NazzkO Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 На Галин ми е малко дразнеща, а видеото е смехотворно. Преслава обаче отново изравни всичко със земята в чалгата, както Хазарта с последното парче. Би било мега яко да направят нещо заедно, имаха си добра приказка във Вип Брадър, когато направиха Камелия за смях :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Азис ft. Азис Груп - Жено бягай | 24 часа 412907 гледания 18899 харесвания 790 коментара 21857 споделяния Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Добре, някой тогава да обясни от къде идва това драстично увеличение на трафика в youtube само за два месеца? Какво се случи? meleto в края на лятото обясняваше, че есента е най-силния трафик сезон. И в този на ред на мисли, ако сега изневиделица е настанал някакъв бум, тогава предния Преславов рекорд преди година и половина...? В коша? Или и тогава специално за нейното парче имаше бум в youtube трафика, който за "Обратно в играта" беше изчезнал незнайно къде. Ето пример от световен мащаб: Ариана Гранде с клип на позната песен: 55.4 милиона, 30 ноември 2018 Ариана Гранде с клип на нова песен: 23.6 милиона, 22 януари 2019 Не е като втората песен да е била по-слаба, напротив - задържа се по-дълго на върха в Билборд и дори блокира следващата й песен да дебютира на първото място - както се случи при Марая 2005 Непредсказуеми са тези неща, но има по-силни и по-слаби периоди. В момента за мен е логично да е силен сезон, студено е, повечето хора си стоят у дома или се събират на домашни купони, правят се много повторни слушания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 На Галин ми е малко дразнеща, а видеото е смехотворно. Преслава обаче отново изравни всичко със земята в чалгата, както Хазарта с последното парче. Би било мега яко да направят нещо заедно, имаха си добра приказка във Вип Брадър, когато направиха Камелия за смях :1000 (29): Хазарта към Камелия: "Насираш се от яд, че Преслава е над теб" :roll1: Култово! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Няма такава логика по простата причина, че това, което казваш е невярно. Беше ти посочено от Starboy и първият път, когато ги разправяше тия неща, че гледанията на Теди са за 3 дни, а не само за НГ. Другото тъпо е да сравняваме Нова Година с дни от февруари дори и да са празници. На 31 декември видяхме как песни имаха по 300-400% увеличение на трафика си - нещо, което не се наблюдава никога. Нямам спомен за поста на Старбой,но си спомням поста на Фиклената.Дори да е така пак са средно 300к за ден,което за неособено популярна певачка като Теда си е много.Щом тя може да прави по торкова гледания защо Преса и Гейлин да не можгат да дебютира с половин милион? Февруари е подходящ за сравнение тъй като масовите потребители на чалгата-студентите все още са в сесия и това отделно спомага за високи първоначални гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Само можем да съжаляваме Стела и компания,че изгубиха 6 месеца в убеждаване на форума в неверни неща и намразването на Галена.Дори обявената за провал във форума песен на Азис присъства там само "хита на лятото и годината"-не. Като стана дума за Азис,пак ли ще се завръща към кючеците? :1000 (29): Намразихте Галена от злоба, а не заради нас, стига ми излиза с тези номера. Галена се плюе тук от години, а не от лятото. мразили сте я и преди да излезе "Шефката" и да пишем за нея. Няма да тръгна отново да ти изреждам доказателства за "Шефката" и това, че е хит. Смешно е обаче как, когато Галена е на първо място и резултатите не ви изнасят твърдите, че класацията не е обективна, не била важна... Сега когато ви харесва и стана изведнъж супер обективна. Още едно доказателство какви въртиопашки сте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ето пример от световен мащаб: Ариана Гранде с клип на позната песен: 55.4 милиона, 30 ноември 2018 Ариана Гранде с клип на нова песен: 23.6 милиона, 22 януари 2019 Не е като втората песен да е била по-слаба, напротив - задържа се по-дълго на върха в Билборд и дори блокира следващата й песен да дебютира на първото място - както се случи при Марая 2005 Непредсказуеми са тези неща, но има по-силни и по-слаби периоди. В момента за мен е логично да е силен сезон, студено е, повечето хора си стоят у дома или се събират на домашни купони, правят се много повторни слушания. Самият пример с Ариана всъщност е в подкрепа на моята теза, че късна есен до края на декември е по-силният период. Само помисли колко празници и купони има тогава... Истински студено стана вчера. Преди това си бяха сходни температури като и през късната есен. Преслава не прави по 350-500 от вчера. Нека Галена направи 500К на следващата песен и ще си преосмиля нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Намразихте Галена от злоба, а не заради нас, стига ми излиза с тези номера. Галена се плюе тук от години, а не от лятото. мразили сте я и преди да излезе "Шефката" и да пишем за нея. Няма да тръгна отново да ти изреждам доказателства за "Шефката" и това, че е хит. Смешно е обаче как, когато Галена е на първо място и резултатите не ви изнасят твърдите, че класацията не е обективна, не била важна... Сега когато ви харесва и стана изведнъж супер обективна. Още едно доказателство какви въртиопашки сте. Казват го хората, които умряха от кеф, че Галин минал с пет хиляди гледания Преслава, но при него не развиваха конспирационни теории за купени гледания. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Нямам спомен за поста на Старбой,но си спомням поста на Фиклената.Дори да е така пак са средно 300к за ден,което за неособено популярна певачка като Теда си е много.Щом тя може да прави по торкова гледания защо Преса и Гейлин да не можгат да дебютира с половин милион? Февруари е подходящ за сравнение тъй като масовите потребители на чалгата-студентите все още са в сесия и това отделно спомага за високи първоначални гледания. Теда - неособено популярна? Това беше най-големият чалга хит за онази зима и песента беше скоро излезнала. Аз пък мога да ти кажа, че през сесията хората учат за изпити, а по време на лекции - не ги посещават и ходят на купони и диско. Като цяло не искам да се обяснявам с теб, много глупави неща казваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Намразихте Галена от злоба, а не заради нас, стига ми излиза с тези номера. Галена се плюе тук от години, а не от лятото. мразили сте я и преди да излезе "Шефката" и да пишем за нея. Няма да тръгна отново да ти изреждам доказателства за "Шефката" и това, че е хит. Смешно е обаче как, когато Галена е на първо място и резултатите не ви изнасят твърдите, че класацията не е обективна, не била важна... Сега когато ви харесва и стана изведнъж супер обективна. Още едно доказателство какви въртиопашки сте. Скъпа,всяка година по дискотеките се появява кючек,който въртят дълго време.Само че никой не брои "Яша бана бе","Барби","Кой ще кара влака" и тн като хитовете на съответната година та така и с Шефката.Пък и аз не съм си променил мнението за Сигнал,че е пропаднал,но като най-известната медия отразяваща чалга няма как да не се засече подобна годишна класация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Самият пример с Ариана всъщност е в подкрепа на моята теза, че късна есен до края на декември е по-силният период. Само помисли колко празници и купони има тогава... Истински студено стана вчера. Преди това си бяха сходни температури като и през късната есен. Преслава не прави по 350-500 от вчера. Нека Галена направи 500К на следващата песен и ще си преосмиля нещата. Стискам палци, както стисках и за Галин, за да спре да се плюе Преслава. Галена ще ги направи, само да нацели "Пантера"-та на 2019. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Казват го хората, които умряха от кеф, че Галин минал с пет хиляди гледания Преслава, но при него не развиваха конспирационни теории за купени гледания. А вие понеже не твърдяхте, че Галена купува гледания на "Шефката" във фен канали, на клипове, които ще бъдат изрити някой ден. Повярвай ми, това беше много по-смешно и нереално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Теда - неособено популярна? Това беше най-големият чалга хит за онази зима и песента беще скоро излезнала. Аз пък мога да ти кажа, че през сесията хората учат за изпити, а по време на лекции - не ги посещават и ходят на купони и диско. Като цяло не искам да се обяснявам с теб, много глупави неща казваш. Сравняваш популярността на Теда с тази на Преслава,честно? :1000 (29): Много далеч си от сегашното положение на студентите и какво кога правят.Вярно,че си зависи и от университета,но престижни такива почти няма вече в България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Казват го хората, които умряха от кеф, че Галин минал с пет хиляди гледания Преслава, но при него не развиваха конспирационни теории за купени гледания. Преслава си задържа гледанията и е смвхотворно да се говори за купени гледания. Прави по 250 - 300ка дневно. Не се ебслучвало от много време да се правят подобни дневни гледания повече от 3-4 дни. Колкото Галош на премиера. Те сега и за Галинбтвърдят, че купувал. Всеки, който мачка смядовската сган, купува... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Скъпа,всяка година по дискотеките се появява кючек,който въртят дълго време.Само че никой не брои "Яша бана бе","Барби","Кой ще кара влака" и тн като хитовете на съответната година та така и с Шефката.Пък и аз не съм си променил мнението за Сигнал,че е пропаднал,но като най-известната медия отразяваща чалга няма как да не се засече подобна годишна класация. Ми да сте ги броили бе, кой ви е спрял? Пропаднал е Сигнал, но все пак е известна медия... И ти сега реши да го отбележиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Плюйте Анелия! :gun_bandana: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Азис ft. Азис Груп - Жено бягай | 24 часа 412907 гледания 18899 харесвания 790 коментара 21857 споделяния Браво,браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Добре, някой тогава да обясни от къде идва това драстично увеличение на трафика в youtube само за два месеца? Какво се случи? meleto в края на лятото обясняваше, че есента е най-силния трафик сезон. И в този на ред на мисли, ако сега изневиделица е настанал някакъв бум, тогава предния Преславов рекорд преди година и половина...? В коша? Или и тогава специално за нейното парче имаше бум в youtube трафика, който за "Обратно в играта" беше изчезнал незнайно къде. Ми и аз търся вече 10 дена отговор на тоя въпрос, ама ще си остана с търсенето. Както и никой не обясни защо нямаше рекорд на Да гориш, при условие че полвин година Пресла беше аут, и бяха се затъжили за нея чак да има опашки пред дискотеките, пък сега от веднъж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ми да сте ги броили бе, кой ви е спрял? Пропаднал е Сигнал, но все пак е известна медия... И ти сега реши да го отбележиш. Нали се сещаш,че тези песни са излезли в периода,в който Галена се водеше лидер? По-добре да не ги броим,че Галс да не остане без хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 П.С нека не сравняваме Шефката, която е изцяло на български с цигански песни. П.С.2. На последното участие на Галена снощи в Бургас не е искала да пее Шефката и с триста зора са я накарали да я изпее накрая на участието (а попринцип винаги си я пее, дори по 2 пъти) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Някои хора са тотално изперкали и място не си намират. Факт е, че Преслава за пореден път смазва и ще си проличи на следващия концерт на кокошарника. Това никога не е било в чалгата - сто пъти я изкарват залязла и тя след всеки път се реанимира с някой тотален хит. Поне три нови вълни изпълнители се появиха след нея и тя всичките ги "надживява". И при това винаги в напечени ситуации се оправя със самостоятелни песни, няма нужда да е притурка към този и онзи, за да види хит. П.с. "Жените мъртви" мина 3 милиона за 9 дни. П.с. 2 - Вчера Галин си беше публикувал клипче в сторито на Инстаграма как си мие зъбите и се кефи под звуците на Преслиния трак. :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 бързо Галена да пуска feat. песен ще направи минимум 600-700к !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 бързо Галена да пуска ft. песен ще направи минимум 600-700к !! ... че сама и 400 хиляди не може да направи. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 3 милиона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ... че сама и 400 хиляди не може да направи. Наистина ли си мислиш, че не може да направи 400 или 500 сама? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари