Jump to content

Препоръчани коментари

Виждам,че прекалено много сте възхвалявали Филева,което е напълно ненужно. По-фалшива и долна е и от Галена като гледах колегите й от Брадъра какви неща говореха за нея.Просто видяха с Графа,че с актуалността й е свършено и решиха да й изграждат имидж на по-сериозна певица,което е добре от една страна,защото няма да се излага на дърти години като Рена. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Виждам,че прекалено много сте възхвалявали Филева,което е напълно ненужно. По-фалшива и долна е и от Галена като гледах колегите й от Брадъра какви неща говореха за нея.Просто видяха с Графа,че с актуалността й е свършено и решиха да й изграждат имидж на по-сериозна певица,което е добре от една страна,защото няма да се излага на дърти години като Рена. :mf_surrender:

Какво са говорили?

Сподели в други сайтове

Филева е много стабилна и до тук няма песен, кяото да не заслужава браво, не стават големи хитове, но остават във времето, радиата ги спукват от въртене и уж провал в Тубата, а всеки ги знае, Тита пее за т*ци с милиони гледания и упс, само тийновете могат да ти я запеят. Публиката не е само от 20 годишни, останалите просто трябва да те вземат насериозно, което се случва с Михаела от много години.

Сподели в други сайтове

Филева е много стабилна и до тук няма песен, кяото да не заслужава браво, не стават големи хитове, но остават във времето, радиата ги спукват от въртене и уж провал в Тубата, а всеки ги знае, Тита пее за т*ци с милиони гледания и упс, само тийновете могат да ти я запеят. Публиката не е само от 20 годишни, останалите просто трябва да те вземат насериозно, което се случва с Михаела от много години.

Това е супер яка песен! Първоначално не ми хареса, обаче,...после ме зариби.

Сподели в други сайтове

Прекрасна е, но при нея просто си личи, че всяка песен е мислен проект, това липсва в чалгата с малки изключения както бяхте писали по предните страници. Нашите буквално няма какво да кажат с песента си, но въпреки това я пускат, защото звучи хитово и понякога е така, но гръмва и омръзва много бързо. Например "Да гори в любов" е може би единствената песен, дето и сега пускам с голям кеф и никога не ми писва. Трябва концепция, паузи, те са толкова важни. Мениджъри трябват, не някой дето ти прибира половината пари от участието, освен ако не си Камелия или дори Галин, на който му се занимава примерно, само дето бълва доста. Галена също... Обаче останалите...

Сподели в други сайтове

И за мен Филева е безличница. Не случайно първс фръкна от екс фактора.

Виж Мишето Маринова е друго нещо. Бахти гласа. Много музикслно същество, но и то дразнител :pokey:

Маринова е много лигава,но поне е симпатична,въпреки че си остана със "Стъпка напред" и още 2-3 песни.

Сподели в други сайтове

На Анелия новата някой чува ли я по дискотеките, случйно ми я предложи Тубата и се сетих, че съществува. Много ми е кофти за нея, това е сигурно трето парче, на което залага и не се получава, ама изобщо. Преди как гърмеше, певица на годината, не си обяснявам какво се случи с нея.

Сподели в други сайтове

На Анелия новата някой чува ли я по дискотеките, случйно ми я предложи Тубата и се сетих, че съществува. Много ми е кофти за нея, това е сигурно трето парче, на което залага и не се получава, ама изобщо. Преди как гърмеше, певица на годината, не си обяснявам какво се случи с нея.
Пуска се, както всичко на Анелия от последните години, но не е нищо особено
Сподели в други сайтове

Маринова е много лигава,но поне е симпатична,въпреки че си остана със "Стъпка напред" и още 2-3 песни.

Големия и хит е Листата падат. Последните и 2 зле вървят, но в интерес на истината при нея имс сериозен копи пейст от световните трендове

С Емануела се случва същото. 3 поредни флопа. Преди това 5-6 стабилни хита, макар и еднакви.

image.png

Сподели в други сайтове

Големия и хит е Листата падат. Последните и 2 зле вървят, но в интерес на истината при нея имс сериозен копи пейст от световните трендове

С Емануела се случва същото. 3 поредни флопа. Преди това 5-6 стабилни хита, макар и еднакви.

Опитът й да се прави на българската Ариана Гранде е много неуспешен,затова и не стана голяма звезда.

Сподели в други сайтове

Никога няма да ми омръзне! :Vishenka_05:

И на мен ми е любимата тази.

А това за мен е цялостно най-добрият й проект.

Не е като да няма слаби песни, но всичко си е "нейно", мислено, изпипано... Графа е страхотен продуцент. Да се появи един такъв и в чалгата...

Сподели в други сайтове

Не е далеч от истината това за Анелия и Емануела. Миналата година по това време бяха категоричния Топ 2, а напоследък и в Топ 3 не са. Въпреки това считам, че поне баладите се отразиха доста добре на имиджа им и са си успешни като за бавни песни.

Пак Галена и Преслава се борят за върха... Каква досада. :1000 (29):

ПП: Относно Михаела Филева- категорично "Приливи и отливи" ми е фаворит. Някъде около тази песен започна кампанията да й се изгради име на сериозна певица.

Сподели в други сайтове

Наградите какви такви бяха стимул и хъс за старание и развитие. След като ги няма, изпълнителите ни 50 % не влагат усилия, няма толкова изразена конкуренция, няма развитие...

Време е някоя певица да заложи на албум с нови песни и клипове, като например Галена за да има нещо което ще отбележи тези години в чалгата.

Глория какво ново ще предложи на концерт, поне да имаше еден силен, нов албум между двата големи концерти.

За Преслава вече не струва да се говори какво трябва да прави.

Сподели в други сайтове

Слушах на Филева песните, които сте сложили. Ами супер безлични, една от друга неразличими. Графа е толкова калпав композитор. Имаме нужда от силен поп, но и там са толкова неспособни, че няма накъде. Не знам защо не работят повече с чужди композитори. Имаха няколко добри попадения.

Сподели в други сайтове

При Емануела се получава голям моментен интерес и първия месец всичко върви много добре, после нещо се чупи, но при Анелия някои хора едва разбират, че е издала нова песен. Специално дуетът и тази никой не ги отрази. Дано избухне с нещо като "Гот ми е" лятото, засега да почака, защото много бълва, сигурно и на нея й е кофти, че не става. То при нея никога го е нямало това.

Сподели в други сайтове

• Fast featured and pinned this Тема
  • Fast unfeatured, unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...