GSimeonova Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Какъв топ е това?? Ти не разбра ли,че е с купени гледания?? Като я знаем Преси каква ни е скръндза...Ама хайде,щом СтелитУ е казала-така е. И песента е крадена. Заплашила е Ганев и не му е платила. След това толбухинската вещица се е промъкнала през нощта у Сийкини и Росенчо Димитров и е тършувала из тетрадките им за текста. Изби рибата! Припева в дискотека е просто брутален, направоо Няма равна Пресинка и това е!Много яко е изпяла песента Нормално,Ловеч е мегаполис..българския еквивалент на Ню Йорк. Столицата на света!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Поп-фолк като цяло. Старите албуми на Глория например. Някои сборни. Коментирай, че посегнах към албума на Ванча "20 години любов и пак любов", но беше най-отгоре не можах да го взема. Тая се качи, хвана го за звездата и се скъса. ПС: Питах за склад, щото ти ми беше казала за него. Каза, че нямало такова нещо и дисковете идвали с доставчик. Ше кажеш, че е някой трезор. За магазина на "Иван Асен" ли говориш? Има склад - влизаш през входа встрани, на кооперацията и казваш на портиера, че отиваш до склада. Слизаш по стълбите направо надолу - има табела "склад". Вътре има една жена на каса, която също е леко начумерена, но ще си разгледаш - има със сигурност всичко старо на Ванча и Глорча, без макс 2-3 албума. Има и проекти на Ара, на Съни, естрада доста, фолклор... Ако ще ти е по-лесно, свържи се с тия от магазина във Варна, те ще ти изпратят по куриер каквото ти е необходимо, доста по-читави са май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Като я знаем Преси каква ни е скръндза...Ама хайде,щом СтелитУ е казала-така е. Няма равна Пресинка и това е!Много яко е изпяла песента Столицата на света!!! Сега задето се подиграваш на Кораба майка a.k.a Ловеч няма да си вземеш дипломната работа.Всички университети се управляват от там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Бе кой купува дискове в днешно време? В кое десетилетие живеете? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Бе кой купува дискове в днешно време? В кое десетилетие живеете? И защо да не купуваме албуми? Това е уважение към моите любимки - слушаме си ги в колата с удоволствие. Имам всичко на Ивана и Глория, както и повечето на Деса. Какъв е проблемът? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Сега задето се подиграваш на Кораба майка a.k.a Ловеч няма да си вземеш дипломната работа.Всички университети се управляват от там. Ще подкупя изпитващите с ботокс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ще подкупя изпитващите с ботокс Няма да стане освен ако не е този на Джулиана Гани. Даже Стела май е ректор и на моя университет,защото имам 2 поправки.Анатема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Леля Мара 2 милиона за месец! Убива! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 И защо да не купуваме албуми? Това е уважение към моите любимки - слушаме си ги в колата с удоволствие. Имам всичко на Ивана и Глория, както и повечето на Деса. Какъв е проблемът? Няма проблем, просто ми е странно. А те получават ли някакъв процент от това? Ако не - уважението не ги храни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Няма проблем, просто ми е странно. А те получават ли някакъв процент от това? Ако не - уважението не ги храни. Предполагам, че получават. Да кажем, че и на мен ми е приятно да си купя албум на трите големи и да си го слушам на път. Любими са ми "Благодаря" на Глория, тройния бест, който тя пусна покрай "Хипноза", на Ванча двойния бест със звездата за десетте години на сцена с пилотна песен "Миг като вечност" и "Завинаги" на Деската. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 За магазина на "Иван Асен" ли говориш? Има склад - влизаш през входа встрани, на кооперацията и казваш на портиера, че отиваш до склада. Слизаш по стълбите направо надолу - има табела "склад". Вътре има една жена на каса, която също е леко начумерена, но ще си разгледаш - има със сигурност всичко старо на Ванча и Глорча, без макс 2-3 албума. Има и проекти на Ара, на Съни, естрада доста, фолклор... Ако ще ти е по-лесно, свържи се с тия от магазина във Варна, те ще ти изпратят по куриер каквото ти е необходимо, доста по-читави са май. За същия! Значи все пак съществува такъв и се допускат външни лица? Мале тая как ме е излъгала.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 За магазина на "Иван Асен" ли говориш? Има склад - влизаш през входа встрани, на кооперацията и казваш на портиера, че отиваш до склада. Слизаш по стълбите направо надолу - има табела "склад". Вътре има една жена на каса, която също е леко начумерена, но ще си разгледаш - има със сигурност всичко старо на Ванча и Глорча, без макс 2-3 албума. Има и проекти на Ара, на Съни, естрада доста, фолклор... Ако ще ти е по-лесно, свържи се с тия от магазина във Варна, те ще ти изпратят по куриер каквото ти е необходимо, доста по-читави са май. На мен тая ми каза, че всичко от склада го е изложила в магазина.Като я попитах за определени албуми на Глория и Емилия започна да ми предлага Фики, Милко и Теди Александрова.А визията и изобщо няма да я коментирам, само ще вметна, че мустака и беше по-гъст от моята 25 годишна брада. От къде ги намират тези неадекватници не ми е ясно.Предната пък приличаше на тъкмо излязла от Плаза и бам на работа - нагримирана, напудрена, същински Ру Пол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Че кой друг да работи на такова място за мизерни пари? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 На мен тая ми каза, че всичко от склада го е изложила в магазина.Като я попитах за определени албуми на Глория и Емилия започна да ми предлага Фики, Милко и Теди Александрова.А визията и изобщо няма да я коментирам, само ще вметна, че мустака и беше по-гъст от моята 25 годишна брада. От къде ги намират тези неадекватници не ми е ясно.Предната пък приличаше на тъкмо излязла от Плаза и бам на работа - нагримирана, напудрена, същински Ру Пол. Като тази ли? https://debati.bg/zhenata-zaradi-koyato-pov...moubili-snimki/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 В неделя - обикновено най-слабият ден за гледания - наше Пепе вече е навъртяло 275к гледания, до обяд пак ще са 300 и кусур. Т.е. в четвъртия си ден тя ще има повече гледания от премиерните дни на парчета на други големи в чалгата - Емануела, Анелия и т.н. В същото време харесванията на песента са скочили с 2к. И клипче как някой пее/избухва на тоя вселенски хит все още не се появява - 90 часа след премиерата. Ама не бе, въобщеее не купува гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 В неделя - обикновено най-слабият ден за гледания - наше Пепе вече е навъртяло 275к гледания, до обяд пак ще са 300 и кусур. Т.е. в четвъртия си ден тя ще има повече гледания от премиерните дни на парчета на други големи в чалгата - Емануела, Анелия и т.н. В същото време харесванията на песента са скочили с 2к. И клипче как някой пее/избухва на тоя вселенски хит все още не се появява - 90 часа след премиерата. Ама не бе, въобщеее не купува гледания. Вече 4-ти ден си в криза. Започвам да се притеснявам. Поне успяваш ли да спиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Така и не разбрах коя е тая Лидия! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 За магазина на "Иван Асен" ли говориш? Има склад - влизаш през входа встрани, на кооперацията и казваш на портиера, че отиваш до склада. Слизаш по стълбите направо надолу - има табела "склад". Вътре има една жена на каса, която също е леко начумерена, но ще си разгледаш - има със сигурност всичко старо на Ванча и Глорча, без макс 2-3 албума. Има и проекти на Ара, на Съни, естрада доста, фолклор... Ако ще ти е по-лесно, свържи се с тия от магазина във Варна, те ще ти изпратят по куриер каквото ти е необходимо, доста по-читави са май. Звучи като промъкване с взлом! Много недружелюбен магазин. Леля Мара 2 милиона за месец! Убива! Чух я вчера в двора на школо в южен софийски квартал! Шок олдум! Няма проблем, просто ми е странно. А те получават ли някакъв процент от това? Ако не - уважението не ги храни. Нищо не получават. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 И аз като отидох да си взема Ивановите албуми от "Иван Асен", продавачката се тросваше нещо. Няма значение получават ли процент или не - взимат заплата, така че са длъжни да са любезни. И без това почти никаква работа нямат през последните години, хората не купуват. Вярно се нервите излишно за тия гледания. Пореден ден дъвчите едно и също. 90% от хората във форума имат нужда по-често да си припомнят цитата на кралица Блу: "Дишайте, това са просто певици." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 И аз като отидох да си взема Ивановите албуми от "Иван Асен", продавачката се тросваше нещо. Няма значение получават ли процент или не - взимат заплата, така че са длъжни да са любезни. И без това почти никаква работа нямат през последните години, хората не купуват. Вярно се нервите излишно за тия гледания. Пореден ден дъвчите едно и също. 90% от хората във форума имат нужда по-често да си припомнят цитата на кралица Блу: "Дишайте, това са просто певици." Преслава не е просто певица, тя е императрицата на България! p.s. до довечера минава харесванията на "Сърце". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ама като не е взела патент, явно сега някви самозванки ще се възползват от популярността на Яж си чипса ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Преслава не е просто певица, тя е императрицата на България! p.s. до довечера минава харесванията на "Сърце". А ние още тръпнем в очакване на снимков материал от избухвация на Зоопарк 3.0 Или дори че изобщо е отразявана по кръчмотеките .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 А ние още тръпнем в очакване на снимков материал от избухвация на Зоопарк 3.0 Или дори че изобщо е отразявана по кръчмотеките .... На следващия голям концерт на кокошарника. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 На следващия голям концерт на кокошарника. Голям виц, чакай да го копна в бисерите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Училищата из цялата страна гърмят с новият хит на Прес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари