Амброжка. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Да си припомним любимата песен на Райна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Спокойно, ако някой ден имам нужда от ботокс, мога да си го позволя, не е проблем да си сложа. Но ти трудно ще успееш само с фейк снимки на жени по бедра. С това киснене във форума по цял надали можеш.По-скоро ще чакаш Джулияна Гани да си пусне ботокса на промоция,че да намажеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Никога няма да стъпя на участие на тая!!! Днес си особено анти-Преслава настроена! Да не би да е защото и тя се е облажила от уменията на Коцето в кревата, а ти - все още не? Я по-ведро, Танюшка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Малко ми е далече, иначе тъкмо обувах джапанките и бегом. Като видя чалга диск на промоция и взимам на кило. В ТМ на Цариградско си взех на Десислава “Послушай сърцето си” за 0.99 лева. Какво е ТМ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Какво е ТМ? "Техномаркет"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 "Техномаркет"? И аз за него си помислих, ама все пак. Има и Т-маркет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Какво е ТМ? Таня Мръсницата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Че те и в "Лафка" имаха пайнерски дискове на промоция по 1,99 лв. Бях си вземал няколко диска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 "Техномаркет"? Знаеш ли някой музикален магазин в СФ, дето имат по-стари дискове. Преди седмица отново ходих в Пайнера, за последен път. Всичко в прах и тая там я питам за албум от 2003, тя ми вика имаме нов албум на Мадона. Тръгвам да разглеждам дискове, тя плътно зад мен. Ако съм искал имали стари касетки. Тръгнах си набързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Очевидно? На 99.9% от хората изобщо не им пука колко гледания, лайка и т.н. има дадена песен. Ако им харесва я слушат и толкова. Дори да е манипулация, получава се доста успешно. Скоро пътувах във влака, и едни момичета коментираха Преслава. Едната вика: "Не, тя е много миличка, много чувствителна, още помня как напусна БигБрадър, щото не искаше да номинира." Често, стана ми много смешно. И това го чувам за втори път! Та широката аудитория изобщо не се интересува от тия неща. Тука и 10 човека да пишат, че купува гледания, че песента е крадена, визията - копирана... Кво от тва. Глобално и се получава. Песента и се слуша, участията и си вървят и така. :1000 (29): Има и такива които се интересуват. В днешно време хората масово слушат музика от youtube и е нормално да забелазват, че една песен има много гледания. Хубаво, може да не е масово, но се забелязва. Пък и не виждам защо Преслава би купила гледания ако смята, че не са фактор и хората не се интересуват. Та тя е жадна за хорското мнение и да и да е винаги номер едно.Тези гледания, лайкове и коментари са нейният начин в момента, при положение, че вече няма награди и не може да се радва на пореднатото желязо в колекцията си. Преди няколко години наистина не бяха фактор, но вече определено имат значение. Вече и в нета се пише коя колко гледания имала, говори се за рекорди, смятат се за успехи. Самите изпълнители си парадират с гледанията, Преслава особено. В последно време изглежда се е обсебила от тия гледания. Мои колежки от университета коментираха "рекордните" гледания на Преслава. Чувала съм и други странични хора да коментират гледания. Песента нека се слуша, но защо тя ще играе нечестно? Да видим без игрички колко гледания би направила. Видяхме го с "Да гори в любов". За там съм съгласна, но тук... Защо "Да гори" не направи толкова гледания, след като е безпорен хит. Ами "Обратно в играта"? Много въпросителни на които тук или мълчат, или отговарят, че сме злобеели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Има и такива които се интересуват. В днешно време хората масово слушат музика от youtube и е нормално да забелазват, че една песен има много гледания. Хубаво, може да не е масово, но се забелязва. Пък и не виждам защо Преслава би купила гледания ако смята, че не са фактор и хората не се интересуват. Та тя е жадна за хорското мнение и да и да е винаги номер едно.Тези гледания, лайкове и коментари са нейният начин в момента, при положение, че вече няма награди и не може да се радва на пореднатото желязо в колекцията си. Преди няколко години наистина не бяха фактор, но вече определено имат значение. Вече и в нета се пише коя колко гледания имала, говори се за рекорди, смятат се за успехи. Самите изпълнители си парадират с гледанията, Преслава особено. В последно време изглежда се е обсебила от тия гледания. Мои колежки от университета коментираха "рекордните" гледания на Преслава. Чувала съм и други странични хора да коментират гледания. Песента нека се слуша, но защо тя ще играе нечестно? Да видим без игрички колко гледания би направила. Видяхме го с "Да гори в любов". За там съм съгласна, но тук... Защо "Да гори" не направи толкова гледания, след като е безпорен хит. Ами "Обратно в играта"? Много въпросителни на които тук или мълчат, или отговарят, че сме злобеели. Това е само хипотеза. Имах предвид, че и в двата случая тя печели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Сегашната песен идва след голям хит, така че очакванията са по-големи. Освен това гледанията в тубата се увеличават с времето, или поне сега гледаемостта е по-голяма от преди година-две и т.н. Песента също е силна. С малко повече са гледанията в първия ѝ ден от Не се изтриваш. Не виждам какво толкова невероятно има. От злоба и завист не си намират място феновете на смядовската сатанистка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Това е само хипотеза. Имах предвид, че и в двата случая тя печели. Разбрах, че това имаш предвид. Та нали това е и нейната цел - да печели. Получава й се, но по нечестен начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Знаеш ли някой музикален магазин в СФ, дето имат по-стари дискове. Преди седмица отново ходих в Пайнера, за последен път. Всичко в прах и тая там я питам за албум от 2003, тя ми вика имаме нов албум на Мадона. Тръгвам да разглеждам дискове, тя плътно зад мен. Ако съм искал имали стари касетки. Тръгнах си набързо. Продавачката в Пайнер е повече от неадекватна, така е, същинско животно. Ако успееш да се добереш до склада долу, е малко по-различно, а и има доста стари неща по рафтовете, които тази не си прави труда да зарежда в самия магазин. Иначе за музикален магазин... Какво да ти кажа. Какви по-точно дискове ти трябват? Има едно магазинче, което не е лошо, в близост до НДК, преди сладкарница Неделя, но там има малко неща. В Сиела на третия етаж на Мол София има доста музика. За друго не се сещам в момента, но ако ми кажеш какви дискове си търсиш, може и да помогна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Сегашната песен идва след голям хит, така че очакванията са по-големи. Освен това гледанията в тубата се увеличават с времето, или поне сега гледаемостта е по-голяма от преди година-две и т.н. Песента също е силна. С малко повече са гледанията в първия ѝ ден от Не се изтриваш. Не виждам какво толкова невероятно има. От злоба и завист не си намират място феновете на смядовската сатанистка. Абсолютно. Не спират с този ютюб,а не виждат,че Преса разбива с рекорди и по други платформи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Продавачката в Пайнер е повече от неадекватна, така е, същинско животно. Ако успееш да се добереш до склада долу, е малко по-различно, а и има доста стари неща по рафтовете, които тази не си прави труда да зарежда в самия магазин. Иначе за музикален магазин... Какво да ти кажа. Какви по-точно дискове ти трябват? Има едно магазинче, което не е лошо, в близост до НДК, преди сладкарница Неделя, но там има малко неща. В Сиела на третия етаж на Мол София има доста музика. За друго не се сещам в момента, но ако ми кажеш какви дискове си търсиш, може и да помогна. Поп-фолк като цяло. Старите албуми на Глория например. Някои сборни. Коментирай, че посегнах към албума на Ванча "20 години любов и пак любов", но беше най-отгоре не можах да го взема. Тая се качи, хвана го за звездата и се скъса. ПС: Питах за склад, щото ти ми беше казала за него. Каза, че нямало такова нещо и дисковете идвали с доставчик. Ше кажеш, че е някой трезор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Топ. Какъв топ е това?? Ти не разбра ли,че е с купени гледания?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Какъв топ е това?? Ти не разбра ли,че е с купени гледания?? И песента е крадена. Заплашила е Ганев и не му е платила. След това толбухинската вещица се е промъкнала през нощта у Сийкини и Росенчо Димитров и е тършувала из тетрадките им за текста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Топ. Изби рибата! Припева в дискотека е просто брутален, направоо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Изби рибата! Припева в дискотека е просто брутален, направоо Стига лъга. Не е пускана изобщо тази песен в никаква дискотека! Стелиту тъй каза! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 И песента е крадена. Заплашила е Ганев и не му е платила. След това толбухинската вещица се е промъкнала през нощта у Сийкини и Росенчо Димитров и е тършувала из тетрадките им за текста. Не мога да разбера защо толкова се впрягате за творческия процес? Мен изобщо не ме бъркат нито Преслава, нито Ганев, бърка ме творчеството им и се радвам и на двамата. Преслава какво е правила не ми влиза в работата, но факт, че песента се е получила уникално, което на някои потребители от форума явно не им изнася. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Нормално,Ловеч е мегаполис..българския еквивалент на Ню Йорк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Нужни бяха само няколко коментара за за да ви хванат нервите и да тръгнене да се обяснявате. И чак прикривате това с жалка ирония. Смях... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Изби рибата! Припева в дискотека е просто брутален, направоо Платила си е лично на ДЖ да я пусне. Няма клип - значи не е пускана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари