Stela Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ти така ли си намираш 40 годишните чичковци,за които разказва Дойчо? Е,аз си намирам млади и хубави батковци и без да ходя по клубовете.Иначе аз си излизам предостатъчно често,но за твое съжаление не можем да кажем същото за тебе при положение,че си тук постоянно.Смятам,че е крайно време да започнеш да се обграждаш с котки,ако разбираш какво искам да ти кажа. Изобщо не са 40 годишни хората на които съм пратила, а са доста по млади. И какво общо има това с коментара ми? Пак търсиш поводи да засягаш на лична основа, но не ти се получава. Какво си намираш ти не ни вълнува. Ти също си нон - стоп тук, или имаш загуба на памет? Всеки ден си тук, четеш, пишеш и ме коментираш. Всички го виждат. А иначе на мен ми говориш. Осъзнай се. Крайно време е да решиш Василена или Александър да бъдеш . Излез от филма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Изобщо не са 40 годишни хората на които съм пратила, а са доста по млади. И какво общо има това с коментара ми? Пак търсиш поводи да засягаш на лична основа, но не ти се получава. Какво си намираш ти не ни вълнува. Ти също си нон - стоп тук, или имаш загуба на памет? Всеки ден си тук, четеш, пишеш и ме коментираш. Всички го виждат. А иначе на мен ми говориш. Осъзнай се. Крайно време е да решиш Василена или Александър да бъдеш . Излез от филма. Кво се занимаш с това да те обсъжда така отгоре на всичко? Връчвай му банана да си ходи където ще вкрайна сметка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Изобщо не са 40 годишни хората на които съм пратила, а са доста по млади. И какво общо има това с коментара ми? Пак търсиш поводи да засягаш на лична основа, но не ти се получава. Какво си намираш ти не ни вълнува. Ти също си нон - стоп тук, или имаш загуба на памет? Всеки ден си тук, четеш, пишеш и ме коментираш. Всички го виждат. А иначе на мен ми говориш. Осъзнай се. Крайно време е да решиш Василена или Александър да бъдеш . Излез от филма. Хаха,виж,че освен мен вчера и Даркчайлда ти каза,че имаш проблеми с четенето с разбиране и сега го доказа отново.То не става само с ядене трябва и акъл. Между другото беше забранено да се говори на мъже в среден или женски родТа,кога да очаквам бана на лелята или да пиша директно на Момо? На моите години е приемливо да стоя често в интернет особено при такова време и сесия,докато при теб има съвсем различни цели за постигане.Така като гледам обаче ще си останеш с форума завинаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Хаха,виж,че освен мен вчера и Даркчайлда ти каза,че имаш проблеми с четенето с разбиране и сега го доказа отново.То не става само с ядене трябва и акъл. Между другото беше забранено да се говори на мъже в среден или женски родТа,кога да очаквам бана на лелята или да пиша директно на Момо? На моите години е приемливо да стоя често в интернет особено при такова време и сесия,докато при теб има съвсем различни цели за постигане.Така като гледам обаче ще си останеш с форума завинаги. То и ти го нарушаваш това правило в момента, ама давай пиши на момо. Ако още не му е кипнало да го занимавт сички кой с която глупост му скимне, и да лопне кепенците на форума, със сигурност сме на път да стигнем дотам. Лошото е че ние ще го преживеем, ма ти дето едва ли не спиш тука ко ша прайш незнам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Само не ми стана ясно защо категоризирате като хит “Просто шоу”, която е абсолютен флоп?Песента беше сдъвкана и изплюта от действащия тогава мегахит “Не се изтриваш”.Не е лоша песньовка, ама е на ниво “Аматьорка” по популярност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Азис е направил почти 600k от вчера, а още на са минали 24 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Азис е направил почти 600k от вчера, а още на са минали 24 часа. Разби рекорда на добричлии :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не е лоша песньовка, ама е на ниво “Аматьорка” по популярност. Май ви трябва на всички една психотерапия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Само не ми стана ясно защо категоризирате като хит “Просто шоу”, която е абсолютен флоп?Песента беше сдъвкана и изплюта от действащия тогава мегахит “Не се изтриваш”.Не е лоша песньовка, ама е на ниво “Аматьорка” по популярност. 1) Шото е яка тупалка 2) Шото е имаме доклад, че още я пускат по дискотеките и хората се размазвали на нея 3) Не знам що я определята като флоп и на ниво "Аматьорка", при условие че има 10 милки? А песни с по-малко са набеди за хитове? Примерно - Зле те чувам. Ся принципно не се чекна за гледания, щото не ги смятам за меродавни, относно каквото и да било, освен повод да се чоплим тука из форума, ма щом #Йустшоу е флопнала здраво, същия флоп е и Обратно в играта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Азис е направил почти 600k от вчера, а още на са минали 24 часа. След обновяването ли ги засече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 1) Шото е яка тупалка 2) Шото е имаме доклад, че още я пускат по дискотеките и хората се размазвали на нея 3) Не знам що я определята като флоп и на ниво "Аматьорка", при условие че има 10 милки? А песни с по-малко са набеди за хитове? Примерно - Зле те чувам. Ся принципно не се чекна за гледания, щото не ги смятам за меродавни, относно каквото и да било, освен повод да се чоплим тука из форума, ма щом #Йустшоу е флопнала здраво, същия флоп е и Обратно в играта. Аз също я харесвам, просто не стана такъв чутовен хит, какъвто го описват тук.Сравни я с “Моро му”, “Стара каравана” и “Пей, сърце” и ми кажи добре ли ти стои до тях?Това са песните, които спокойно можем да определим като големи хитове. “Обратно в играта” също е флоп, то е ясно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Май ви трябва на всички една психотерапия. Препоръчвам ти доза реализъм + една силна доза любов от Ивана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 ИЗБРАХТЕ "ЗООПАРК" НА АНЕЛИЯ ЗА "ПЕСЕН НА 2018"! http://bgvipnews.eu/2019/02/15/%D0%B8%D0%B...JYNDeX4Qu3lgJ_k Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Сравни я с “Моро му”, “Стара каравана” и “Пей, сърце” и ми кажи добре ли ти стои до тях? Защо пък задължително трябва да я слагаме до тях? Не може ли една песен да е хит без да е от ранга на "Пей, сърце"? Гледанията са около 10 млн. и са събрани от нейната хитовост, а не от показването отстрани (което отдавна го няма) Флоп? https://streamable.com/ajtj9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Азис ft. Азис Груп - Жено бягай | 2 ден 1021720 (+608813) гледания 27722 (+8823) харесвания 1237 (+447) коментара 30595 (+8738) споделяния НОВ РЕКОРД Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ама какви са тия рекорди сега - за 10 дни 3 песни подобриха рекорд, който преди това година и три месеца никой не можа да мине? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 То и ти го нарушаваш това правило в момента, ама давай пиши на момо. Ако още не му е кипнало да го занимавт сички кой с която глупост му скимне, и да лопне кепенците на форума, със сигурност сме на път да стигнем дотам. Лошото е че ние ще го преживеем, ма ти дето едва ли не спиш тука ко ша прайш незнам. Като гледам последните дни ти спиш тук,а не аз,така че не знам кой какво ще преживява.Клетия ти,няма да има място където да си изливаш злобата по Преса. Само не ми стана ясно защо категоризирате като хит “Просто шоу”, която е абсолютен флоп?Песента беше сдъвкана и изплюта от действащия тогава мегахит “Не се изтриваш”.Не е лоша песньовка, ама е на ниво “Аматьорка” по популярност. А мегахита "ще ти пръсна дисплея и панела"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 ИЗБРАХТЕ "ЗООПАРК" НА АНЕЛИЯ ЗА "ПЕСЕН НА 2018"! http://bgvipnews.eu/2019/02/15/%D0%B8%D0%B...JYNDeX4Qu3lgJ_k Аз мислех, че “Копакабана” е спечелила! Защо пък задължително трябва да я слагаме до тях? Не може ли една песен да е хит без да е от ранга на "Пей, сърце"? Гледанията са около 10 млн. и са събрани от нейната хитовост, а не от показването отстрани (което отдавна го няма) Флоп? https://streamable.com/ajtj9 Не може да не я слагаме, защото тогава се обезмисля значението на думата “хит”.Нали така се мери аршина - със съпоставяне до най-големите и хитове?Популярна песен може би, но хит в никакъв случай.Относно показването на мен редовно ми се показва отстрани, сума ти месеци след премиерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ама какви са тия рекорди сега - за 10 дни 3 песни подобриха рекорд, който преди това година и три месеца никой не можа да мине? Насра ли се, че Азис го наби на Пресовия кючек? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Насра ли се, че Азис го наби на Пресовия кючек? Изобщо не ме интересува кой го е набил. Важното е, че Галена не го е направила. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 А мегахита "ще ти пръсна дисплея и панела"? Не ми слагай сол в раните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 От последните рекордьори, само Азисовият оркестър е с хит. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Тая година гледания - бол, истерия по песните - не усещам такава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Преси изтърбуши Галин от тренда.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Преси изтърбуши Галин от тренда.. Тропнала е с крак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари