Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Нали станаха модерни последно време във форума клипове и приеми от участия 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 ❤️❤️❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 @Slavi Камелия го прави по- добре! ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 За темата от снощи - качеството се предалага, но няма кой да го забележи 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 13 милиона 27 милиона ❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 ❤️❤️❤️❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 35 минути, serbotinche каза: За темата от снощи - качеството се предалага, но няма кой да го забележи Ами предлага се твърде рядко и ако не се получи това, което е очаквал самия изпълнител, бързо се връща посоката към мазнотиите и баналностите. Иначе Янева си прави проекти за кеф много често. Тя не гони върхове, но в повечето нещо малко не ми достига, за да ми допаднат. Последния и опит зя балада май и милион не събра... А не беше никак лоша... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 "Да гори в любов" мина по гледания "Моро му". Мачкай смядовската, Пете. 1 1 3 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: "Да гори в любов" мина по гледания "Моро му". Мачкай смядовската, Пете. И Изтрезняваш ли ще я мине до няколко месеца🤗 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 @Cally-Pressyfan' Коментирай! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 1 минута, THE IIconic каза: @Cally-Pressyfan' Коментирай! Слушал съм я два пъти, не ми е от любимите тракове на Петра. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Слушал съм я два пъти, не ми е от любимите тракове на Петра. Ами La piovra 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Току що, THE IIconic каза: Ами La piovra Ооо това вече е друга история След малко ще я надуя, заедно с "Жена в окови" - още един божествен Петрин трак. 2 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Коментирахте ли, че попът и чалгата са изравнени в топ 10 - с по 5 песни в класацията за гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Божествен трак! ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 В окови златни любовта към теб ме прикова. Какво мислиш за този трак? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 10 минути, meleto каза: Коментирахте ли, че попът и чалгата са изравнени в топ 10 - с по 5 песни в класацията за гледания. Като се има впредвид, че март и април повече продукция издаде попа, то позицията на фолка си е много добра. Тепърва предстоят нови неща от чалгата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 6 минути, Slavi каза: Като се има впредвид, че март и април повече продукция издаде попа, то позицията на фолка си е много добра. Тепърва предстоят нови неща от чалгата... Аз само посочих факт, а дали има криза - не бих казал за момента. Но е странно, че сме средата на април и топ имената мълчат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 18 минути, Cally-Pressyfan' каза: В окови златни любовта към теб ме прикова. Какво мислиш за този трак? А любовта дойде като стихия, сърцето свое не можах да скрия, вълшебен поглед нежно завладя ме, в окови нежни онова ме! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 @Slavi Грешка 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 3 минути, THE IIconic каза: @Slavi Помисли ли си вече по- онзи въпрос дето говорихме? Във Месинджъра не мога да ти пиша. Има лични съобщения. Коментарът не е по темата. Прочети правилата на форума. Десислава колко време ще бъде в Гласът на България? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 1 минута, meleto каза: Десислава колко време ще бъде в Гласът на България? Докато траят двубойте 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Изкефи ли ви това, доста приятна изненада лично за мен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Янка Господарка кога ще пуска Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 56 минути, THE IIconic каза: А любовта дойде като стихия, сърцето свое не можах да скрия, вълшебен поглед нежно завладя ме, в окови нежни онова ме! ❤️ Сега съм на смислените тракове на Ваня. "Багажът е поделен, вина за теб, дете за мен. Не, не плача няма защо, било какво, било. .... И нито аз, нито ти си щастлив, но кой ни е крив". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари