Guest Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 На път съм да звънна на Коцето. Не може цял ден от обяд да свети и да не му звънна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 22 минути, Stela каза: Аааа, значи "Шефката" не трябва да я броим за песен на Галена, а тази да я броим, така ли? Би ли казала или показала къде по-точно съм казал,че Шефката не е песен на Галена? Казвал съм,че е фючеринг,а не дует,не че не е нейна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Сторито на Китич!!! Това ще е тотален хит.❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Страшна е песента на Галена и Миле Китич. Припевът е топ. ♥️ Единствено текстът на бг ми е малко банален, но всичко друго е топ. Да я пускат вече официално. Според мен с едно добро промо имат голям шанс за балкански хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Много яка Галена и Китич! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Може да чуете част от песента в сторитата на тези профили: https://instagram.com/milekiticofficial?utm_source=ig_profile_share&igshid=za23fc5l269h https://instagram.com/ggg.chh?utm_source=ig_profile_share&igshid=152pun13u5xcm https://instagram.com/kalin.bojkov?utm_source=ig_profile_share&igshid=1djigqautl50e Да се надяваме,че в близките 2-3 дни ще излезе официално. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 7 минути, petya1 каза: Може да чуете част от песента в сторитата на тези профили: https://instagram.com/milekiticofficial?utm_source=ig_profile_share&igshid=za23fc5l269h https://instagram.com/ggg.chh?utm_source=ig_profile_share&igshid=152pun13u5xcm https://instagram.com/kalin.bojkov?utm_source=ig_profile_share&igshid=1djigqautl50e Да се надяваме,че в близките 2-3 дни ще излезе официално. https://instagram.com/donikayordanova?utm_source=ig_profile_share&igshid=skb2jynhzlf4 Тук има много по-голяма част от песента. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 С нищо не ме впечатлява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Само феновете на Галена я възхваляват. Щяла да става Балкански хит, Вселенски не щете ли? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 1 час , petya1 каза: Страшна е песента на Галена и Миле Китич. Припевът е топ. ♥️ Единствено текстът на бг ми е малко банален, но всичко друго е топ. Да я пускат вече официално. Според мен с едно добро промо имат голям шанс за балкански хит. Китич изобщо не е в пика си в момента, съдейки по популярността на актуалните му видеа. Едно от тях има едва 2.5 милиона. Тук ще стане хит, и явно това е идеята на песента - да го канят на участия в България по-често. За балкански хит изобщо не може да става дума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Много е яка песента, дано да излезе официално скоро 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 4 часа , Fast каза: Китич изобщо не е в пика си в момента, съдейки по популярността на актуалните му видеа. Едно от тях има едва 2.5 милиона. Тук ще стане хит, и явно това е идеята на песента - да го канят на участия в България по-често. За балкански хит изобщо не може да става дума. Е, със сигурност е много по-добре от Кеба. Мързи ме да чуя песента, нека излезе да я чуем цялата. Дано не се пее на сръбски изобщо в нея. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 10 часа , xroflx9 каза: Би ли казала или показала къде по-точно съм казал,че Шефката не е песен на Галена? Казвал съм,че е фючеринг,а не дует,не че не е нейна песен. Е какво има да ти показвам? Твърденията, че не трябва да броим гледанията, защото това фючеринг и НЕ Е песен на Галена какво са? То е същото.... Освен това много пъти сте казвали, че песента си е на Тони Стораро. Месеци наред спорихме дали трябва да се броят гледанията, дали е дует, дали е фючеринг.... Коментирано е хиляди пъти, няма да се повтаряме. Но разликата в момента между броенето на "Шефката" и това нещо "Моето време" е очевидна. Та аз дори не се сетих коя е тази песен, когато я спомена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 7 часа , Fast каза: С нищо не ме впечатлява. Не сме и очаквали друго. Спокойно, даже и да не казваш нищо е ясно. Не те впечатлява песента, но онова чувство в теб, че може да стане хит и да се хареса на хората....то те впечатлява със сигурност . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Току що, Stela каза: Е какво има да ти показвам? Твърденията, че не трябва да броим гледанията, защото това фючеринг и НЕ Е песен на Галена какво са? То е същото.... Освен това много пъти сте казвали, че песента си е на Тони Стораро. Месеци наред спорихме дали трябва да се броят гледанията, дали е дует, дали е фючеринг.... Коментирано е хиляди пъти, няма да се повтаряме. Но разликата в момента между броенето на "Шефката" и това нещо "Моето време" е очевидна. Та аз дори не се сетих коя е тази песен, когато я спомена. Ауу,какво съвпадение,тъкмо влизам тук и ти ме цитира.🤭🤭🤭 Относно Шефката не смятам да се задълбавам повече в почти едногодишни спорове.Каквото съм имал съм го казал когато е трябвало,не смятам да се повтарям.Мина достатъчно време и се видя кой кого. Към днешна дата основните й конкуренти - "Зоопарк" и "Купих ти сърце"правят повече гледания + песента на Андреа със Серджо."Моето време" не е чак толкова лоша песен просто флопна много бързо както и повечето песни на Галенче в последните 1-2 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 2 минути, xroflx9 каза: Ауу,какво съвпадение,тъкмо влизам тук и ти ме цитира.🤭🤭🤭 Относно Шефката не смятам да се задълбавам повече в почти едногодишни спорове.Каквото съм имал съм го казал когато е трябвало,не смятам да се повтарям.Мина достатъчно време и се видя кой кого. Към днешна дата основните й конкуренти - "Зоопарк" и "Купих ти сърце"правят повече гледания + песента на Андреа със Серджо."Моето време" не е чак толкова лоша песен просто флопна много бързо както и повечето песни на Галенче в последните 1-2 години. Аз също няма да дълбая темата за "Шефката". Резултатите от миналата година са ясни и всички ги видяхме. Най-гледаната песен за годината и дискотечен хит на годината. Стигат ми и тези. Ти нали не мислиш, че "Моето време" е флопнала заради Галена? Защо изобщо я намесваш в тази песен? Никой не е виновен на Крисито, че не става за нищо и трябва да я бутат с всякакви методи, но очевидно и това не помага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Ако Галена не беше във Моето време, нямаше да събере и 500к гледания. В нея Галена участва само с кратка част, а във Шефката изпя колкото и Стораро и е писана като фийт заради правата и Пайнер и Фен. Все едно да броим Царя на купона за песен на Преслава, а Повече не питай не. Обективно от фен на Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Току що, Stela каза: Аз също няма да дълбая темата за "Шефката". Резултатите от миналата година са ясни и всички ги видяхме. Най-гледаната песен за годината и дискотечен хит на годината. Стигат ми и тези. Ти нали не мислиш, че "Моето време" е флопнала заради Галена? Защо изобщо я намесваш в тази песен? Никой не е виновен на Крисито, че не става за нищо и трябва да я бутат с всякакви методи, но очевидно и това не Най-гледаната песен засега,ако Да гори продължава да поддържа 20+к дневно ще я мине след няколко месеца и разбира се ако не броим Слави и Криско с римейка им на Тошка. Песента на Криса първата седмица или 10 дни правеше по 80к че и повече докато не се сгромоляса на 10к в наши дни.Виждаме че нещо подобно се случва и с песните на Галя като "Сърце","Маракеш" и тн,така че заради кого е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 На който не му се превъртват сторитата заради една песен 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 50 минути, xroflx9 каза: Най-гледаната песен засега,ако Да гори продължава да поддържа 20+к дневно ще я мине след няколко месеца и разбира се ако не броим Слави и Криско с римейка им на Тошка. Песента на Криса първата седмица или 10 дни правеше по 80к че и повече докато не се сгромоляса на 10к в наши дни.Виждаме че нещо подобно се случва и с песните на Галя като "Сърце","Маракеш" и тн,така че заради кого е? Гледанията са направени от излизането на песента, до края на годината. Сега вече сме 2019, какво значение има? Говорим за гледания генерирани през 2018. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Теофиков ще спасява пропадналата кариера на женският Майкъл Джексън - Емилия! Тя от много плюене по колежки се докара в това положение , незнам от колко време е без самостоятелен хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Реално погледнато, нямам спомени Емилия да е вадила някой голям самостоятелен хит, който да тресе държавата и всички да са луди по него, каквито са имали Преслава, Галена, Ивана и тн. В началото на кариерата си,, имаше силни попадения като Не виждам, За мене забрави, Няма да тъгувам, но ми бледнеят за име, което е около 20 години на сцена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Песента на Миле и Галоша звучи обещаващо и хитово. Но веднага мога да се хвана за ужасното вокално изпълнение на Галена. Едно напъване... Липса на орнаментика и диапазон в гласа и. Особено видно е когато пее в тандем с подобен глас като този на Миле Китич. В България ще се оцени, защото тук сме свикнали изпълнителите да не са нищо особено като вокални способности. Но на Балканите се котират пеещи изпълнители. Не случайно Галена при толкова опити с какви ли не международни величия като Аксент, Серджо и други, не успя да излезе извън рамките на БГ. ЧЕ то една бездарна Андреа преди години постигна много повече с един мизерен Кости... 👻 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 3 минути, чушка. каза: Реално погледнато, нямам спомени Емилия да е вадила някой голям самостоятелен хит, който да тресе държавата и всички да са луди по него, каквито са имали Преслава, Галена, Ивана и тн. Има тук там някое попадение като "Не виждам", "Ще рискувам", "Смелите.." и "Да бях от гадните", което да е излязло от рамките на чалгата, но естествено чак да тресе държава - не. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари