Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 1 minute ago, THE IIconic said: Даааа ставааа И вместо по бански, ще се разхождаме с гердан от чушки. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 1 minute ago, Cally-Pressyfan' said: И вместо по бански, ще се разхождаме с гердан от чушки. И златисти герлянди като перуки 👹 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 1 minute ago, THE IIconic said: И златисти герлянди като перуки 👹 Или целите омотани в светещи лампички за елха Как я не е треснал тока докато е снимала "Златна роза" се чудя. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 36 minutes ago, MrKidGSA said: Време е Терзийска да избухне с нов клип. Жалко, че последната не се оцени както заслужаваше! По Планета яко въртят слайдшоуто на "Размазаният грим". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 12 minutes ago, BobiTo said: Те хубаво въртят слайдшоуто, но нека не се отпуска и снима клип по-скоро. Не вярвам да е по-рано от май-юни обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 5 minutes ago, MrKidGSA said: Те хубаво въртят слайдшоуто, но нека не се отпуска и снима клип по-скоро. Не вярвам да е по-рано от май-юни обаче. Дано, аз "Бразилка" още много си я харесвам, чакам и тази година летен хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Липсва ми. Жалко, че така се изгуби. Имаше доста по-голям потенциал, от това което постигна. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Това не е просто Алекса, а чаровната ALEKSSA!!! Почти да успее да го докара като... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Джендъра Анджелина Филип подготвя нова попфолк песен 😂😂😂 http://www.kliuki.net/джендърът-филип-анджелина-става-фолк/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 @Yaneva поздрав с този гига хит! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Бързо да си признае кой каза на Марко Димов, че съм казал на оная пачавра Цвета "Пача"? Не че ми е важно ама... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Вече виждам и подписите. Така е по добре. Май имаме нов рекорд в чалгата. 10 милиона за 2 месеца от Галин и Лидия. Досега само Азис го е правил. Не очаквах чак така да гръмне Гальо. А някои го отписвахте. В четвъртък и в Хелс Китчъна пробута новия си мегахит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 4 минути, Slavi каза: Вече виждам и подписите. Така е по добре. Май имаме нов рекорд в чалгата. 10 милиона за 2 месеца от Галин и Лидия. Досега само Азис го е правил. Не очаквах чак така да гръмне Гальо. А някои го отписвахте. В четвъртък и в Хелс Китчъна пробута новия си мегахит. Много ме издразни! Абе женския Галош! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 2 minutes ago, THE IIconic said: Много ме издразни! Абе женския Галош! Мен не ме дразни, но помня как за първите интервюта по планета дори не можеше да говори правилно, а сега се пуска лидер. И нс мен преди малко ми хрумня да го нарека мъжкия Галош😆 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Анелияяяяяя.... искам си старите песни ! 5 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Да кръшнем снаги на този хит 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 38 минути, Slavi каза: Вече виждам и подписите. Така е по добре. Май имаме нов рекорд в чалгата. 10 милиона за 2 месеца от Галин и Лидия. Досега само Азис го е правил. Не очаквах чак така да гръмне Гальо. А някои го отписвахте. В четвъртък и в Хелс Китчъна пробута новия си мегахит. Преслава с "Не се изтриваш" направи 10 милиона за 2 месеца. 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Добре подхваната тема за двете най-неадекватни изпълнителки и старите им златни песни... #wherearetheynow #nocomment 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 тази ''Ден без теб'' никога не ми хареса, даже мнооооого ме дразни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 xajH6_F23SA Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари