Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 А имаше една балада със скандалният МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ, но нямам идея как се казваше, случайно да се сещаш? "Раздвоени" ? Шок и грях да не си спомняш заглавие на Преслин трак! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 "Раздвоени" ? Шок и грях да не си спомняш заглавие на Преслин трак! Неее, намерих го.. ето този! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Неее, намерих го.. ето този! Това го водеха самостоятелна Милкова песен мисля. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Плейбек Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Това го водеха самостоятелна Милкова песен мисля. Много жалко за което! А някъде има ли качен този паметен пърформърс, в който Преси заявява на Галена: Тук вече на тая песен и аз бих си тръгнала! и се смееше ехидно? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Малко ми е далече, иначе тъкмо обувах джапанките и бегом. Като видя чалга диск на промоция и взимам на кило. В ТМ на Цариградско си взех на Десислава “Послушай сърцето си” за 0.99 лева. За 0.99? Как е възможно този шедьовър да се продава на тези смешни пари?В магазина на Пайнер беше към 12 лв. някъде. По разни вериги ги дават за жълти стотинки тия албуми. А магазина на Пайнер е много зле зареден. Пълна трагедия. Варненския е доста добър, сравнително по-пълен от този в Пайнер.Преди година от там си накупих тетрадки на Фатме от 2001 година, както и кибрити от 2000 година, а в София дори нямат нейни календарчета от последните години. Заслужава си да го посетиш.Дори преди време от там си купих този промопакет с трите диска на Преслава, Анелия и Гергана, който Пайнер рекламират за 6 лв.То има и още един ама не знам защо не го продават вече.Той е с албуми на Гергана, Вероника и Преслава. Още ли бачкаш в сити-то? Пенсионирах се вече. :1000 (29): Ти откъде толкова информация? Това е една от най-добрите ѝ песни, според мен – новаторска и експериментална! Това най-хубавата и песен forever.Няма надскачане целият албум "Не съм ангел". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Много жалко за което! А някъде има ли качен този паметен пърформърс, в който Преси заявява на Галена: Тук вече на тая песен и аз бих си тръгнала! и се смееше ехидно? Мигом показвам този паметен миг: 5:32 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ужас, влизаш в сайт за сваляне на онлайн клипове от vbox7 и ти изскача най-свалян клип новия на Преслава. Аман от тая. Много заблудени има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ужас, влизаш в сайт за сваляне на онлайн клипове от vbox7 и ти изскача най-свалян клип новия на Преслава. Аман от тая. Много заблудени има. Не свикна ли вече, кукло? Мигом показвам този паметен миг: 5:32 :roll1: Наистина паметен миг! Но залата се изниза лек по лек, пяла е през 500 човека, клетичката! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Така и не разбрах коя е тая Лидия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ужас, влизаш в сайт за сваляне на онлайн клипове от vbox7 и ти изскача най-свалян клип новия на Преслава. Аман от тая. Много заблудени има. :roll1: Кажи им го .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 :roll1: Кажи им го .. Копие на няколко песни. Копира Галена на визия, чуди се вече с какво да изпъкне, за да е интересна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Копие на няколко песни. Копира Галена на визия, чуди се вече с какво да изпъкне, за да е интересна. По-важно и е да има много гледания и да "чупи рекорди". Винаги е била алчна. Самата тя обаче не е достатъчно умна за да направи нещата като хората. Прави всичко много очевидно с гледанията, но не очаквам някой тук да го признае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Коцето на Вайбър си е сложил снимката от този клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 По-важно и е да има много гледания и да "чупи рекорди". Винаги е била алчна. Самата тя обаче не е достатъчно умна за да направи нещата като хората. Прави всичко много очевидно с гледанията, но не очаквам някой тук да го признае. Недей да завиждаш,че твоята няма такива успехи,че наистина ще имаш нужда от ботокс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 То пък един успех има Преслава, нищо различно от години. Мързи я да гледа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Съвети на Зайка за живота и кариерата не можеш да й дадеш, обаче съвети от Зайка за живота и кариерата на някого - колкото щеш :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Коцето като пусне баладата, ще избута Преслава. Може да не го въртят Коцето по дискотеките, но хората обожават песните му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Мигом показвам този паметен миг: 5:32 Мухахаха. Представи си Галена да ти "изпее" Лъжа е. Толкова е фалшива и грачеща тук, че няма накъде. Преса направо ѝ каза, че песента е голяма лъжица за нейната уста. Колко унижения е преглътнала клетата Галош. Това, което сме го виждали е само малка част. Кой знае какви още коментари е правила Петето в ежедневието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Коцето като пусне баладата, ще избута Преслава. Може да не го въртят Коцето по дискотеките, но хората обожават песните му. Това е някаква нова мода при теб. Залепила си се за Кокаин като дъвка на чин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Недей да завиждаш,че твоята няма такива успехи,че наистина ще имаш нужда от ботокс. Спокойно, ако някой ден имам нужда от ботокс, мога да си го позволя, не е проблем да си сложа. Но ти трудно ще успееш само с фейк снимки на жени по бедра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Това е някаква нова мода при теб. Залепила си се за Кокаин като дъвка на чин. Ами не. Ти просто си назад. Винаги съм го харесвала и съм купувала албумите му и на доста негови участия съм била преди и след Райна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 По-важно и е да има много гледания и да "чупи рекорди". Винаги е била алчна. Самата тя обаче не е достатъчно умна за да направи нещата като хората. Прави всичко много очевидно с гледанията, но не очаквам някой тук да го признае. Очевидно? На 99.9% от хората изобщо не им пука колко гледания, лайка и т.н. има дадена песен. Ако им харесва я слушат и толкова. Дори да е манипулация, получава се доста успешно. Скоро пътувах във влака, и едни момичета коментираха Преслава. Едната вика: "Не, тя е много миличка, много чувствителна, още помня как напусна БигБрадър, щото не искаше да номинира." Често, стана ми много смешно. И това го чувам за втори път! Та широката аудитория изобщо не се интересува от тия неща. Тука и 10 човека да пишат, че купува гледания, че песента е крадена, визията - копирана... Кво от тва. Глобално и се получава. Песента и се слуша, участията и си вървят и така. :1000 (29): 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Очевидно? На 99.9% от хората изобщо не им пука колко гледания, лайка и т.н. има дадена песен. Ако им харесва я слушат и толкова. Дори да е манипулация, получава се доста успешно. Скоро пътувах във влака, и едни момичета коментираха Преслава. Едната вика: "Не, тя е много миличка, много чувствителна, още помня как напусна БигБрадър, щото не искаше да номинира." Често, стана ми много смешно. И това го чувам за втори път! Та широката аудитория изобщо не се интересува от тия неща. Тука и 10 човека да пишат, че купува гледания, че песента е крадена, визията - копирана... Кво от тва. Глобално и се получава. Песента и се слуша, участията и си вървят и така. :1000 (29): Никога няма да стъпя на участие на тая!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари