Yaneva Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 преди 1 минута, pechenko каза: С Андреа са сестри по фотошоп, разтягане и килограми. Жив и здрав да е фотошопа, че ги подържа толкова години живи в интернет пространството. Двойната гуша на Галка все едно не преминава през Фотошоп... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Доста неуместен опит да се опитвате да засегнете Слави чрез Десислава, която напоследък е тотално низвергната от феновете си тук. По-добре се придържайте към радостта от мачкането на Галка и Миле. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 1 минута, Wild_Style каза: Ох, оххх, съсипахте се Понеже Деса буди масова истерия. Ще я видим и тя какво е сътворила, дано поне е заслабнала че вече мина бая време от раждането. Деса ни е ясна и феновете и нямаме кой знае какви очаквания от нея. Самата тя като не изисквс от себе си, ние ли да и даваме наклон. Ксквото и да е сътворила, ще може дс се похвсли поне, че е участвала в създаването на проекта и не е ходилс като цветарка да се моли за дуети нс този или онзи като вашата... Защо е този назлобен тон не могс да разбера. Песентс върви добре и би трябвало да сте щастливи заради гледанията, а вие пак недоволни... Самия аз дадох добра обща оценка нс проекта, но като споменах Кейти и се наежихте нещо... Другия вариант за това незадоволство е това, че на Деса и Преса всички се обаждат за дуети, а при Галена все тя ги им досажда и плащс като луда🤓 Коментирай, че най слабатс песен като гледания на МС Стоян е дуета му с Галена... Преди малко констатирах този факт, след бърз преглед в тубата... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 100 хиляди за два часа. Много ми е кеф как Слави се обяснява цял ден. 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 4 минути, Yaneva каза: Двойната гуша на Галка все едно не преминава през Фотошоп... Фотошопа и грима са черешката на тортата при ГаленА. Основата е 200 пластични операции и интервенции. Забравиха Галеновите като тяхната на 20 приличаше на морски лъв във ваната... Добре, че Вафлата я изкара от дерето... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 3 минути, Slavi каза: Коментирай, че най слабата песен като гледания на МС Стоян е дуета му с Галена ... Преди малко констатирах този факт, след бърз преглед в тубата... Веднага го правя, нямаш ядове. Самият MC Стоян извади зверски късмет с Lete Pare и La Miami, особено с втората. До преди това самият той беше на нивото на наша Татяна. Всички я знаят ама е so so. То се видя, че балона се спука при него - Alo е няма дори на половината хитовост като La Miami, за новата дори не ми се коментира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 2 минути, Danger. каза: 100 хиляди за два часа. Много ми е кеф как Слави се обяснява цял ден. 🤣 От пиле мляко ще изкара след малко, стой и гледай сеир Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Вече е официално част от Пайнер като попфолк изпълнител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 И тези гледания са в слабите часове на денонощието. След 10-11 ще е големия ъпдейт. Дано да стигнат 500-600k и да ми затвърдят теорията, че скока в цифрите на големите имена тази година е защото чалгата отива към ренесанс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 2 минути, Danger. каза: 100 хиляди за два часа. Много ми е кеф как Слави се обяснява цял ден. 🤣 Но гарантирам, че няма да ти е толкова кеф като при следващите и самостоятелни песни не мине 6-7 милиона и ше се чудиш в коя дискотека да ходиш да правиш клипчета, за да ни доказваш какъв хит била, въпреки мслкото милиони... Тъпото е, че реагирате като 7 годишни деца на коментар, който съвсем обективно подчертсва плюсовете и минусите около проекта. Чувствам се вече виновен, че разкрих от къде се е вдъхновявала... То голямо цитиране, голямо нещо. Имам чувството, че повече следите кскво ще напише батко ви, отколкото гледанията на Миле и Кейти 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 7 минути, Wild_Style каза: Веднага го правя, нямаш ядове. Самият MC Стоян извади зверски късмет с Lete Pare и La Miami, особено с втората. До преди това самият той беше на нивото на наша Татяна. Всички я знаят ама е so so. То се видя, че балона се спука при него - Alo е няма дори на половината хитовост като La Miami, за новата дори не ми се коментира. Какво говориш. За 2 часа има 160 ка гледания. Това на спукан балон ли ти прилича? За дует между Галена и Миле 100ка иначе ти се виждат много при все, че Миле се слушана целия балкански полуостров. Така и не коментира дуета на Галена и мс СТОЯН, в който по скоро Галена е Татяната... Най малко гледаната му песен е. Тя беше на 5 милиона до миналата година, но пикрай последните му хитове малко си качи акциите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 19 минути, Yaneva каза: Двойната гуша на Галка все едно не преминава през Фотошоп... Абсолютно. Забравиха как тяхната беше качила снимка с квадратен гъз и мълчаха като не знам какво.😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 25 минути, Fast каза: Вече е официално част от Пайнер като попфолк изпълнител. А кой каза, че ще пее попфолк? Кои други от кастингите подписаха? Знае ли се. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 "Феноменален" ще стане най-гледаната солова песен на Галена. Стела каза, че ще има 17 млн. за година и натам вървят нещата. Шефката мина 20. Сега и новата ще има огромен успех. Еми честито, Галена отново е едноличен лидер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Андреа песента с Super Sako ли ще пуска? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 9 минути, Danger. каза: "Феноменален" ще стане най-гледаната солова песен на Галена. Стела каза, че ще има 17 млн. за година и натам вървят нещата. Шефката мина 20. Сега и новата ще има огромен успех. Еми честито, Галена отново е едноличен лидер. Потвърждаваш казаното от мен. Галена успява само с дуети и кючеци... Никой не е казал, че няма да има успех новата. Напротив. Успеха е очакван. Силна песен и Миле Китич в дует ако няма успех, то не знам какво би имало. Но това не променя и другите факти: 1.Галенс се е вдъхновила от Кейти Пери 2.Галена е инициатор на дуета, а не е тя поканената. 3.При възможностите, които има... пак същия екип. 4.Преслава със самостовтелни песни 2 пъти чукна по 500к гледания на премиера. Хубавото е, че излязохс по едно и също време с новата на мс стоян, за да имаме реална база за сравнение между две балкански звезди За почти 3 часа: Галена и Миле: 120 гледания, 11ка лайка, 500 коментара Мс Стоян: 230ка гледания, 30ка харесвания, 2500 коментара Ще ми бленуват за балкански хит... Май взехте да се връщате в реалността... 🤗 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 19 минути, PHILIPP PLEIN каза: Андреа песента с Super Sako ли ще пуска? Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 1 минута, xroflx9 каза: Да Коментирай кавъра на Ми гна на Миле Китич😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Току що, Slavi каза: Коментирай кавъра на Ми гна на Миле Китич😂 Изобщо не ги слушам тоя и онзи другия дебил Стоян. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 3 часа , Slavi каза: Уоу... Не знаех. Наистина впечатляващи цифри. Коя платформа е това. Сигурно и Азис не знсе, щом не се е похвалил или поне аз не съм разбрал. След пробивите в Турция, на Балканите, в Русия, дойде ред и на Азия. Не го харесвам, но като чета в хилядите коментари под клиповете му как хората от най-различна националност и вероизповедание го приемат за икона и божество, се гордея, че е българин. Асълъма твърдеше, че купувал... Сигурно и за китайските платформи е пазарувал... А как върви в американските платформи. Май само там все още не е скандализирал. Учудвам се, че по старите му скандални клипове като Хайде почивай ме, Но казван ти стига, Няма не са станали също хит. Голям е наистина. Даа. Много зарибява. Каква е по народност Дорето. С всеки следващ проект надскача предходния си. Представям си колко скъпи са праватс на песните и. За мен е въпросителен как точно Джена се добара да песента. Все си я представям в изпълнение на Деса. Яко ми е има дори малко гледания, като се има впредвид успеха на парчето в клубовете и сред младите. Лично моите впечатления са, че по нея имаше най голяма истерия от всичко излизало в Пайнер последната година. Дора е родена в Нюрнберг. Иначе кавъра на Джена така и не успях да го възприема. Просто страшно бледнее пред оригинала. Даже ми бие на пародия. Да не говорим, че изпяването на Джена е страшно зле. Тая песен не е хапка за нейното гласче. Определено на Деса би й отивала повече. На Гери-Никол също. @Denis или @presi_fen! , ако са наоколо, да кажат на кое място е Zemër в тренда в Германия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 6 минути, retr0 каза: Обаче този форум няма бъдеще. Или злобни нереализирани хора, или злобни недо*ани педали все пишат. Много рядко някой с добър тон, доброжелателен. Досега само съм ви чел, нямах и намерение да пиша и мисля да спра и с пишенето и с четенето. Slavi достойно прави така, че човек да намрази Десислава, а Kondomcho с лекота прави така, че Галена да ти опротивее. Най-лошото е, че такива се имате за “двигателите” на форума, но всъщност е точно обратното. Едно време какви дискусии са се водили тук, какви градивни спорове. Сега всичко е жлъч, жлъч и нищо градивно. Жалко за хубавия нов дизайн. Със здраве, мечтайте си за нови потребители и завръщане на стари, ще стане... Точно в днескашния диалог се опитах дс бъда максимално обективен за проекта и като плюсове, и като минуси. Похвалих музика, текст, предвидих и пожелах успех на парчето. Първия ми коментар в темата може да се види. Дадох и 8 от 10. Но заради това, че пръв отбелязах вдъхновението от Кейти и това,че Галена е инициатор и двигател на проекта, някои от феновете и запичнаха с редовните фрази кск ни го начукала, да сме си пили розовите хапчета и подобни. Всеки има мнение и не ок когато някой не може да го приеме. Не може като в една секта 30 човека да коментираме колко велика е Галена и ако се каже нещо различно, да изгорим потребителя на клада. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Аз не виждам никой да се дразни на успехите на Галена, какви са тези коментари за прилошаване, хапченца и т.н... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 14 минути, Vancho каза: Дора е родена в Нюрнберг. Иначе кавъра на Джена така и не успях да го възприема. Просто страшно бледнее пред оригинала. Даже ми бие на пародия. Да не говорим, че изпяването на Джена е страшно зле. Тая песен не е хапка за нейното гласче. Определено на Деса би й отивала повече. На Гери-Никол също. @Denis или @presi_fen! , ако са наоколо, да кажат на кое място е Zemër в тренда в Германия. След като е германка защо пее на албански. Или поне на така ми звучи. На Гери Никол наистина би и отивала много, но за мое учудване и Джена успя да я направи добре. Не е правила от типичните и извивки Аман Аман😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 31 минути, retr0 каза: Обаче този форум няма бъдеще. Или злобни нереализирани хора, или злобни недо*ани педали все пишат. Много рядко някой с добър тон, доброжелателен. Досега само съм ви чел, нямах и намерение да пиша и мисля да спра и с пишенето и с четенето. Slavi достойно прави така, че човек да намрази Десислава, а Kondomcho с лекота прави така, че Галена да ти опротивее. Най-лошото е, че такива се имате за “двигателите” на форума, но всъщност е точно обратното. Едно време какви дискусии са се водили тук, какви градивни спорове. Сега всичко е жлъч, жлъч и нищо градивно. Жалко за хубавия нов дизайн. Със здраве, мечтайте си за нови потребители и завръщане на стари, ще стане... Искаш ли да си рахат, постави перденца брат! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 9 минути, Slavi каза: След като е германка защо пее на албански. Или поне на така ми звучи. На Гери Никол наистина би и отивала много, но за мое учудване и Джена успя да я направи добре. Не е правила от типичните и извивки Аман Аман😁 Пее на албански, защото родителите й са албанци. Страшно ми харесва новата на Галена. Това ще е любимата ми нейна песен за последните две, три години. Можеше да я направи и без Миле. Със сигурност пак щеше да има успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари