NazzkO Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 2 минути, Slavi каза: По добре да не си надува много носа, да си стои в Пайнер. Помним последните и години сама как пускаше по 1 парче годишно. А и тя не е на 50%. Нека не се лакоми, че да не изпадне пак с 5 участия на месец. Друго не мога да разбера при нея. При положение, че вижда кои песни и минават 10 милиона, защо се блъска дс пуска толкова комерси със среден успех. Не че Мбого съм добра и Да вдигнем шум не влязоха в клубовете и не станаха популярни, но не успя да изпъкне с мега хит, както бе с И на всички като теб. Да, само това липсва, да направи телезивизия отново 🙄💁😂 Иначе ти трябва да знаеш по-добре! Една зодия сте ахахах, кой знае. Какво ѝ е в главата 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 2 минути, Боби каза: Големи промени в този форум. Фокси с постоянен бан ли е? Не 😂 Станал е още по-духовит с годините 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 2 минути, Slavi каза: Колко поста имаш. Трябвало да имаш 300. Но и ума промени в местоположението им. 250.. Нали преди бяха 50 ли, 100 ли. Що не ги направите 3000??? Ся трябва да си смуча от пръстите нещо, че да трупам коментари и да спамя.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 4 минути, Боби каза: Големи промени в този форум. Фокси с постоянен бан ли е? Не. Няма бан. Кондомчо е с перманентен само. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Някой навит за Миле Китич и Галена там до небостъргача на АРТЕКС? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Good. Ще се видим пак след 3 месеца 😃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 17 минути, Arwity каза: 250.. Нали преди бяха 50 ли, 100 ли. Що не ги направите 3000??? Ся трябва да си смуча от пръстите нещо, че да трупам коментари и да спамя.. Идея ли даваш? Аз харесвам идеите. Ако сложа 200, ще има такива, които ще реват, че са с 199 и 1 не им достига. Концепцията оттук нататък е - фокусът няма да е в линковете, а в съдържанието на дискусиите. За да са щастливи старите потребители, тези раздели ще останат, иначе ако зависеше от мен... преди 15 минути, Боби каза: Good. Ще се видим пак след 3 месеца 😃 Ти Фокса ли искаш с бан? Райна направи два хита и сума ти бози след това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Ама и 500000 ги направете. Какви дискусии??? В последните 5 месеца форума беше скандал до скандал. И спорове Галена или Преслава. Ми не ми се участва в подобно натоварващо нещо, ама за да имам нужните бройки трябва, така ли?? Или да поствам линкове към песнички през 3минути? А като се изтрие темата, нали и коментарите пак ще намалеят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Деса е много зле. Както добре тръгна първите две години в Пайнер, сега е толкова изпаднала. Райна пък вместо да си задържи инерцията от "Зле те чувам" и "Бразилка", пусна някаква песен която само тя си слушаше и вместо да бърза да се отсрами, половин година по-късно никаква я няма. Изпусна си шанса. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Arwity каза: Ама и 500000 ги направете. Какви дискусии??? В последните 5 месеца форума беше скандал до скандал. И спорове Галена или Преслава. Ми не ми се участва в подобно натоварващо нещо, ама за да имам нужните бройки трябва, така ли?? Или да поствам линкове към песнички през 3минути? А като се изтрие темата, нали и коментарите пак ще намалеят Ами именно, защото само скандали и никой не започваше една нормална дискусия. 90% свалят само и дори едно благодаря не казват. Да не говорим, че само четат скандали и не им пука.. важното е да си свалят песните А труда на другите? Кой ще го оцени? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 10 минути, meleto каза: Идея ли даваш? Аз харесвам идеите. Ако сложа 200, ще има такива, които ще реват, че са с 199 и 1 не им достига. Концепцията оттук нататък е - фокусът няма да е в линковете, а в съдържанието на дискусиите. За да са щастливи старите потребители, тези раздели ще останат, иначе ако зависеше от мен... Ти Фокса ли искаш с бан? Райна направи два хита и сума ти бози след това Напротив, Фокси е единственият, който внася някакво разнообразие Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 3 минути, pechenko каза: Ами именно, защото само скандали и никой не започваше една нормална дискусия. 90% свалят само и дори едно благодаря не казват. Да не говорим, че само четат скандали и не им пука.. важното е да си свалят песните А труда на другите? Кой ще го оцени? Ами те хората са го казали, като няма какво да казваш, по-добре нищо не казвай. Нищо не се случва в момента, какво да се дискутира толкова? Иначе всеки е благодарен разбира се, просто някой не искат да спамят, а и нали имаше бутон точно за тази цел Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 8 минути, Arwity каза: Ама и 500000 ги направете. Какви дискусии??? В последните 5 месеца форума беше скандал до скандал. И спорове Галена или Преслава. Ми не ми се участва в подобно натоварващо нещо, ама за да имам нужните бройки трябва, така ли?? Или да поствам линкове към песнички през 3минути? А като се изтрие темата, нали и коментарите пак ще намалеят Вече не се планира да се трият теми. Освен това има и други теми и раздели. преди 7 минути, Cally-Pressyfan' каза: Деса е много зле. Както добре тръгна първите две години в Пайнер, сега е толкова изпаднала. Райна пък вместо да си задържи инерцията от "Зле те чувам" и "Бразилка", пусна някаква песен която само тя си слушаше и вместо да бърза да се отсрами, половин година по-късно никаква я няма. Изпусна си шанса. Напомня на Татяна след До три. преди 3 минути, Боби каза: Напротив, Фокси е единственият, който внася някакво разнообразие А как изчисли трите месеца по-късно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, meleto каза: Напомня на Татяна след До три. По-скоро на Соня Немска след "Правена съм за ръцете ти". Тотя имаше тук-там още някое попадение. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Не бързайте да отписвате Терзийска. За некомерсиална певица като нея е нормално да залага и на различни проекти като "Една на милион", а ако се оценят супер, ако ли не продължава напред. Вярвам, че в най-скоро време ще се разпише отново с нещо хитово, а и да не е - мен музикантските и неща дори ме радват повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: По-скоро на Соня Немска след "Правена съм за ръцете ти". Тотя имаше тук-там още някое попадение. Имаше, но точно след До три пусна 2-3-4 песни дето никой не помни. А при Немска беше инцидентен успех. Дори тя не повярва колко й се получи. Въпреки, че на мен и Как ми действаш ми харесваше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 5 минути, MrKidGSA каза: Не бързайте да отписвате Терзийска. За некомерсиална певица като нея е нормално да залага и на различни проекти като "Една на милион", а ако се оценят супер, ако ли не продължава напред. Вярвам, че в най-скоро време ще се разпише отново с нещо хитово, а и да не е - мен музикантските и неща дори ме радват повече. Тя Терзийска сама се отписа в последните 10 години с нейните "експерименти". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Мен пък "експериментите" и ми харесват много повече, пред последните и 2 песни примерно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Няма ли да пуска нова песен?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 34 минути, Cally-Pressyfan' каза: Деса е много зле. Както добре тръгна първите две години в Пайнер, сега е толкова изпаднала. Райна пък вместо да си задържи инерцията от "Зле те чувам" и "Бразилка", пусна някаква песен която само тя си слушаше и вместо да бърза да се отсрами, половин година по-късно никаква я няма. Изпусна си шанса. Ами и феновете и очакваме повече. За нивото което беше постигнала до Ангелите плачат, включително, си срива скорострелно. Ако не се усети навреме, няма дс се учудя ако падне и до 2-3млн на клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 5 минути, Arwity каза: Няма ли да пуска нова песен?? Вчера е снимала клип към дуета с Кристиан Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 5 минути, Arwity каза: Няма ли да пуска нова песен?? Време и е. Вероятно е подготвила нещо. 👻 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Току що, pechenko каза: Вчера е снимала клип към дуета с Кристиан О, супер. Много го харесвам него. Ама и той да не пропя?? Или само ще се пъчи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 33 минути, Cally-Pressyfan' каза: Тя Терзийска сама се отписа в последните 10 години с нейните "експерименти". Въпреки това експериментите и се харесват и повечето са истинска музика, която няма как да бъде оценена от чалга потребителя. Пък и любимата ти "Жени като теб" е от въпросния период. При Райна има един баланс, който обаче липсва при останалите комерс певачки изкл. Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари