Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Нищо не е изкарал един е хита и той е при Преслава Ами слушай си я. На Галин повече кефят песните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ами слушай си я. На Галин повече кефят песните. Ами слушай си го 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Това момче не спира да разочарова, чудя се на себе си как продължвам да водя диалог с него. Превърна се в умалена версия на потребителя "HIT" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Преслава и Андреа вече не се следват в инстаграм.. Някой има ли информация,защо ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Преслава и Андреа вече не се следват в инстаграм.. Някой има ли информация,защо ? Андреа се снима с Галена на едни награди... от там вече Андреа е черна на Преси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 @Western е на линия, а не ми е отговорил. Побеснявам! Бързо ми прати гола снимка в инстаграм и ще ти отговоря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Печенко пък за какво е баннат? Или е изтрито? Все още се чудя и мая. За резак ясно, ама това нещо ми убегна!? Пак ми намирисва на "обективност". Клеа подготвя пищно парти в Бар Рио по случая 8 март. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Все още се чудя и мая. За резак ясно, ама това нещо ми убегна!? Пак ми намирисва на "обективност". Клеа подготвя пищно парти в Бар Рио по случая 8 март. Ако искаш да го питам 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ще минем ли Преслава? Бях на шопинг, така че, да. Ще я минем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ако искаш да го питам Няма нужда, мерси. Очаквах модераторско обяснение. Нали трябва да знаем за какво се наказва, че да внимаваме. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Галин мина 200К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Галин мина 200К. Галин не е Галина 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Имаш ЛС! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Галин не е Галина Коя е Галина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Коя е Галина? Една бездарница 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Я виж ти малко зайче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Брутална! Обложката е 1:1 с "Кой". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Отвътре пак се пръска сърцето ми ... Бруталнаааааааааааа :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Брутална! Обложката е 1:1 с "Кой". А, да :1000 (29): Галин кърти с последните три проекта (без ft.-то с Десита). Изпипани докрай, супер различни един от друг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Галин убива, много ме радва. Страшен хамелеон, а тази Лидия е свежа, с Десита и Денис стоят доста добре като нови предложения и свеж полъх. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 А, да :1000 (29): Галин кърти с последните три проекта (без ft.-то с Десита). Изпипани докрай, супер различни един от друг. А аз даже не помня кои са последните три.. На мен с Десита ми харесва, а тая е брутална Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Я виж ти малко зайче Мога ли да знам кой ви дава право да ми изнасяте снимки и да се гаврите така с хората, а? Ти за какъв се имаш,а. Я погледни себе си първо или ти е жалък живота и скучен, и безинтересен, че няма с какво друго да изпъкнеш? Пълен олигофрен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Мога ли да знам кой ви дава право да ми изнасяте снимки и да се гаврите така с хората, а? Ти за какъв се имаш,а. Я погледни себе си първо или ти е жалък живота и скучен, и безинтересен, че няма с какво друго да изпъкнеш? Пълен олигофрен. Че аз не те виждам никъде! Виждам чаавето на Зайка и Коцьо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари