FikLena Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ... че сама и 400 хиляди не може да направи. нещо стана с Ютуб, вече почти всяка силна песен прави по 400-500 к гледания за 1 ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Golden на Галка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 В момента ДесиСлава пее на живо по Нова Тв. Песента, макар и народна не ми се вижда подходяща за това официално събитие, посветено на агресията в училищата. Създава кръчмарска атмосфера. Можеше нещо по-лирично да изпее. Галенче ли я посъветва да изпее тази песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Поотслабнала е, но гласът ѝ ми звучи странно. Малко като кръчмарско го изкара, да вземе да направи една песен за доброто или там нещо да измисли, на 100 такива мероприятия я канят и се чуди какво да пее... Много съм добра или да вдигнем шум Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Деса имам чувството, че е спряла да пее. Все едно не е пускала нищо цяла вечност. Излага се. Ама все пак издържа три деца, сигурно парите за нови песни са свършили. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Наистина ли си мислиш, че не може да направи 400 или 500 сама? А какво да си мисли, след като не направи 400К с най-големия хит на зимата? Не даде отговор на въпроса ми - след като смяташ рекордите за реални, на какво отдаваш това внезапно увеличение на трафика с 1/3? И друго - същото се случи с "Не се изтриваш", след което 1/3 от хората решиха да спрат да гледат песни в youtube и година и половина по-късно се завърнаха за новите парчета на Преслава и Галин? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Поотслабнала е, но гласът ѝ ми звучи странно. Малко като кръчмарско го изкара, да вземе да направи една песен за доброто или там нещо да измисли, на 100 такива мероприятия я канят и се чуди какво да пее... Много съм добра или да вдигнем шум Представи си да беше запяла "Моят мъж е тарикат и е най-богат..." пред скандализираните физиономии на интелектуалците. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Деса доста е поостлабнала и почти си е върнала добрата форма. :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Много е неадекватна милата. Преди новия ѝ пайнерски период така добре се представяше по такива събития. Сега сто процента онази толкова близка нейна приятелка и колежка ѝ е дала акъл, а Десиславчето не е като да не се води по хората. Интересно ми е другите хора от екипа на събитието не са ли видяли кой какво ще пее? Не, че песента на неизвестния преди нея, или онази неприятна Теди Кацарова бяха по-добри, но все пак... Кой уши байряка я изпя все едно е на събора в някое село. Можеше да изпее нещо по-лирично и приятно. Има спешна нужда от ПР, който да не е глупендер и да прекрати някои приятелства, а и да зареже едното от трите деца, дано ѝ дойде акъла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Много е неадекватна милата. Преди новия ѝ пайнерски период така добре се представяше по такива събития. Сега сто процента онази толкова близка нейна приятелка и колежка ѝ е дала акъл, а Десиславчето не е като да не се води по хората. Интересно ми е другите хора от екипа на събитието не са ли видяли кой какво ще пее? Не, че песента на неизвестния преди нея, или онази неприятна Теди Кацарова бяха по-добри, но все пак... Кой уши байряка я изпя все едно е на събора в някое село. Можеше да изпее нещо по-лирично и приятно. Има спешна нужда от ПР, който да не е глупендер и да прекрати някои приятелства, а и да зареже едното от трите деца, дано ѝ дойде акъла. Дано нейната приятелка, родом от Смядово и настояща жителка на най-гъзарското имение край Велико Търново, да й промива мозъка - Донева всеки ден да прави нова излагация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Дано нейната приятелка, родом от Смядово и настояща жителка на най-гъзарското имение край Велико Търново, да й промива мозъка - Донева всеки ден да прави нова излагация. :1000 (29): Галена е хитруша и никак не е глупава, все пак от Можеш ли до последните ѝ проекти има коренна разлика, напориста и амбициозна, има цялостна концепция. Вместо това да научи наща от нея, тя пуска дуети с Фики и тн :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Върна ми се надеждата, че не си е затрила гласа. Добро изпяване, макар и наистина да го докара леко кръчмарско. Но с песни като Много съм добра и Да вдигнем шум и втори дом в чалготеките- толкова. Като се върне към хубавите песни ще се върне и Ангелския глас. :1000 (29): Почти си е върнала и формата, браво. Представи си да беше запяла "Моят мъж е тарикат и е най-богат..." пред скандализираните физиономии на интелектуалците. :1000 (29): Както Емануела на една Българска Коледа пя 'вземи ме, затвори очи и гълтай'. Пред президента. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Дано нейната приятелка, родом от Смядово и настояща жителка на най-гъзарското имение край Велико Търново, да й промива мозъка - Донева всеки ден да прави нова излагация. Това е любимата песен на Галин. Галена всеки път я пее по участия. Едва ли Дес сама се е спряла на нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Деса да беше изпяла “Не е илюзия”, какъв е този неадекватен избор на песен?И визуално хич не ми се струва вталена, съвсем му е отпуснала края.Излагация след излагация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Върна ми се надеждата, че не си е затрила гласа. Добро изпяване, макар и наистина да го докара леко кръчмарско. Но с песни като Много съм добра и Да вдигнем шум и втори дом в чалготеките- толкова. Като се върне към хубавите песни ще се върне и Ангелския глас. :1000 (29): Почти си е върнала и формата, браво. Както Емануела на една Българска Коледа пя 'вземи ме, затвори очи и гълтай'. Пред президента. :1000 (29): Даа бе, това за Емануела вярно ли е, искам да го видя :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): ПРав си, можеше и да е по-зле. Поне беше облечена адекватно. Но само си представих как излиза, поздравява всички и пожелава по-малко насилие, евтин ток и запява... ще те срина, но все ми е тая, нека те боли, заслужаваш си :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Говорих тази вечер с управителя на една дискотека и го питам Галена кога ще има участие. Той ми каза, че графика й е пълен от сега до декември чак и винаги я канят и записват месеци предварително. Примерно от сега са я записали за декември. При тая жена няма слабо. Вие си я мразете още колкото искате. Хем тя отказва участия, смятайте ако приемаше всяко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Деса да беше изпяла “Не е илюзия”, какъв е този неадекватен избор на песен?И визуално хич не ми се струва вталена, съвсем му е отпуснала края.Излагация след излагация. Аз съм почти убеден, че тя тези песни сигурно не си ги спомня, а текстовете им съвсем ги е забравила. Но е смъкнала, крачетата бяха доста добре, но лицето беше странно :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 :1000 (29): Галена е хитруша и никак не е глупава, все пак от Можеш ли до последните ѝ проекти има коренна разлика, напориста и амбициозна, има цялостна концепция. Вместо това да научи наща от нея, тя пуска дуети с Фики и тн :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Галена е от групата на зодиите на интелекта и комбинативността, макар и да неадекватиничи по разни концерти заради притеснение. Като остане сама със себе си, очевидно много добре си обмисля нещата, за да го има това израстване във визуално и кариерно отношение. Парадокс е: Когато пееше добре, беше никоя. Когато заграчи като гарван, хората я наричат лидерка - така, че - да, много е хитра. Деса е от зодиите на емоциите, чувствеността, депресиите, уязвимостта, прекалената доверчивост. Но е добра душа. Затова хората я обичат до ден днешен и винаги са били склонни да й простят излагациите. Такива хора докосват душата на публиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не даде отговор на въпроса ми - след като смяташ рекордите за реални, на какво отдаваш това внезапно увеличение на трафика с 1/3? И аз нямам обяснение за скока. Може би защото Криско, Гери, Тита и компания почнаха да издишат и хората масово почват да слушат поп фолка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Говорих тази вечер с управителя на една дискотека и го питам Галена кога ще има участие. Той ми каза, че графика й е пълен от сега до декември чак и винаги я канят и записват месеци предварително. Примерно от сега са я записали за декември. При тая жена няма слабо. Вие си я мразете още колкото искате. Хем тя отказва участия, смятайте ако приемаше всяко. Добре , че само Галена е единствената с пълен график другите нямат участия пфф Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Добре , че само Галена е единствената с пълен график другите нямат участия пфф другите са ПЛЕЙБЕК пачаври ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Галена е от групата на зодиите на интелекта и комбинативността, макар и да неадекватиничи по разни концерти заради притеснение. Като остане сама със себе си, очевидно много добре си обмисля нещата, за да го има това израстване във визуално и кариерно отношение. Парадокс е: Когато пееше добре, беше никоя. Когато заграчи като гарван, хората я наричат лидерка - така, че - да, много е хитра. Деса е от зодиите на емоциите, чувствеността, депресиите, уязвимостта, прекалената доверчивост. Но е добра душа. Затова хората я обичат до ден днешен и винаги са били склонни да й простят излагациите. Такива хора докосват душата на публиката. Така си е. Галена има чудна стратегия за кариерата си, като виждам, че работи само през половината седмица, за да е и със семейството. Десиславчето има нужда от силен продуцент, или някакъв партньор, пр дори, на който наистина да му пука за нея. Но с Благо и нейните мениджърски решения... дано има някаква промяна, че иначе само си хаби таланта :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Деса да беше изпяла “Не е илюзия”, какъв е този неадекватен избор на песен?И визуално хич не ми се струва вталена, съвсем му е отпуснала края.Излагация след излагация. Как ще е не е вталена, тя изглежда по-добре от клипа на "Много съм добра", където 100% е имало разтягания и обработки. Преди 2-3 месеца в нейната тема имаше клипчета или снимки от участия, положението беше много по-зле от сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Скокът е в резултат на резилът, за който стават новите имена, които явно се оказаха временно явление. Последния по-така хит, който се слушаше повечко /тоест не е тотален/ от тяхна страна беше "Искам да бъда с теб", който излезна кога? Преди половин година. Оттогава в чалгата има сравнително много хитове и по-силни проекти, а попаджиите си вадят от тъпи по-тъпи песни. Даже Скандау, които са уж актуални сред по-малките с последния проект се орезилиха. Гери-Никол и Тита няма да ги коментирам, БНР и Мърда Бойз още по-малко. Чалгата няма да умре по простата причина, че живеем на Балканите и всичко това си е част от културата тук, колкото и да не им се иска на някои "интелектуалци". Да не говорим, че в последната си песен Ицо Хазарта се присмива на проектите им и това, в което превърнаха уж музиката, която т.нар. интелектуалци слушат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Аз съм почти убеден, че тя тези песни сигурно не си ги спомня, а текстовете им съвсем ги е забравила. Но е смъкнала, крачетата бяха доста добре, но лицето беше странно :1000 (29): След като знам какви са и възможностите и за избор на песен, и визуално как да изглежда не мога да се задоволя с това представяне.Може много повече, а напоследък сякаш е загубила живеца си и няма стимул нито да си върне формата, нито да предлага качествени продукти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари