Lelqtian Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не отричай сега, очевидно е че има спад при нея. Факт е, че ако изключим "Шефката", която даже не е подкрепена в годишната класация, Галена не държи най-големият хит и изобщо не е лидерка в нещо от поне 2-3 години. п.с. Почти 3 милиона. Продължава да ме кефи как до оня ден сигнал за нищо не ставаше и даже не влизахте, но сега като е на 1во място е обратно в играта Емануела да пуска комерсиално парче за клубовете и да купува трафик! Няма да е само тя с 315К за 24ч. :1000 (1): Вече снима клипа и до 6 седмици ще го видим и него! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Обективната класация, в която липсват песни като "Купих ти сърце", "Шефката" и "Бръм" ли? И където песента на Крум е на тяхно място. Не твърдя, че е особено меродавна тази класация, но като цяло "Шефката" си беше с нулева подкрепа по класациите. Не помня дори веднъж да е спечелила 50-те най? На мен не ми пречи да призная за спада при Преслава, който се наблюдаваше някъде от есента на 2012 г. до лятото на 2014 г. и после слабата 2016 г. Но пък после възкръсна и от 2 години е бомба. Може и при Гале да настъпят по-добри времена. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Обективната класация, в която липсват песни като "Купих ти сърце", "Шефката" и "Бръм" ли? И където песента на Крум е на тяхно място. Нормално да ги няма. Анелия и Емануела участват с други песни. Класацията се формира от 4 тримесечия и често отпадат големи хитове. Това не я прави необективна. Ако Галена беше номер 1,щеше да е най обектовната, а тя чак трета... Но пак ибе много. Иначе и Купих тибсърце, и Бръм, че дори и Яко ми е би трябвало да са преди Феноменален. Поне 5-6 по големи хита има в чалгата от Феноменален за 2018. Защо не си признавате надмощието на Преса във всяко отношение - гледания, харесвания, споделяния, пускания по клубове, приеми по концерти, позиции в класации. Абсолютно навсякъде я дере като брашнян чувал... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не твърдя, че е особено меродавна тази класация, но като цяло "Шефката" си беше с нулева подкрепа по класациите. Не помня дори веднъж да е спечелила 50-те най? На мен не ми пречи да призная за спада при Преслава, който се наблюдаваше някъде от есента на 2012 г. до лятото на 2014 г. и после слабата 2016 г. Но пък после възкръсна и от 2 години е бомба. Може и при Гале да настъпят по-добри времена. Лошото е , че те никога няма да признаят ,че Галена е изпаднала в дупка та добре,че беше Стораро с “Шефката” та малко се поразмърда. Ако погледнем самостоятелните песни Преслава я мачка през 2017-2018 , както тръгна и 2019 сигурно ще е в полза на Преса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Преслава е направила 74k споделяния за 9 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Лошото е , че те никога няма да признаят ,че Галена е изпаднала в дупка та добре,че беше Стораро с “Шефката” та малко се поразмърда. Ако погледнем самостоятелните песни Преслава я мачка през 2017-2018 , както тръгна и 2019 сигурно ще е в полза на Преса! На мен ми харесва "Сърце", но не става особено голям хит. Сега новите на Галин и Преслава ще я минат за нула време, а излязоха един месец по-късно. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Добре дошла Кели! :Vishenka_05: :Vishenka_05: Как беше в Санторини? Вози ли се на магаре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Преслава е направила 74k споделяния за 9 дни. Е и? Ицо Хазарта има 105к споделяния за по-малко от 2 дни. Ето ви песен, за която може да се каже, че е гръмнала. Масово се говори за нея тия дни. Иначе като гледания ще е под Преслава и Галин за първите им 48 часа. Какво ли означава това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Добре дошла Кели! :Vishenka_05: :Vishenka_05: Как беше в Санторини? Вози ли се на магаре? Да и си набрах букет маргарити. Там пролетта вече е дошла. Бях наметнат с червен анорак и черна шапка, разигравайки сцената с късането на листенцата. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Да и си набрах букет маргарити. Там пролетта вече е дошла. Бях наметнат с червен анорак и черна шапка, разигравайки сцената с късането на листенцата. Представям си! Бил си аракция, истинска Кралица :Vishenka_05: Дано поне си съгрешил с някой ТОП Бог! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Само можем да съжаляваме Стела и компания,че изгубиха 6 месеца в убеждаване на форума в неверни неща и намразването на Галена.Дори обявената за провал във форума песен на Азис присъства там само "хита на лятото и годината"-не. Като стана дума за Азис,пак ли ще се завръща към кючеците? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Точно мислим, че поп-фолка е номер 1 и се появява нещо, което разкръртва всичко останало... Насладете се на този трак! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Оф, цяла година ли ще се дъвче едно и също. - "Шефката" е тотален хит, който до ден днешен се пуска. Това, че е пропуснат в някаква класация, не променя този факт. - В момента има страшен бум с гледанията. Галена, ако беше пуснала "Феноменален" сега, щеше да се радва на 500к дебют. В края на годината беше слабо. Преслава и Галин с чалга хитове смазаха, на Емануела песента е по-постна, а и тя не е от имената, които предизвикват фурор с изявите си - те са само 4: Преслава, Галена, Галин и Азис. Ще поспорите за третия сигурно, но е така, има много широка аудитория извън поп-фолка. Кефете се, че трима талантливи, харизматични и креативни (някои повече, някои по-малко) изпълнители в момента мачкат, вместо да злобеете точно срещу тези тримата. Плюйте Анелия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Плюйте Анелия! :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Азис, който според някои тук е залязъл ще направи над 400 хил. гледания, на песен, пусната просто ей така, без да е издавал предварителна информация за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Плюйте Анелия! Анелия винаги ни е била свръх безлична и не представлява интерес да я обсъждаме. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 :phpgrin2: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Следвайки вашата логика значи и Александрова си е купила гледания преди 2 години,понеже държи рекорд за най-гледана песен за 24 часа,мисля че беше 800-900к,а тогава канала на Планета дори нямаше 1 милион абоната.Мотел пък същата работа,Азис го пусна в все още неразвития си канал,сериозно ли го сравнявате с канала на Планета,wtf? Няма такава логика по простата причина, че това, което казваш е невярно. Беше ти посочено от Starboy и първият път, когато ги разправяше тия неща, че гледанията на Теди са за 3 дни, а не само за НГ. Другото тъпо е да сравняваме Нова Година с дни от февруари дори и да са празници. На 31 декември видяхме как песни имаха по 300-400% увеличение на трафика си - нещо, което не се наблюдава никога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Няма такава логика по простата причина, че това, което казваш е невярно. Беше ти посочено от Starboy и първият път, когато ги разправяше тия неща, че гледанията на Теди са за 3 дни, а не само за НГ. Другото тъпо е да сравняваме Нова Година с дни от февруари дори и да са празници. На 31 декември видяхме как песни имаха по 300-400% увеличение на трафика си - нещо, което не се наблюдава никога. До моите уши достигна слух, че не одобряваш "Нищо не са разбрали". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не твърдя, че е особено меродавна тази класация, но като цяло "Шефката" си беше с нулева подкрепа по класациите. Не помня дори веднъж да е спечелила 50-те най? Какви класации, какви простотии бе човек, класации с 8 гласуващи... Нова Година - най-гледана песен - Шефката. Излезнала 6 месеца по-рано. Какво повече има да говорим? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ицо Хазарта прави 800 хиляди за 2 дни. Азис прави 400 хиляди за ден на песен, която отделно във фейсбук има половин милион. Следователно гледанията на Галин и Преслава са реални. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Насладете се на този трак! ТОП ХИТ! Уникален Хазарт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ицо Хазарта прави 800 хиляди за 2 дни. Азис прави 400 хиляди за ден на песен, която отделно във фейсбук има половин милион. Следователно гледанията на Галин и Преслава са реални. +1!!! Галин и Преслава пък мачкат и в Спотифай, и в Саундклауд. Просто пуснаха това, което им се слуша на хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Добре, някой тогава да обясни от къде идва това драстично увеличение на трафика в youtube само за два месеца? Какво се случи? meleto в края на лятото обясняваше, че есента е най-силния трафик сезон. И в този на ред на мисли, ако сега изневиделица е настанал някакъв бум, тогава предния Преславов рекорд преди година и половина...? В коша? Или и тогава специално за нейното парче имаше бум в youtube трафика, който за "Обратно в играта" беше изчезнал незнайно къде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари