THE IIconic Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 5 минути, Cally-Pressyfan' каза: Сега съм на смислените тракове на Ваня. "Багажът е поделен, вина за теб, дете за мен. Не, не плача няма защо, било какво, било. .... И нито аз, нито ти си щастлив, но кой ни е крив". Любимата ми нейна песен+ 7 дни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 49 минути, serbotinche каза: Янка Господарка кога ще пуска Тази седмица, би трябвало. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 3 часа , Slavi каза: Нали станаха модерни последно време във форума клипове и приеми от участия Супер звучи, но не е ли запис? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 1 час , meleto каза: Има лични съобщения. Коментарът не е по темата. Прочети правилата на форума. Десислава колко време ще бъде в Гласът на България? Предполагам 2 или 3 седмици, докато текат самите двубои. Ще видим. преди 2 часа , meleto каза: Аз само посочих факт, а дали има криза - не бих казал за момента. Но е странно, че сме средата на април и топ имената мълчат. Ами те всъщност всички издадоха - Галена, Преслава, Емануела, Анелия, Галин, Фики... Може би се опитват да превъзпитат публиката като разредят честотата на пускане на песни. преди 2 часа , meleto каза: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 48 минути, Jouey каза: Тази седмица, би трябвало. Дано излезе в четвъртък или петък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 3 минути, MrKidGSA каза: Супер звучи, но не е ли запис? Не, но е на 2 години... Преди трансформацията на гласа и... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 1 минута, Slavi каза: Не, но е на 2 години... Преди трансформацията на гласа и... Ясно, защото никога не съм я чул да я пее на живо, вместо да я рецитира. "Много съм добра" ме зариби, много ме кефи парчето, ама да пуска и балада вече. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Много хубав лайф клип... Кой ли го е правил...? Голямо пеене на това участие, само до преди 2-3 години беше ненадмината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Преслава пак е пуснала клипче на Изтрезняваш ли. Дали е прочела тук и е решила толкова често да пуска вече😁 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 13 минути, Гальо каза: Преслава пак е пуснала клипче на Изтрезняваш ли. Дали е прочела тук и е решила толкова често да пуска вече😁 Знаем, че чете тук. Помним паметната фраза - "Ще изпълня "На тебе не отказвам". Това беше вашето желание по всички форуми", след като цяла година мрънкахме със Salvatore, че не я изпя предната година. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 1 час , MrKidGSA каза: Ясно, защото никога не съм я чул да я пее на живо, вместо да я рецитира. "Много съм добра" ме зариби, много ме кефи парчето, ама да пуска и балада вече. Дори да е меланхолично умерена пак бих бил доволен. Има страхотни песни в умерено темпо и лирична меланхолия в изпълнението им. Като не е излюзия, Няма те до мен, Кажи ми, Неочакван край, Сънувах те, Слушам сърцето си и други 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Като заговорихме за "Бели нощи": 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 С тия линкове само ви давам сърца ахахах. Десислава много ме дразни напоследък, но винаги ше ми е слабост 🙈 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 5 минути, MrKidGSA каза: Като заговорихме за "Бели нощи": Култово! Изобщо епизода от Пей с мен с Вълкана Стоянова бе много силен и драматичен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 9 минути, NazzkO каза: С тия линкове само ви давам сърца ахахах. Десислава много ме дразни напоследък, но винаги ше ми е слабост 🙈 Същата работа тук. Аз във Фейс и Инста рядко се занимавам да лайквам, а в Рама- постоянно хихи. Винаги ще ни е слабост нашата гюбекчийка, това си е. Само дано все някога да ни запали пак интереса, защото сега положението е плачевно. Дори не й чакам с нетърпение новата песен, толкова ме е отблъснала вече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ето и нещо мое любимо, тука е яка кочка 🍆🍆🍆 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Едно от най-любимите ми изпълнения. Ех, липсват ми такива песни... "Не издържам" е, заглавието е грешно. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Дори да бягам няма време, пропадам - хвани ме! Хвани ме с ръце, дъхът ми да спре, побърквай, ранявай ме! 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Съществува ли версия без джорджано Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 3 часа , Гальо каза: Преслава пак е пуснала клипче на Изтрезняваш ли. Дали е прочела тук и е решила толкова често да пуска вече😁 Пак акапелно... Защо не пусне друго? Номерът с акапелното пеене от Варна се получи един път, но в Бургас нещо не стана.. И докато тя си пуска акапелно как пеят... тук се развяваше в страниците колко умряло се приема вселенският хит: https://streamable.com/0mwn9 Кой е виновен, че се приема умряло? 1. Плейбека 2. Купените гледания 3. Не е толкова голям хит, какъвто го описват Да гори в любов и "Не се изтриваш" се приели доста добре, а вселенският хит не? Ми не е такъв хит, какъвто го изкарвате тук. Мандата на "хита" изтича.. още малко остава Надявайте се за дует с Гери-Никол, защото няма с какво друго да впечатли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Май преди Галена, Преслава е била кючекиня на Амет Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 4 минути, Runevski каза: Май преди Галена, Преслава е била кючекиня на Амет И Галената се раздава като за последно. Но камерата не я отразява особено... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Между другото не помня Преславови да са изкарвали Изтрезняваш ли вселенски хит. По скоро другата агитка зае такава анти позиция. Преславови твърдят, че е голям хит, но не са го сравнявали с предните и големи. Други тук сте решили да набутате пропагандата, че Преслава купува, но просто не ви минава. Изтрезняваш ли си е успешна песен по всички критерии. Вселенски хитове в чалгата са рядкост, а ако все пак има такива, те не са в Пайнер последните години. Имам впредвид Хабиби, Мотел, микса на Наско Ментата. По важно е че отново е с по успешен сингъл от Галена. И че с последните си песни отново зае върха в чалга бранша. Нормално е да подбивате лидера с невярни твърдения като това за вселенския хит и купените гледания. Винаги по успешните неща се хвърлят отровни стрели. 😈 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 13 минути, Runevski каза: Май преди Галена, Преслава е била кючекиня на Амет Това е на промоция на албум на Преслава. Амет е нейн гост. Преслава е звездата. И тогава, и сега. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари