Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Не са предположения. Потвърдено е. Това в момента е без никакво значение, защото екстра мадамата най-после пусна тв версията на моята песничка днес! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Това в момента е без никакво значение, защото екстра мадамата най-после пусна тв версията на моята песничка днес! Поздрав за теб! Допадна ли ти клипът, въпреки че е простичък? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Поздрав за теб! Допадна ли ти клипът, въпреки че е простичък? Доста по-адекватно е от това последното с Весела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Доста по-адекватно е от това последното с Весела. В профил малко напомня на визията от Отказвам да приема Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Отказвам да приема Убийствен клип и вечен шлагер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Убийствен клип и вечен шлагер. След Молитва и Забранената любов, много ми се ще да направи ТВ версия и на Без теб я няма топлината, също включена в последния албум! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 След Молитва и Забранената любов, много ми се ще да направи ТВ версия и на Без теб я няма топлината, също включена в последния албум! Тя е леко банална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Браво на Екстра-та. Мачка с ретро звучене. А и това не е клип, а ТВ Версия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 До 1-2 години ще е оут от фирмата помнете ми думата. Ще дам смела прогноза - еуфорията ще е сега на РД и до наградите на Планета. След това там при Кали, Ивана, Глория, Нелина, Тони Дачева и т.н. Коментари от темата за връщането на Деса в Пайнер преди 5 години. Фаст, не си по пророкуването Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Не са предположения. Потвърдено е. И от кого е потвърдено... Айде стига глупости. Дори и жълтите не са писали подобни глупости. Това са форумски митове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 И от кого е потвърдено... Айде стига глупости. Дори и жълтите не са писали подобни глупости. Това са форумски митове От Митко Димитров е информацията. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Тя е леко банална. Знаеш ли "Тръпката" - има вероятност да я заснеме по-нататък. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Знаеш ли "Тръпката" - има вероятност да я заснеме по-нататък. Не, но нещо не ми вдъхва доверието като заглавие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 От Митко Димитров е информацията. Как пък един от тези 2000 не писа някъде по платформите.когаго Митко го каже в интервю, тогава ще е потвърдено. Дотогава си остава форумски мит. Освен това като човек бил там, хорста далеч не бяха 4000.повечето сектори си бяха пълни. А и аз автобуси на дпс не видях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 На Изтрезняваш ли не намерих, но вчера е качила уникален лайв на Безразлична. Въпреки, че няма клип и не я е налагала през годините, цялата дискотека откача. Преслава е феномен просто. И кво ревете все, че била на плейбек. Последно време си пее доста често на живо. Все сте недоволни някои. Опитвате се да я изкарате най голяматс плейбек певица, а някои като Емануелс и по една песен на живо не пее. А Галена да се учи как се пее. Не само да квочи и да пука шотове и да се прави на шут, а вие да говорите, че правила шоу. Това не и е цирк арената Най-добрият изпълнител с най-добра цялостна кариера до момента и няма стигане. Хората я обичат, има ретро хитове и актуални такива. Подобри външния си вид и най-важното: пее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Не, но нещо не ми вдъхва доверието като заглавие. В стил Любовница е, пак е от неиздадените през 2009 г. песни. На Борис Павлов Есилов Дуранов Наимов Как пък един от тези 2000 не писа някъде по платформите.когаго Митко го каже в интервю, тогава ще е потвърдено. Дотогава си остава форумски мит. Освен това като човек бил там, хорста далеч не бяха 4000.повечето сектори си бяха пълни. А и аз автобуси на дпс не видях. Нужно ли е да пишат, нали затова са почерпени? Митко не би се самоубил медийно с това признание. А и ти друга песен пееше след концерта. Точно тези хора коментираше. Все тая, но поддържай една теза. А и Есил Дюран бе включена в последния момент в концерта. Нали се сещаш кой е настоявал за нея и е налагал условия, за да доведе хора на проваления концерт? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Най-добрият изпълнител с най-добра цялостна кариера до момента и няма стигане. Хората я обичат, има ретро хитове и актуални такива. Подобри външния си вид и най-важното: пее Но и липсват хитове от златните години на фолка 2006-2003. Само това бих отчел като минус в кариерата и. Между другото в нарко периода и глас беше загубила и позиции. Бяхбя отписал буквално. Но сега отново е в топ форма и вокално и визуално. Браво В стил Любовница е, пак е от неиздадените през 2009 г. песни. На Борис Павлов Есилов Дуранов Наимов Нужно ли е да пишат, нали затова са почерпени? Митко не би се самоубил медийно с това признание. А и ти друга песен пееше след концерта. Точно тези хора коментираше. Все тая, но поддържай една теза. А и Есил Дюран бе включена в последния момент в концерта. Нали се сещаш кой е настоявал за нея и е налагал условия, за да доведе хора на проваления концерт? Ама аз пак съм за тази теза. Простожне е 100 процента доказана. По скоро си е наша форумска развита легенда. Несериозно е да се пишат точни цифри на хора. Беше ми казал тогава и източника си. Вярвам ти като цяло, но не можем дс говорим за точна бройка. Още повече, че хората далеч не бяха само 4000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Но и липсват хитове от златните години на фолка 2006-2003. Само това бих отчел като минус в кариерата и. Между другото в нарко периода и глас беше загубила и позиции. Бяхбя отписал буквално. Но сега отново е в топ форма и вокално и визуално. Браво Ама аз пак съм за тази теза. Простожне е 100 процента доказана. По скоро си е наша форумска развита легенда. Несериозно е да се пишат точни цифри на хора. Беше ми казал тогава и източника си. Вярвам ти като цяло, но не можем дс говорим за точна бройка. Още повече, че хората далеч не бяха само 4000 Бройката, потвърдена от ДПС, беше 1500, мисля. Те и певиците са водили хора, но там е по-малко число. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 (редактирано) Най-добрият изпълнител с най-добра цялостна кариера до момента и няма стигане. Хората я обичат, има ретро хитове и актуални такива. Подобри външния си вид и най-важното: пее Админ: Коментарът е изтрит поради използване на нецензурни думи и обида към потребител. Последно предупреждение преди бан! Редактирано Април 9 от meleto Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 (редактирано) Пее на майкати ******* плейбек пачавра Ще те пращаме на тинирифето на почивка с кондилака ми се струва. Ще остане форума без галенчета Админ: Придържай се към темата. Редактирано Април 9 от meleto Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Бройката, потвърдена от ДПС, беше 1500, мисля. Те и певиците са водили хора, но там е по-малко число. За певиците е ясно. Всяка е събрала поне по 10 роднини, 10 приятели, и 20 фенова агитка. По 30 изпълнителя. Ето ти ги още 1500 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Ето това е Преслава, която обичам. Такива песни да прави, че тази новата за "съвкупленията" съм я чул само до припева, когато излезна. Трябва и стойностна музика като "Сърце". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Трябва и стойностна музика като "Сърце". Преслава към днешна дата се интересува и вълнува само от гледания, участия и пуска предимно дискотечни песни, така че надали скоро ще чуем нещо музикантско от нея. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 А каква е тази статуетка, която размята така въодушавено :1000 (29): Да не е подарък от Петьофи :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари