THE IIconic Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Днес видях Джена с дъртия канар и мъжо и. Купили си апартамент над заведението дето работя.Беше с една черна грейка с рошава качулка и черен клин, ама задника и като баница. Много качила в гъза! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Слушаме ли мадам Петра Атанасова Сред обичта от рози аз започвам да ухая! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 12 минути, THE IIconic каза: Днес видях Джена с дъртия канар и мъжо и. Купили си апартамент над заведението дето работя.Беше с една черна грейка с рошава качулка и черен клин, ама задника и като баница. Много качила в гъза! В Пловдив ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 1 минута, NazzkO каза: В Пловдив ли? Мило само ти не разбра, че развявам снага из Несебър! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Някой може ли да ми помогне да намеря една песен? Гръцка е, бавна по-скоро балада, спомням си че Тони Стораро беше направил кавър миналата година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 2 минути, fearless` каза: Някой може ли да ми помогне да намеря една песен? Гръцка е, бавна по-скоро балада, спомням си че Тони Стораро беше направил кавър миналата година. Е то голяма част от творчеството са му гръцки кавъри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 2 минути, fearless` каза: Някой може ли да ми помогне да намеря една песен? Гръцка е, бавна по-скоро балада, спомням си че Тони Стораро беше направил кавър миналата година. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Поздрав за всички, които обичат бяло.. -то море. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 3 минути, pechenko каза: Благодаря ти много, но не е тази песента, която търся! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 3 минути, fearless` каза: Благодаря ти много, но не е тази песента, която търся! А може ли да постнеш песента на Тони? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 2 минути, MrKidGSA каза: Поздрав за всички, които обичат бяло.. -то море. Мерси захарче, ама тази песен ми е крайно противна! Съжалявам! :* 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 23 минути, pechenko каза: А може ли да постнеш песента на Тони? Пееше се нещо от сорта на да ме чувстваш, да ме прегръщаш, обичаш... но име не мога да се сетя, търсих я в тубата, но нищо не открих Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 3 минути, fearless` каза: Пееше се нещо от сорта на да ме чувстваш, да ме прегръщаш, обичаш... но име не мога да се сетя, търсих я в тубата, но нищо не открих 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 1 минута, pechenko каза: Тази е! Благодаря ти страшно много! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Нямам представа какво сте изписали до тук, но просто исках да кажа, че се гордея, че съм фен на Галена. Лека вечер! 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 3 часа , Danger. каза: "Феноменален" ще стане най-гледаната солова песен на Галена. Стела каза, че ще има 17 млн. за година и натам вървят нещата. Шефката мина 20. Сега и новата ще има огромен успех. Еми честито, Галена отново е едноличен лидер. "Стара каравана" също има над 17 милиона. "Феноменален" доста се задържа със стабилни гледания, наистина ще остане от златните песни на Галя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 3 часа , xroflx9 каза: Абсолютно. Забравиха как тяхната беше качила снимка с квадратен гъз и мълчаха като не знам какво.😀 Не сме мълчали, аз ти отговорих тогава още. Казах ти, че поне не се налага да режат ушите на Галена и пейките за да я разтегнат. Спокойно, никоя няма да мине Андри по фотошоп, като певица може да е загубила влияние, но винаги ще е кралицата на фотошопа. 🐷 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 2 минути, Stela каза: Не сме мълчали, аз ти отговорих тогава още. Казах ти, че поне не се налага да режат ушите на Галена и пейките за да я разтегнат. Спокойно, никоя няма да мине Андри по фотошоп, като певица може да е загубила влияние, но винаги ще е кралицата на фотошопа. 🐷 В последно време излизат повече новини,че Галя прекалява с фотошопа отколкото Андреа.Случаеност? Не мисла!🤭🤭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 2 минути, xroflx9 каза: В последно време излизат повече новини,че Галя прекалява с фотошопа отколкото Андреа.Случаеност? Не мисла!🤭🤭 Ма то за Андреа вече няма смисъл да се пише, ясно е на всички. Ти се радвай, че не я излагат всекидневно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 4 минути, xroflx9 каза: В последно време излизат повече новини,че Галя прекалява с фотошопа отколкото Андреа.Случаеност? Не мисла!🤭🤭 Андреа е повече от бита карта. Айде осъзнайте се! П.С. Пускай си хита на годината и стига протестира Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 "Феноменален" наистина е топ хит, уцели здраво с него, харесвам го много повече от "Шефката", която се слуша само при по-приповдигнато и може би пияно настроение хъ хъ Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 38 минути, Stela каза: Ма то за Андреа вече няма смисъл да се пише, ясно е на всички. Ти се радвай, че не я излагат всекидневно. Андреа през 2-3 месеца е най-коментираната чалгарка. Същото обаче не може да се каже за Галя,която е толкова безлична колкото и провокацията ти.Не беше нужно да ме цитираш особено когато целия форум се смее на копираната визия на Смядовица.🤭 преди 40 минути, Wild_Style каза: Андреа е повече от бита карта. Айде осъзнайте се! П.С. Пускай си хита на годината и стига протестира Хит на годината през април месец? Май ти трябва да си пиеш хапчетата,които така горещо препоръчваше. Голяма досада сте Галенови.Колкото и да ме кефи песента вече почна да ми опротивява от вас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Време е българските певици да започнат участия в Сърбия. Галена, Преслава, Глория и дори Алисия са доста слушани. Нищо не им коства. Сърбите това се питат в момента под видеото на дуета с Галена. Не знам какво блеят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 преди 1 минута, pacho каза: Време е българските певици да започнат участия в Сърбия. Галена, Преслава, Глория и дори Алисия са доста слушани. Нищо не им коства. Сърбите това се питат в момента под видеото на дуета с Галена. Не знам какво блеят. Там не се ли пее лайв? Коя от изброените ще се справи два часа на живо, освен Глория? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари