Brian Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Така и не разбрах коя е тая Лидия! Някаква новачка 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 сега стана комерс певачка за да е актуална Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 След Паола и това се промени, назад си с материала. Няма да е за дълго Преслава винаги е напред с материала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Това е една от най-добрите ѝ песни, според мен – новаторска и експериментална! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Няма да е за дълго Преслава винаги е напред с материала. А, въй– не! Това влияе зле на кариерата Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Това е една от най-добрите ѝ песни, според мен – новаторска и експериментална! Този хит имаше още повече гледания на предния клип, но го изтриха, не знам защо, май защото пишеше "ft. Nadia Zahoor" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Това е една от най-добрите ѝ песни, според мен – новаторска и експериментална! Любимата ми песен на Прес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Това е една от най-добрите ѝ песни, според мен – новаторска и експериментална! Това е една идея по-интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Любимата ми песен на Прес Винаги си демонстрирал отличен вкус! 10 годишното ми аз клатеше снага редовно на този изумителен трак! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 https://www.instagram.com/p/Bt_phKFHFBz/?ut...d=1rb1xj26p69uw :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Това е една идея по-интересно. Друг новаторски трак с включени фолклорни мотиви, а специално в този пърформърс се клати като облада от Луцифер и Буда - жестока. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Простачке, нищо особено са скапаните сингли на Константин-наркомана, ясно ли ти е? Песента на Галин и Лидия звучи яко. Момичето има потенциал, звучи много добре! Може да излезе по-голяма работа от Десита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 А, въй– не! Това влияе зле на кариерата На снимките от подписа... май е шмъркала :1000 (29): Винаги си демонстрирал отличен вкус! 10 годишното ми аз клатеше снага редовно на този изумителен трак! 10 години по-късно.. на този трак се пукат пъпки и друсат очила :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Друг новаторски трак с включени фолклорни мотиви, а специално в този пърформърс се клати като облада от Луцифер и Буда - жестока. Защо не включи тази песен в албума по онова време? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Така и не разбрах коя е тая Лидия! Участваше в "България търси талант" и "Големите надежди" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Защо не включи тази песен в албума по онова време? Нямам идея, честно казано.. а наистина заслужава! А тази песен ѝ е любима и до ден днешен.... защо ли? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Искам да попитам кой е Fast, че да ми трие коментарите? Сега търсч клипа и пак ще го кача! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Винаги си демонстрирал отличен вкус! 10 годишното ми аз клатеше снага редовно на този изумителен трак! А сегашното ти "Аз" клати ли все още снага на този инструментал? Песента на Галин и Лидия звучи яко. Момичето има потенциал, звучи много добре! Може да излезе по-голяма работа от Десита. Е, много ясно. Най-малкото защото на Лидия песента е чалга, а на хората като че ли им омръзна от типа "нахакана и недостъпна" кучка - какъвто типаж е Десита. Между другото нейната песен не съм я чул за звучи от абсолютно никъде, а съм сигурен че на Лидия и Галин ще я скъсат от въртене. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Искам да попитам кой е Fast, че да ми трие коментарите? Сега търсч клипа и пак ще го кача! Fast е религия! Fast e бог! Fast e пророк! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 А сегашното ти "Аз" клати ли все още снага на този инструментал? Сегашното честно казано не слуша редовно чалга, само при наличие на някой нов трак, които да ми хареса много. И разбира се при нужно настроение, то душата си иска понякога – и почвам да преслушвам стари любими тракове. Примерно този беше също много близък до сърцето ми! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Fast е религия! Fast e бог! Fast e пророк! Майтап си правиш! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Участваше в "България търси талант" и "Големите надежди" Тая много зле била. Хубава е, но харизма - никаква. И пее отвратително. Прилича на Сашка Богданска и е същата лигла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Кели, какво мислиш за този вълшебен сингъл? Според мен има нужда сега от един такъв, ще е супер, ако есента или зимата пусне една хубава балада! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Кели, какво мислиш за този вълшебен сингъл? Според мен има нужда сега от един такъв, ще е супер, ако есента или зимата пусне една хубава балада! Крайно време е да го стори, ще станат вече 5 години от "Ако утре ме губиш". Още един нереализиран велик трак! ... и дори да е грях, този грях е бял като сняг. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Крайно време е да го стори, ще станат вече 5 години от "Ако утре ме губиш". Още един нереализиран велик трак! ... и дори да е грях, този грях е бял като сняг. А имаше една балада със скандалният МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ, но нямам идея как се казваше, случайно да се сещаш? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари