Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Снощи са наградили Галя за клип на годината с "Маракеш" и дискотечен хит с "Шефката". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 минута, Stela каза: Снощи са наградили Галя за клип на годината с "Маракеш" и дискотечен хит с "Шефката". Жалко, че не се вълнува от награди, щяхме да я поздравим. 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Току що, Starboy каза: Жалко, че не се вълнува от награди, щяхме да я поздравим. Тя да не е Преслава, че да се вълнува от такива неща. Но ние се вълнуваме обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 3 минути, Stela каза: Тя да не е Преслава, че да се вълнува от такива неща. Но ние се вълнуваме обаче. Това се личи и се познава. Меджудругото къде са емотиконките, искам си ги мигом Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 4 минути, Starboy каза: Това се личи и се познава. Меджудругото къде са емотиконките, искам си ги мигом Там където пишеш пост в лентата горе са. Старите от форума са под тези, които са като от телефон. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 2 минути, Stela каза: Там където пишеш пост в лентата горе са. Старите от форума са под тези, които са като от телефон. Благодаря, прекрасна. Ще е добре да се направи обратното, не мисля, че нечий първи избор ще са тия от телефон, имайки предвид, че който пише от тел и си ги има. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Нямам търпение за лятото, да показвам морно бразилско дупе на Бяло-то море. Има ли и други бразилки тук сред нас? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 3 часа , ANGEL каза: Като две капкиииии.... Песента на Анна също ми беше любима преди. Галче втората Анелия ли ще става? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 час, xroflx9 каза: Песента на Анна също ми беше любима преди. Галче втората Анелия ли ще става? Доста добре ни беше като 10 дни не се споменаваше дори за Галоша. Помислих си за момент, че се е отказало от пеенето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 5 минути, Slavi каза: Доста добре ни беше като 10 дни не се споменаваше дори за Галоша. Помислих си за момент, че се е отказало от пеенето. Аз нямам проблем да си я коментират.Тя ми е крайно безразлична като цяло,но изхвърляния като това че ще е мега успешен дует ме дразнят. Всички знаем че успешни дуети от този тип в чалгата има не повече от 5,така че шансовете за мега флоп са огромни.😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 3 минути, xroflx9 каза: Аз нямам проблем да си я коментират.Тя ми е крайно безразлична като цяло,но изхвърляния като това че ще е мега успешен дует ме дразнят. Всички знаем че успешни дуети от този тип в чалгата има не повече от 5,така че шансовете за мега флоп са огромни.😀 Емануела и Джордан са "Колаборация на 2018" на Попнейбъл Изненадващо или да, "Купих ти сърце" донесе победата в тази категория (20,18%). Второто място получават Емрах и Емилия, а под №3 намираме Криско, Димчо и Боро първи. Най-ниско, посетителите на Popnable са наредили тандема Слави Трифонов и Криско. Само аз ли не виждам тук да фигурират Шефки мевки😆 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 3 минути, Slavi каза: Емануела и Джордан са "Колаборация на 2018" на Попнейбъл Изненадващо или да, "Купих ти сърце" донесе победата в тази категория (20,18%). Второто място получават Емрах и Емилия, а под №3 намираме Криско, Димчо и Боро първи. Най-ниско, посетителите на Popnable са наредили тандема Слави Трифонов и Криско. Само аз ли не виждам тук да фигурират Шефки мевки😆 Шефката има 393848383882 клипа и 20 милиона гледания,така че тази класация не важи!🤣😉 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 24h = 204 541 views - #machkai Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 минута, ANGEL каза: 24h = 204 541 view - #machkai И 13 ка лайка е събрала. Този път май и се получи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Когато Емица беснееше с новаторски оцкови хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Рози всеки ден ми пращаш с мъничка визитка, без подпис и без име. Пишеш, че са като мене, че съм твоя златна роза и много ме обичаш. 1 Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Май няма да има Галена и Миле Китич тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 49 минути, xroflx9 каза: Аз нямам проблем да си я коментират.Тя ми е крайно безразлична като цяло,но изхвърляния като това че ще е мега успешен дует ме дразнят. Всички знаем че успешни дуети от този тип в чалгата има не повече от 5,така че шансовете за мега флоп са огромни.😀 Спокойно, няма да е флоп. Не бързай да се радваш предварително. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Черпя ви с този хит! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Аха... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 25 минути, Stela каза: Спокойно, няма да е флоп. Не бързай да се радваш предварително. 😁 Както казах и по-горе безразлично ми е дали ще е хит или не.Красноречиви са фактите,че щом Галена бълва толкова значи не е уверена в себе си и че подобни дуети са в 95% от случаите флопове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Крайно време е окончателно да спират тая телевизия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 минута, xroflx9 каза: Както казах и по-горе безразлично ми е дали ще е хит или не.Красноречиви са фактите,че щом Галена бълва толкова значи не е уверена в себе си и че подобни дуети са в 95% от случаите флопове. Галена не бълва повече от Мария и Анелия например. Виж те какво правят и какви проекти предлагат. Бълват едни и същи пълнежи и пускат всеки месец нова песен. Този дует трябваше да излезе още декември за концерта в Арена. Пускането на песента сега не е заради неувереност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари