Danger. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Азис също рязко изчезна от трендинг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Новата "Хиляда пъти". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Азис също рязко изчезна от трендинг. Според големите разбирачи тук – той сам си е махнал клипа от там! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Според големите разбирачи тук – той сам си е махнал клипа от там! Кажи нещо по темата, че Преси след 14 години отново е фурия! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Аз също я харесвам, просто не стана такъв чутовен хит, какъвто го описват тук.Сравни я с “Моро му”, “Стара каравана” и “Пей, сърце” и ми кажи добре ли ти стои до тях?Това са песните, които спокойно можем да определим като големи хитове. “Обратно в играта” също е флоп, то е ясно. Ако ша сравнявам точно с тия трите - не, не ми седи добре до тях, щото Просташкото шоу ме кефи, а тия трите със сигурност не съм ги пускал повече от веднъж, и дори догава не помня дали ги изтърпях до края. И то не е задължително всяка песен да е чутовен хит, важното е кво остава във времето - А засега като гледам се очертава че в траците на Галена, като примерно тия 4те, има повече дълголетие от тези на Пресито. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Кажи нещо по темата, че Преси след 14 години отново е фурия! Какво друго да кажа освен, че е феномен за българската музика, колкото и да не се харесва на някои хора. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Какво друго да кажа освен, че е феномен за българската музика, колкото и да не се харесва на някои хора. Подкрепям те за този коментар, скъпа! Нека да погледнем към небето и да си пожелаем и в следващите 14 години да мачка. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Преслава е най-хубавото нещо случило се на попфолка. И отново е в трендинг, кралица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Според големите разбирачи тук – той сам си е махнал клипа от там! Защо не - явно и двамата ги е изтърбушил Хазарта, и Галин правилно е преценил, че по-добре да го няма там, отколкото 2ро място За Преса наглото знаем, че подобна самопреценка не и е по силицити. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Защо не - явно и двамата ги е изтърбушил Хазарта, и Галин правилно е преценил, че по-добре да го няма там, отколкото 2ро място За Преса наглото знаем, че подобна самопреценка не и е по силицити. Ако наистина се избираше, Галин не 2-ро, ами дори на 50-то място би се съгласил да бъде, но да е там. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Преси е махнала и Азис, сега ще премахне всички и пак ще е номер 1. Кралица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Преси е махнала и Азис, сега ще премахне всички и пак ще е номер 1. Кралица Сега ще премахне всички оснанали 49 клипа и ще остане само нейния там - искаш, не искаш - ще го пускаш. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Сега ще премахне всички оснанали 49 клипа и ще остане само нейния там - искаш, не искаш - ще го пускаш. :roll1: Напомни ми на случая как веднъж я бяха номинирали с дует и две самостоятелни песни за Песен на годината от общо шест номинирани, както се казва - 50% шанс Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 :roll1: Напомни ми на случая как веднъж я бяха номинирали с дует и две самостоятелни песни за Песен на годината от общо шест номинирани, както се казва - 50% шанс :roll1: Жестоко, това се нарича силна година и тракове! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Гальо се върна на първо място в Трендинг. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Гальо се върна на първо място в Трендинг. Ще му даде още малко време там да се развие, колко е добра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Преси изтърбуши Галин от тренда.. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Когато обновяват Трендинг, често изчезват и после се връщат песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 :roll1: Напомни ми на случая как веднъж я бяха номинирали с дует и две самостоятелни песни за Песен на годината от общо шест номинирани, както се казва - 50% шанс Трябва още доста да се помъчи, за да подобри рекордът от 100% шанс на Ангелския глас от 2000. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Азис няма нужда от трендинг. И без него ще си има много гледания. А и песента вече се превърна в хит. Преслава сън няма да спи, че някой я е минал. Тропала е и с двата крака. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Азис няма нужда от трендинг. И без него ще си има много гледания. А и песента вече се превърна в хит. Преслава сън няма да спи, че някой я е минал. Тропала е и с двата крака. И с тези на Паола. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 И с тези на Паола. Коментирай сторито на Галин от преди няколко дни в което той си миеше зъбите под звуците на "мъжете къртиии, жените мъртвиии"... Малко след като се разбра, че рекорда е при него и нареди хейтърите в друго стори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Коментирай сторито на Галин от преди няколко дни в което той си миеше зъбите под звуците на "мъжете къртиии, жените мъртвиии"... Малко след като се разбра, че рекорда е при него и нареди хейтърите в друго стори. Да и аз го забелязах. Според мен искрено се раздаваше на Преслиния трак. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 Трябва още доста да се помъчи, за да подобри рекордът от 100% шанс на Ангелския глас от 2000. "Вик" на мис Айтос също трябваше да бъде номинирана тогава, но Марга бе твърде влюбена в Деса през далечната 2000 година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 "Вик" на мис Айтос също трябваше да бъде номинирана тогава, но Марга бе твърде влюбена в Деса през далечната 2000 година. Къде е Марга сега да й награди някой от кючеците? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари