всичките изредени от мен не падат под 10-15 участия на месец, някои имат и повече. Парите им валят от небето... засега. Чудно ми е какво ли ще правят, когато вече са на прекалено голяма възраст, за да ходят да се друсат в дискотеките? Казвал съм го вече за Десислава, мисля че в нейната тема- към 50 такива като нея съвсем ще изпаднат зад борда ако вече не са си уредили вниманието на сериозната публика. Само някои като Камелия имат потенциала да се задържат и след това по клубовете, но и за тях не се знае дали няма да е до време. Кали абсурд да е правила сама нещо в Арената. Само Софка от чалгарките се осмели да се пробва там. Дано и други да я последват някой ден. Глория тази година прави 25 години юбилей, още дума не е продумала за това. Концерт сигурно няма да има. Пайнер ако ще честват 30 години нека да го направят ретро - да викнат Петра, Цветелина, Силвия, Рени, да стане като хората и да си преглътнат егото. Ще е жалко ако и Глория не направи концерт. Винаги е спазвала тази традиция. Но нейния спад за жалост си върви точно по линията, която сме обсъждали и преди тук. А другото за концерта на Пайнер както винаги е прекалено смела мечта. Най-много Коцето да поканят. Стига с тези дискотечни оправдания. Дискотеките се пълнят и без певица. Не мисля, че някоя има такава сериозна фенска маса, че да й стиска да направи концерт. Наясно са, затова и не правят. Софка никога не се е фукала, затова й се получава и без бълване на нови песни. Всенародна любимка. И върли нечалгари й се кефят, защото е душа. Останалите са пластмасови и винаги са на подбив, дори да имат качества. Кали и концерт? кУга!? :D Дискотечните оправдания опират до това да пускат песни, които да са вървежни в дискотеките, за да ги канят там и да изкарват пари... пък дали ще е пълно с или без тях- това си е риск на самите клубове. Фенска маса имат доста изпълнителки още от едно време, друг е въпроса, че някои постепенно я затриват с неадекватни решения. #desislava Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Стига с тези дискотечни оправдания. Дискотеките се пълнят и без певица. Не мисля, че някоя има такава сериозна фенска маса, че да й стиска да направи концерт. Наясно са, затова и не правят. Софка никога не се е фукала, затова й се получава и без бълване на нови песни. Всенародна любимка. И върли нечалгари й се кефят, защото е душа. Останалите са пластмасови и винаги са на подбив, дори да имат качества. Кали и концерт? кУга!? :D Не е Кали... но не мога да се сетя кой! Само Софи ли е била в Арена на самостоятелен концерт? Имам някакъв спомен, да не е била Бони или Янева? Знам ли и аз... Нещо си спомням, някакъв бенд имаше... в няколко части... Но нямам идея дали не полудявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Не е Кали... но не мога да се сетя кой! Само Софи ли е била в Арена на самостоятелен концерт? Имам някакъв спомен, да не е била Бони или Янева? Знам ли и аз... Нещо си спомням някакъв бенд имаше... в няколко части... абе имаше някакъв концерт... Поли Паскова. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Поли Паскова. И тя... ама сякаш беше чалга. И защо си мисля, че и Стораро имаше участие. Май съм чувал Роксана, че ще прави концерт. Може би с нея се бъркам???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Не са само песните, а цялостното добро налагане на даден продукт като за концертната сцена. Това им е минуса на чалгарките- те не целят да се налагат на концертната сцена, а на клубната. Не може да се отрече, че им се получава- всичките изредени от мен не падат под 10-15 участия на месец, някои имат и повече. Парите им валят от небето... засега. Чудно ми е какво ли ще правят, когато вече са на прекалено голяма възраст, за да ходят да се друсат в дискотеките? Казвал съм го вече за Десислава, мисля че в нейната тема- към 50 такива като нея съвсем ще изпаднат зад борда ако вече не са си уредили вниманието на сериозната публика. Само някои като Камелия имат потенциала да се задържат и след това по клубовете, но и за тях не се знае дали няма да е до време. От дискотечните терминаторки само Кама и Деса се изхранват с тази си дейност, като Кама си има спестявания и има по-малко разходи от Деса, която храни и челяд. Всички останали имат богати гаджета и могат да си позволят да симулират пауза с оглед на предстоящ концерт. Но си знаят, че и така не би им се получило, затова не го и правят. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 И тя... ама сякаш беше чалга. И защо си мисля, че и Стораро имаше участие. Май съм чувал Роксана, че ще прави концерт. Може би с нея се бъркам???? Тя искаше да прави концерт (не е посочвала къде май) преди 2 години, уж щеше да съчетае с издаване на албум, но и двете "събития" не видяха бял свят Никоя друга не е отваряла и дума за Арена, не смеят. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 С някои промени и добра реклама ще се получи. И с акцент върху старата продукция, разбира се, а не на съвременните им сезонни подаръци за ди джеите. Именно, това имах в предвид. Някак си създава респект, много в стил поколението на Графа и Мария Илиева. От поп звездите след нея не съм сигурен дали има друга такава. Въпреки това пълната Зала 1 все още си остава изненада за мен. Но и се радвам, че българската музика все още може да ражда нови имена с такива успехи. Аз най-много се зарадвах, когато видях Арена Армеец, препълнена с изключително много млади хора на концерта на СкандаУ, замислих се, че е по-добре да слушат такава музика, отколкото да се крият в храстите и да се друсат. Не видях никой с кенче бира, не превърнаха залата в сбирщина от олигофрени. Глория тази година прави 25 години юбилей, още дума не е продумала за това. Концерт сигурно няма да има. Пайнер ако ще честват 30 години нека да го направят ретро - да викнат Петра, Цветелина, Силвия, Рени, да стане като хората и да си преглътнат егото. Точно, нека поканят певиците, чрез които издигнаха този жанр толкова... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 От дискотечните терминаторки само Кама и Деса се изхранват с тази си дейност, като Кама си има спестявания и има по-малко разходи от Деса, която храни и челяд. Всички останали имат богати гаджета и могат да си позволят да симулират пауза с оглед на предстоящ концерт. Но си знаят, че и така не би им се получило, затова не го и правят. Абе както и да стоят нещата в крайна сметка има ли желание- има и начин. При нашите гюбек диви и да има желание, не е достатъчно голямо. Всъщност по-скоро му пречи страха от провал и на двата фронта. Аз най-много се зарадвах, когато видях Арена Армеец, препълнена с изключително много млади хора на концерта на СкандаУ, замислих се, че е по-добре да слушат такава музика, отколкото да се крият в храстите и да се друсат. Не видях никой с кенче бира, не превърнаха залата в сбирщина от олигофрени. Точно, нека поканят певиците, чрез които издигнаха този жанр толкова... То оставаше децата и тийновете да се наливат и друсат. Не че е нямало такива случаи. Но Скандау като цяло обслужват този таргет, при който рядко може да се види нещо такова. За разлика от основния таргет на чалгарите, който си е точно пияните батки и каки от дискотеките, а и веселяците от махалите. Навремето, когато без конкуренция притежаваха и младежите под 20, пълнеха цели стадиони без да се забелязва излишна простотия вътре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 @meleto Гледанията в нейбъла за последното денонощие за пълни 24 часа ли са? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Ами не е точно тъй. Пускат през месец нови песни, защото скоро пускат дебютния си албум "Само за свободни". А колкото до парите, приятелят на едната работи с тях и те също се включват в създаването на песните. Самите Young BB Young никога не са били особено продуктивни. По една песен в годината я пуснат, я не. А и да, те участват в музиката, но пък не правят клипове. Иначе не знам имст ли участия, но лично аз ги харесвам. Сладурки талантливи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Все повече смислени и музикантски проекти в попа, а в чалгата се броят на пръстите на едната ръка изпълнителите, които представят различни и качествени проекти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари