THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 28 minutes ago, THE IIconic said: .... Да пробваме вграждане на нашата любимка. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 1 hour ago, Mr. Greshen said: Алисия да не се отказа? Емилия??? Почти целият жанр сякаш взе да се отказва. Януари и февруари пуснаха силни парчета, а през март и половината април- 2-3 песни на по-големи имена, и то не особено успешни. Някои като изброените и други- нищо от месеци. Не много силно начало на пролетта. Същата работа като миналата година през лятото, заради което това беше най-слабия им горещ сезон някога. Дано сегашното да е затишие пред буря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 24 minutes ago, Cally-Pressyfan' said: Да пробваме вграждане на нашата любимка. Нашата велика Маман! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Just now, THE IIconic said: Нашата велика Маман! ❤️ Коментирай как развява цицки в лилавия сутиен. 00:13 01:32 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 1 minute ago, Cally-Pressyfan' said: Коментирай как развява цицки в лилавия сутиен. 00:13 01:32 https://media.giphy.com/media/jTfjIQcHPsJpxDv3FK/giphy.gif 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Just now, THE IIconic said: https://media.giphy.com/media/jTfjIQcHPsJpxDv3FK/giphy.gif Нъц, Петрана го прави по-яко Откъде се реагира на коментар? Нищо не мога да открия в този форум. 1 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Под коментара има едно сърчице в долния десен ъгъл. От там 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Аз нямам такова нещо. Имам само един хикс за игнор нещо си. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 12 minutes ago, Cally-Pressyfan' said: Аз нямам такова нещо. Имам само един хикс за игнор нещо си. https://i.postimg.cc/mgvsBTjw/IMG-20190413-140027.jpg 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Не се спряхте с тази Петра... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 @Cally-Pressyfan' Намери ли го? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 2 minutes ago, THE IIconic said: @Cally-Pressyfan' Намери ли го? Не, нямам го. Имам Quote после до него всичко е празно и накрая вдясно е "Х". 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 1 minute ago, Cally-Pressyfan' said: Не, нямам го. Имам Quote после до него всичко е празно и накрая вдясно е "Х". Пиши на meleto 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 2 minutes ago, pechenko said: Не. Много му е малък Много си осведомен! 😭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Днес закачихте ли перденца? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 1 minute ago, BobiTo said: Днес закачихте ли перденца? Даже набрахме и Маргарити Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 9 minutes ago, THE IIconic said: Даже набрахме и Маргарити Така те искам. Утре сутрин още по роса ще стана да набера и аз. В градинката до блока ми са чудни. Ще взема една кошница, черна шапка и ще наметна червен анорак. Излишно е да казвам, че докато ги бера ще пея "обича, не ме обича". 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 3 minutes ago, Cally-Pressyfan' said: Така те искам. Утре сутрин още по роса ще стана да набера и аз. В градинката до блока ми са чудни. От понеделник вече ви оставям на мира. Ще влизам по рядко и за кратко. Чак Октомври ще съм по свободен 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Just now, THE IIconic said: От понеделник вече ви оставям на мира. Ще влизам по Радко и за кратко. Чак Октомври ще съм по свободен Жалко. Няма с кого да обсъждам мадам Кипърска. Повечето тук я ненавиждат. 1 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Just now, Cally-Pressyfan' said: Жалко. Няма с кого да обсъждам мадам Кипърска. Повечето тук я ненавиждат. Ще те чакам лятото на Несебър да ходим на плажа на лов за мъже! 😂😈😈 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Време е Терзийска да избухне с нов клип. Жалко, че последната не се оцени както заслужаваше! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 16 minutes ago, THE IIconic said: Ще те чакам лятото на Несебър да ходим на плажа на лов за мъже! 😂😈😈 Ще го сторим под звуците на хита - "Вдясно от Несебър - на Слънчев бряг, братле. Там забих си гадже готин депутат, киха ми мангизи вече съм рахат". Съгласен ли си? 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 4 minutes ago, Cally-Pressyfan' said: Ще го сторим под звуците на хита - "Вдясно от Несебър - на Слънчев бряг, братле. Там забих си гадже готин депутат, киха ми мангизи вече съм рахат". Съгласен ли си? Даааа ставааа 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари