Kriminal Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Да ям тая ехидна усмивка , лисичка моя! 2:08 Точно това и на мен ми е любимият стоп-кадър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ако така продължава за две седмици ще чукне 4 милиона колкото Галена за един месец 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Може ли и в дискотеката на Коцето да са пуснали новата на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Може ли и в дискотеката на Коцето да са пуснали новата на Преслава. Защо да не може? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 То оставаше и да не пускат най-големият хит в момента. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 То оставаше и да не пускат най-големият хит в момента. :1000 (29): ? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 То оставаше и да не пускат най-големият хит в момента. :1000 (29): Хит за тебе, не и за мен. Както казах за феновете на Преслава всичко е хит. Не мислят реално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 “Пайнер хит сезони – пролет 2019" скоро и някакси ще ми липсва Константин в поредната компилация да не присъства вече. Коцето с Емануела сега по Планета с "Не ме заслужаваш". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Чарта се обновил на 16ти срещу 17ти. Минали са само няколко часа, не цял ден. Линк? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Линк? https://charts.youtube.com/location/0x40a8f...7T00%3A00%3A00Z Гледам че на 17ти срещу 18ти е обновяван отново. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Аз като гледам Галена е навсякъде номер 1 и за изпълнител,и за песен. Преслава чак на номер 3 и на номер 9 за песен. Къде си ги измисляте, не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Аз като гледам Галена е навсякъде номер 1 и за изпълнител,и за песен. Преслава чак на номер 3 и на номер 9 за песен. Къде си ги измисляте, не знам. Цъкни отгоре и промени 28 days на 7 days. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Цъкни отгоре и промени 28 days на 7 days. Нищо няма да цъкам. Фактите са си факти. Галена е номер 1. Галена пак е номер 1 за изпълнител. единствено за песен е номер 2. Но 1000 пъти предпочитам "Сърце" пред тъпата на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Нищо няма да цъкам. Фактите са си факти. Галена е номер 1. Галена пак е номер 1 за изпълнител. единствено за песен е номер 2. Но 1000 пъти предпочитам "Сърце" пред тъпата на Преслава. Кукличке с невероятна розова косичке, пиши ми на ЛС„ имам интерес към теб... може да измислим нещо И специален поздрав за теб с най-добри чувства! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Галена пак е номер 1 за изпълнител. единствено за песен е номер 2. Но 1000 пъти предпочитам "Сърце" пред тъпата на Преслава. "Изтрезняваш ли" не е добавена в страницата на Преслава. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Кукличке с невероятна розова косичке, пиши ми на ЛС„ имам интерес към теб... може да измислим нещо И специален поздрав за теб с най-добри чувства! Ти пък къде си ме видял? И косата ми е лилава с розови и лилави кичури. Оооо, Коцето се е събудил преди 10 минути след снощното участие на промоцията на Лияна в дискотеката му. И сега го дават с Кали "В рая". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 И сега вече е онлайн Коцето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 И сега вече е онлайн Коцето. Марш в Чат Мания. Там можеш да информираш и кога се е изходил. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 "Изтрезняваш ли" не е добавена в страницата на Преслава. :1000 (29): Именно, не е добавена. Така че не може да се прецени дали гледанията от чужбина са се повишили след излизането на песента. Тези 1.31 млн. гледания на "Изтрезняваш ли" са всичките й гледания до 17.02., а не гледанията само в България, пак изкривяваш фактите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 И сега вече е онлайн Коцето. Досадна си вече с тоя Коцю , пиши си там с него какво искате това правете , но всеки път да информираш кога е на линия и кога прави нещо друго е доста тъпо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Досадна си вече с тоя Коцю , пиши си там с него какво искате това правете , но всеки път да информираш кога е на линия и кога прави нещо друго е доста тъпо! Ами като коментирате само Преслава, трябва да има и нещо различно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари