Danger. Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Ако направят 499К, значи рекорда е минат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Вече са на 512K. Няма как да зацепят на 509. Явно си в бъдещето. При мен са 487К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 За какво говорите? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Явно си в бъдещето. При мен са 487К. И при мен :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Явно си в бъдещето. При мен са 487К. Ми рефрешвайте и ще ви се оправят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Пълни глупости. Шока за всички ни е, че Преслава след 15 години номер 1, и към днешна дата успява да предизвика такава истерия, а това не се е случвало никога преди. Нея я пенсионирват от 2008-9, защото винаги топ изпълнителки са имали 3-4 години живот, а при нея какво стана? Надживя всички, че и смачка днешните нови имена, които се предполага че трябва да кипят от живот. Преси е истински феномен за българската музика, не само за чалгата. Това не могат да преживеят скъпите ни съфорумци, че с клип за 5лв. и "Зоопарк" 3, успява да мачка. Харизма и глас, това им липсва на 99% от чалгата, за това и имат временен успех...или никакъв, просто изкуствено измислен. Не е била 15 години номер 1. Но няма как да се отрече, че това нейното е забележително. И все пак също така няма как да се отрече, че има и други изпълнители, които са се задържали след дори повече години на сцена. Още една петилетка трябва да мине, за да се заемат сериозно и със стрийминг платформите. Винаги са били с 10 години назад. Дотогава може би ще се е измислило слушане на музиката чрез въздуха, но Пайнер няма да знаят какво е това нещо въздух. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 но Пайнер няма да знаят какво е това нещо въздух. Нима не са осъзнали, че са въздух под налягане? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Аз не визирам теб, скъпа. И аз лично се кефех и на двата трака на Галена, дори "Феноменален" ми е любимата песен за 2018. Просто наистина тук се проведоха пет дневни дебати за тия гледания и на всички им дойде ту мач, което беше абсолютно излишно. Аз също винаги съм те зачислявала към обективните Преславови. Но след помията, която се изля по Галена и то без причина няма как да си мълча и аз. Знаеш много добре от лятото още за какво чудо ставаше на въпрос. Дано да зацепят на 509К, но не знам какви са страничните ефекти след голямата употреба на успокоителни... Защо тази злоба? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Не е била 15 години номер 1. Но няма как да се отрече, че това нейното е забележително. И все пак също така няма как да се отрече, че има и други изпълнители, които са се задържали след дори повече години на сцена. Кои са тези други изпълнители? Единствено Преслава и Анелия са топ от началото-до днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Защо тази злоба? И аз това се питам за теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 И аз това се питам за теб? Къде видя злоба от мен, я ми посочи? От дни не си спрял да пускаш хапливи и ехидни коментари, а ми говориш на мен. Мнението ти се мени през ден, един ден плюеш едната, после другата, искаш чалгата да бъде смазана, а сега защитаваш рекордите на Преслава. Какъв ти е проблема ако Галин я мине? Лична полза ли имаш от гледанията на Преслава, или си си поставил за цел да дразниш определени хора? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Къде видя злоба от мен, я ми посочи? От дни не си спрял да пускаш хапливи и ехидни коментари, а ми говориш на мен. Мнението ти се мени през ден, един ден плюеш едната, после другата, искаш чалгата да бъде смазана, а сега защитаваш рекордите на Преслава. Какъв ти е проблема ако Галин я мине? Лична полза ли имаш от гледанията на Преслава, или си си поставил за цел да дразниш определени хора? Според мен си прави експерименти. След някой ден ще почне да плюе Преса Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Обичайните заподозрени, които толкова дни повтаряха едно и също като папагали, че било невъзможно да се направят толкова много начални гледания днес мълчат или казват, че на Галин и Лидия били реални. Прозрачни сте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Нима не са осъзнали, че са въздух под налягане? Кои са тези други изпълнители? Единствено Преслава и Анелия са топ от началото-до днес. Анелия си е единия пример- 17 години в Топа. Другите не ми се посочват, защото не ми се спори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Обичайните заподозрени, които толкова дни повтаряха едно и също като папагали, че било невъзможно да се направят толкова много начални гледания днес мълчат или казват, че на Галин и Лидия били реални. Прозрачни сте. Колегите трябва да намразят Преса още повече, защото вдигна летвата за купени гледания и сега всички тъпаци ще трябва да се овътрят повече, за да изглеждат вървежни. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 495k! 3k to go... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 495k! 3k to go... Преслава - Изтрезняваш ли | 24 часа 498319 гледания 26516 харесвания 991 коментари 38110 споделяния След обновяването: 510086 гледания 26535 харесвания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Къде видя злоба от мен, я ми посочи? От дни не си спрял да пускаш хапливи и ехидни коментари, а ми говориш на мен. Мнението ти се мени през ден, един ден плюеш едната, после другата, искаш чалгата да бъде смазана, а сега защитаваш рекордите на Преслава. Какъв ти е проблема ако Галин я мине? Лична полза ли имаш от гледанията на Преслава, или си си поставил за цел да дразниш определени хора? Хапливи коментари имам към 3мата потребителя, които не спираха да спамят последните 5 дни. Да не си се дразнила и ти, но просто да не си писала? Преслава не съм я плюл никога, особено последна година-две. А за гледанията - нормално да искам песента която харесвам, да има повече от другата боза. Нещо ненормално? А твоята злоба е специално към мен и с тоя пост ми доказа съмненията ми. Не е нормално да спреш да контактуваш с мен или да не съм ти симпатичен, само защото съм харесал нещо на Преслава. Ако за теб Галена=Стела, при мен такива неща не съществуват. А мнението как си го меня си е изцяло моя работа. Когато някой ме впечатли - хваля го, когато някой ме разочарова - плюя го. Никой не ми е толкова важен, че да съм му верен до гроб. Съветвам те по-малко значение да отдаваш на чалгата и повече не отношенията между хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 И квооо? Галин мина ли рекорда на Преса? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Преслава - Изтрезняваш ли | 24 часа 498319 гледания 26516 харесвания 991 коментари 38110 споделяния След обновяването: 510086 гледания 26535 харесвания 498 417!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 498 417!!! 510 086 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Честит рекорд на мъжката Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Галин и Лидия - Няма да ми мине | 24 часа 503365 гледания 31131 харесвания 1180 коментара 28378 споделяния След обновлението: 505189 гледания 31139 харесвания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 510 086 Тези са след обновяването. Галин и тях ще мине след няколко минути... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Преслава - Изтрезняваш ли за 24 часа 498319 гледания 26К харесвания 991 коментари Галин и Лидия - "Няма да ми мине" за първите 24 часа: 505,189 views 30К харесвания 1,114 Comments Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари