Fast Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Kondomcho е наказан за 3 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Kondomcho е наказан за 3 дни. Пак ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Kondomcho е наказан за 3 дни. За това ще продължава да ви прави на маймуни тука, защото сте прекалено меки с него. За подобни думи заслужава минимум месец, да се кротне. Какви са тия 3 дни и след тях отново да лее гнусната си нечиста енергия по хората? Не е нормално, а вашите незначителни наказания не помагат. Дай му повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 И в отговор Явно съм имал правилната представа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Джордан - Не си прави труда / днес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Джордан - Не си прави труда / днес Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 И аз затова се сетих. Много ме кефеше тая песен. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Нито на Азис, нито на Галин, нито на Преслава им пасват гледанията с тяхната "хитовост". Сигурно, са реални, но все пак.... Дойдоха времена, в които се правят страшни гледания, а изчезнаха истериите по песните. Да, дори по Гив ми лов и Просто шоу имаше по голяма истерия Правите всичко възможно да омаловажите мегахитовете, защото5Галена не случи на такъв със Сърце... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Честит нов месец, милички! Поздравявам ви с един чуден пролетен трак! Днес бързам и не на шега букет с маргарити да купя, че каза ми стара жена предсказвали те любовта. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Тоя форум едва ли някога е бил по умрял. RIP Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Честит нов месец, милички! Поздравявам ви с един чуден пролетен трак! Днес бързам и не на шега букет с маргарити да купя, че каза ми стара жена предсказвали те любовта. Честита Баба Марта, Кели! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Някой има ли дискографията на Таня Боева, че нещо всички линкове са изтекли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Време е за кОпон! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Време е за кОпон! Аууу този беше починал преди 2 години, мисля... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Аууу този беше починал преди 2 години, мисля... Точно така, има-няма ще станат 3 години.Мислех, че само аз съм чувал за него. Днес си купих първия албум на Константин “Черна роза” и сега го преслушвам.Явно е бил в голяма депресия, докато го е записвал - пълен е с провлачени балади за раздяла.Танче, имаш ли любима песен от този албум? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Добро утро на всички! 02.03.2019 1.Азис - Жено бягай - 430к 2.Галин и Лидия - 241к 3.Преслава - Изтрезняваш ли - 156к 4.Емануела - Скъпото се плаща - 111к 5.Джордан - Не си прави труда - 90к 6.Галена - Сърце - 79к 7.Тони Стораро и Кали - Просто заспи - 71к 8.Ванката и Ивана - Искам да съм голям - 53к 9.Галена - Феноменален - 51к 10.Джена - Яко ми е - 50к 11.Камелия - Луда по тебе - 49к 12.Преслава - Да гори в любов - 45к 13.Ваня и Дамян - Ще ме предадеш ли - 44к 14.Мария - Да ме гали - 42к 15.Максим - Мило мое - 41к 16.орк.Фантазия - Да или не - 40к 17.Иви и Румен Борилов - 40к 18.Азис - Мотел - 38к 19.Галин и Десита - Мусала - 36к 20.Стефани - Микс 2019 - 33к Цветелина Янева и Денис Теофиков паднаха с гледанията , а тук някои казваха ,че ще мине “Да гори в любов”. Анелия и тя се изгуби с красивата балада “Сърцето ми” Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Добро утро на всички! 02.03.2019 1.Азис - Жено бягай - 430к 2.Галин и Лидия - 241к 3.Преслава - Изтрезняваш ли - 156к 4.Емануела - Скъпото се плаща - 111к 5.Джордан - Не си прави труда - 90к 6.Галена - Сърце - 79к 7.Тони Стораро и Кали - Просто заспи - 71к 8.Ванката и Ивана - Искам да съм голям - 53к 9.Галена - Феноменален - 51к 10.Джена - Яко ми е - 50к 11.Камелия - Луда по тебе - 49к 12.Преслава - Да гори в любов - 45к 13.Ваня и Дамян - Ще ме предадеш ли - 44к 14.Мария - Да ме гали - 42к 15.Максим - Мило мое - 41к 16.орк.Фантазия - Да или не - 40к 17.Иви и Румен Борилов - 40к 18.Азис - Мотел - 38к 19.Галин и Десита - Мусала - 36к 20.Стефани - Микс 2019 - 33к Цветелина Янева и Денис Теофиков паднаха с гледанията , а тук някои казваха ,че ще мине “Да гори в любов”. Анелия и тя се изгуби с красивата балада “Сърцето ми” А Изтр. ли пак ще има =/< гледанията на Да гори за първият месец. На какво се дължи това според теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 А Изтр. ли пак ще има =/< гледанията на Да гори за първият месец. На какво се дължи това според теб? Простата причина е , че и двете песни са хитови и гърмят от всяка една дискотека и кола! И все пак ги изпълнява Преслава най - известното име в поп-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Така и не видяхме клипчета на някои други песни. Така че, оставям това тук. Дали не се превръща в един от най-големите хитове на Галенче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Или клип на “Изтрезняваш ли” от клуб Ревю: https://www.instagram.com/p/Bt5wGcFBCeo/?ut...d=1uq8q70vjuqmz Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Или клип на "Изтрезняваш ли" от клуб Ревю: https://www.instagram.com/p/Bt5wGcFBCeo/?ut...d=1uq8q70vjuqmz Хората спят! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Снощи в Илюжън пуснаха на Преслава и реакцията беше обикновена, а на Галин дори не я пуснаха.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Дали не се превръща в един от най-големите хитове на Галенче? Че кои са ѝ най-големите хитове? Искам да кажа такива, които се помнят и след години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Разгеле! Ура! След 2 седмици и половина излезе клипче от дискотека на "хита" с извънземни гледания на Петя! И разбира се както очаквах - реакция нулева. Фаст и компания, гледайте и сравнявайте двете клипчета по-горе и ближете рани. Не била купувала, а? Толкова е смешна и неадекватна горката в опитите си да се изкара номер 1. Поне да беше уцелила песента, на която ще купува, баш тоя просташки бълвоч намери да помпа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари