Mr. Greshen Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 @Yaneva Искаш ли дует със секси клип? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 2 часа , Mr. Greshen каза: Какво мислите за прогреса на Галин? Разбива с Няма да ми мине и Как си кажи. Много дръпна отново. С Няма да ти мине 10 милиона за 2 месеца няма и ги нанправи от 2 клипа. Хем и малко разнообразие внесе в творчеството си, че и той беше забоксувал. Но сега е категоричен номер 1 в Пайнер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 3 часа , Cally-Pressyfan' каза: Тези тракове не ги одобрявам. Легендарната "Перденца" също няма клип и може да участва!!! Перденца не е ли дори наградена на Тракия Фолк? Какво по-голямо признание! А тук е химн. Бабиното сладко? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Вижте само за какво бълване става дума при Анелия за последните 2 години - 14 ВИДЕОКЛИПА !!!. Аз съм в шок. Още по-страшното е, че 80% от тия песни минаха и заминаха. Не лъжи жена 17.02.2017 – Людмил Иларионов – Люси За патрона 16.03.2017 – Людмил Иларионов – Люси Кажи ми 14.06.2017 Дай ми още Георги Марков На Маями 07.08.2017 – Людмил Иларионов – Люси С тебе ми е най 11.09.2017 Дай ми още Людмил Иларионов – Люси Зоопарк 14.03.2018 Дай ми още Людмил Иларионов – Люси Бръммм 10.05.2018 – Людмил Иларионов – Люси Обичам те 15.05.2018 – Радина Миленчева Копакабана 01.08.2018 – Buddubbaz Tape Company Просяци 03.09.2018 – Bashmotion Подлудяваш ме 20.11.2018 – Александър Моллов Сърцето ми 03.01.2019 – Александър Моллов Заради теб 08.03.2019 – Александър Моллов Шампион 16.04.2019 - Buddubbaz Tape Company 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Едва ли може да надмине Мария, по бълване мисля, че тя е рекордьорка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 1 минута, Arwity каза: Едва ли може да надмине Мария, по бълване мисля, че тя е рекордьорка Хаха, ами не - от началото на 2017 до сега Мария има 10 клипа. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Току що, Slavi каза: Деси е снимала новия клип. Парчето било бързо, но според чулите го е по добро и хитово и от И на всички като теб преди 3 часа , Mr. Greshen каза: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 59 минути, Slavi каза: Доживяхме. Дано да избухне с хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 1 минута, Mr. Greshen каза: Доживяхме. Дано да избухне с хит! Лорена или Татяна нямаха ли подобен клип... Иначе се е барнала за видеото... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 @Yaneva Като идваш насам лятото да се обадиш! Изненадата ще е двойна. Защо Петра Атанасова не се завърне? Толкова ще е яко 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Анелия е рекордьорка, няма такава топ певица досега, чиито последни 7 песни да са провали. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Според Уикипедия за 2 години и 4 месеца Анелия има 26 песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Когато Терзийска диктуваше чалгата в България и беше тийн идол. Ах спомени от златната 2003/4. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 1 час, Danger. каза: Анелия е рекордьорка, няма такава топ певица досега, чиито последни 7 песни да са провали. От провалите много яки са Копакабана и Сърцето ми бтв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Форума е много як, бравоо 😋 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 11 минути, MrKidGSA каза: Когато Терзийска диктуваше чалгата в България и беше тийн идол. Ах спомени от златната 2003/4. Баш да е диктувала чалгата в Бг не мисля, но си имаше силен период Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 22 минути, MrKidGSA каза: Когато Терзийска диктуваше чалгата в България и беше тийн идол. Ах спомени от златната 2003/4. Ето, защо все по-рядко влизам да чета какво се пише. Момчето си пише нова история на чалгата, която нищо общо с реалността. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 1 минута, чушка. каза: Ето, защо все по-рядко влизам да чета какво се пише. Момчето си пише нова история на чалгата, която нищо общо с реалността. Да си чувала за сърказъм? Ами недей влизай тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 1 минута, MrKidGSA каза: Да си чувала за сърказъм? Ами недей влизай тогава. Не съм чувала, миличка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Дали Бонка ще я развали или пък ще види популярна песен? Много добро парче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Току що, чушка. каза: Не съм чувала, миличка. Ами хайде да се образоваме малко скъпа моя. Поздрав с любимата ми "С кое право" на Галето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Току що, MrKidGSA каза: Ами хайде да се образоваме малко скъпа моя. Поздрав с любимата ми "С кое право" на Галето. И аз се чудя "С кое право" могат да съществуват такива като теб. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 13 минути, чушка. каза: И аз се чудя "С кое право" могат да съществуват такива като теб. @meleto Моля да се заемеш с тона на въпросната, че не ми се занимава + спамът и не е на място тук! Мерси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари