Jump to content

Препоръчани коментари

Купени са, сладко.

Ще опровергаеш ли слуховете, че от 14 години Преси или е лидерка, или е в пряк дуел с конкурентката за върха. :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Ще опровергаеш ли слуховете, че от 14 години Преси или е лидерка, или е в пряк дуел с конкурентката за върха. :3fdb8960598fa63e:

Преслава е феномен, Кели. Няма друга, която да е била толкова години на върха и след толкова време, отново публиката да е жадна за нея и да иска още. Уважавам я заради множеството успехи, които има и наистина всяка би искала да е нейното място.

Харизма, глас, присъствие всичко, което трябва да притежава една звезда!

Сподели в други сайтове

Преслава е феномен, Кели. Няма друга, която да е била толкова години на върха и след толкова време, отново публиката да е жадна за нея и да иска още. Уважавам я заради множеството успехи, които има и наистина всяка би искала да е нейното място.

Харизма, глас, присъствие всичко, което трябва да притежава една звезда!

Така те искам, мило. По едно време много я хейтеше. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Купени са, сладко.

Следващият месец ще съм само на банички, но си заслужава!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Така те искам, мило. По едно време много я хейтеше. :3fdb8960598fa63e:

И сега бих я хейтил, ако намеря за какво. Не я харесвам като човек, има много неща, които не харесвам в нея в този аспект, но умея да правя разлика между това каква е като личност и каква е като певица.

Също и не се влияя примерно ти какво ще кажеш за Галена или някой друг, това не би променило отношението ми към нея.

Сподели в други сайтове

Майко мила, що за покъртително изпълнение?

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Майко мила, що за покъртително изпълнение?

В този период, освен килограми, позиции и глас, беше загубила и акъл :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Поздравете се и се почерпете с този трак!

Цитат

Сподели в други сайтове

Поздравете се и се почерпете с този трак!

Много любима песен

Поздрав за теб с този нереализиран кючек на Преси :Vishenka_05:

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

Много любима песен

Поздрав за теб с този нереализиран кючек на Преси :Vishenka_05:

Жалко, че не е излязъл към днешна дата.. тогава вече щеше да смаже и скандализира цялата страна с тези цингаски извивки! :3fdb8960598fa63e:

Цитат

Сподели в други сайтове

Утре ще купя гледания на Галин. Неговите + купените и ще мине рекорда на Преса. Отиде ви рекорда :3fdb8960598fa63e:

Но за жена ще си остане поне :3fdb8960598fa63e:

Цитат

Сподели в други сайтове

Starboy: Утре ще продавам апартамента си, за да може Преслава да продължава да трупа гледания и остане в трендинг.

Носят се слухове, че Преслава ще продаде Паола за гледания. Можеш ли да коментираш тази клюка?

Сподели в други сайтове

Носят се слухове, че Преслава ще продаде Паола за гледания. Можеш ли да коментираш тази клюка?

Cally-Pressyfan': Бих се отказал от дюнери и пици, само за да мога да допринеса с нещо за трупането на гледания на Преслава.

Сподели в други сайтове

• Fast featured and pinned this Тема
  • Fast unfeatured, unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...