Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Текст видеото на Няма да ми мине вчера е направило 58к. Което означава, че дуета пак е с 300К+ 10 дни след премиерата.

За Галин съм по-склонен да вярвам, че гледанията са реални или поне, че няма толкова много купени, поради няколко основни причини:

- Него го слушат много деца (сега в комбинация с Лидия съвсем), а всички знаем, че хлапетата правят най-много гледания. Кака им Петя отдавна не ги вълнува най-малките и това е факт.

- Въпреки че излезе 6 дни по-късно, Галин има същия брой коментари като Преса и 7 000 харесвания повече.

- Въпросното най-гледано клипче с текста на Галин има 283к показвания, има и още едно с 50к. При Преслава най-гледаното е с 44к, т.е. разликата е фрапираща.

- Гледанията на Галин започнаха да се нормализират в последните дни - в 8-ия си ден вчера (петък) е направила 241к гледания. Преса в 8-мия си ден (по-слабия четвъртък) има 262к.

И въпреки това летящият старт с над 500к и при него ми мирише много сериозно.

Сподели в други сайтове

От септември досега, единствено Преслава е пуснала два последователни мегахита, съответно тя властва в момента. Галена пусна мегахит, последван от среден хит, а Емануела два средни хита (не броя баладата).

Не говоря само за хитовост, а за цялостен успех и принос на дадения изпълнител, за потенциала дадено парче да достигне до повече таргети и да се помни и след време. На Преслава и двете песни са хитове за периодите, за които са били предназначени, но дотук. Междувременно, Галена освен с успешни парчета грабва хората и с нивото на видео продукцията си, а в Сърце и с цялостното послание, което, както казах, според мен има шанс да остане сред предпочитанията на по-широк кръг потребители много след комерси като двата на Преслава и дори като Феноменален. А и показателите на Галс в порталите изглеждат съвсем реални и отговарят на другите факти, докато някои песни (не само на Преслава) както виждаме провокират доста съмнения, и то с основание.

Сподели в други сайтове

За кво ги броите тия фен клипчета и лирикс видеа, не сме 2011 че да няма официален канал на Планета

Защото само от 2 такива клипчета Галин има над 330к, а Преса има по-малко от 50к. Разлика от 7 пъти как ти стои?

Сподели в други сайтове

Това вече удря дъното - да броите коя песен е по-успешна, по това на коя фенските клипчета са по-гледани...

Че то значи в чалгата има само три големи хита в последните години: "Бум", "И на всички като тебе" и "Шефката".

Просто при Галин доста добре се е пласирало въпросното клипче, на мен също често ми се показва и ми тръгва автоматично. При Преслава дори не знаех, че има такова.

Това пък с дискотеките макар и добър показател, не е категоричен - някои песни просто вървят на такива места, други - не. На Цветелина и Теофиков не е била някакъв дискотечен терминатор, но си е много стабилен хит. Същият е явно и случаят с "Изтрезняваш ли", макар и аз често да гледам сторита с тази песен и не смятам, че хората спят на нея.

plambata, какъв ти е големият проблем с Преслава, с такава жлъч и злоба пишеш за нея, все едно нещо лично те е засегнала...

Сподели в други сайтове

plambata, какъв ти е големият проблем с Преслава, с такава жлъч и злоба пишеш за нея, все едно нещо лично те е засегнала...

Нищо лично. Просто не обичам разни селски пръчки и комплексарки да ме правят на балама, което очевидно на повечето тук ви доставя удоволствие. Преслава ми стана трън в очите след последните награди и участието й в Биг Брадър, когато целият й отвратителен характер лъсна. Именно след тези й изяви съм убеден, че е готова на всичко, за да се изкара най-голямата звезда в чалгата и най-хрисимото същество в Пайнер. Ето защо съм на 1000% убеден, че сегашните й извънземни гледания са част от тази стратегия. Такива лицемерни, манипулативни и долни същества като нея трябва да се мачкат, иначе започват да си вярват още повече, а и повличат след себе си немалка група наивници, които също да им вярват. Просто житейска философия, нищо лично.

Сподели в други сайтове

Казвал съм го преди, ще го кажа и сега- според мен основното подразнение на много хора спрямо Преслава е това толкова нелепо нейно пробутване и двойните стандарти, с които се третира. В този форум прекалено много живеем в миналото, когато тя наистина беше лидерка и когато на наградите през 2011 се видя, че няма да се даде да се сгромоляса като Ивана. Оттам нататък започна едно абсурдно драпане да не се води изпаднала от върха, въпреки че всички знаем, че в дадени моменти сериозно е изпадала от там. Мисля, че е нормално след толкова години на незаслужени награди, прецаквания на колеги, съмнителни гледания и рекорди, а и нулево старание от нейна стана на моменти, да има хора, които да искат най-накрая да разбият това изкуствено наложено мнение във форума, че тя е ненадмината едва ли не през цялата си кариера. Тук има опити да се налага като най-голямата някога, но навън нещата са коренно различни и от години хората гледат на нея наравно като на Галена- те са си Преслава и Галена.

Сподели в други сайтове

Казвал съм го преди, ще го кажа и сега- според мен основното подразнение на много хора спрямо Преслава е това толкова нелепо нейно пробутване и двойните стандарти, с които се третира. В този форум прекалено много живеем в миналото, когато тя наистина беше лидерка и когато на наградите през 2011 се видя, че няма да се даде да се сгромоляса като Ивана. Оттам нататък започна едно абсурдно драпане да не се води изпаднала от върха, въпреки че всички знаем, че в дадени моменти сериозно е изпадала от там. Мисля, че е нормално след толкова години на незаслужени награди, прецаквания на колеги, съмнителни гледания и рекорди, а и нулево старание от нейна стана на моменти, да има хора, които да искат най-накрая да разбият това изкуствено наложено мнение във форума, че тя е ненадмината едва ли не през цялата си кариера. Тук има опити да се налага като най-голямата някога, но навън нещата са коренно различни и от години хората гледат на нея наравно като на Галена- те са си Преслава и Галена.

А другата лъха на евтино и никога няма да заеме мястото на Преслава и колкото пари да хвърли в продукция!

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

А другата лъха на евтино и никога няма да заеме мястото на Преслава и колкото пари да хвърли в продукция!

Възприятието за 'евтино' може да е различно за всеки човек. Евтина можем да наречем Галена в първите 3-4 години на кариерата й и със сигурност в клипчето от ваната. Но ако погледнем към днешното им излъчване, в Галена няма нищо евтино.

А да хвърляш пари за разнообразна, скъпа продукция, с която да радваш феновете си, се възприема за нещо ненормално само в Рамания, и то главно от поддръжници на Преслава, която е не по-малко богата, но просто не й се дават.

Сподели в други сайтове

Да, съгласен съм, че в този форум много хора живеят в миналото, коментирайки теми, които отдавна не вълнуват никой извън форума. А големият проблем на тези хора е, че те просто не искат да приемат, че Преслава се превърна в най-успешната фолк певица за всички времена. За тва е тоя хейт по нея тук.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Да, съгласен съм, че в този форум много хора живеят в миналото, коментирайки теми, които отдавна не вълнуват никой извън форума. А големият проблем на тези хора е, че те просто не искат да приемат, че Преслава се превърна в най-успешната фолк певица за всички времена. За тва е тоя хейт по нея тук.

Когато някой посочи реалните доводи тя да се води най-успешната фолк певица за всички времена, тогава ще се съглася и с този коментар, а предполагам и някои от въпросните хора ще се съгласят. Достатъчно е просто да се изредят няколко неща, които тя има, а другите нямат, за да видим дали става въпрос за наистина най-успешна или за двойни стандарти и изкуствено налагано твърдение. Ама не доводи като наградите или недоказуеми към днешна дата твърдения от сорта, че имала любовта на народа.

Сподели в други сайтове

Когато някой посочи реалните доводи тя да се води най-успешната фолк певица за всички времена, тогава ще се съглася и с този коментар, а предполагам и някои от въпросните хора ще се съгласят. Достатъчно е просто да се изредят няколко неща, които тя има, а другите нямат, за да видим дали става въпрос за наистина най-успешна или за двойни стандарти и изкуствено налагано твърдение. Ама не доводи като наградите или недоказуеми към днешна дата твърдения от сорта, че имала любовта на народа.

Има най-голямата фенска маса, има предостатъчно златни хитове, има най-големия интерес към нея дори на 15тата година на кариерата и

Сподели в други сайтове

Има най-голямата фенска маса, има предостатъчно златни хитове, има най-големия интерес към нея дори на 15тата година на кариерата и

НЯМА НИТО ЕДНА ПЕСЕН НАД 20 МЛН ?

Сподели в други сайтове

"Не се изтриваш" има повече гледания от всичките и самостоятелни. :whistling:

А самостоятелните на Преса нямат и половината успех на дуетните на Галя. :1000 (29):

Искам да коментираш следното нещо

16-ти ден и за двете песни:

received-2078356632253919.jpg

received-357141828217460.jpg

Сподели в други сайтове

Това за фенската маса трябва някак да се докаже, за да се приеме, но да речем, че го приемем дори и без доказателства. Златни хитове имат още сто актуални и неактуални имена, интерес на 15-тата година и дори след 20-тата имат и други.

Критериите за 'най-голям' в този форум са много странни и съобразени главно с постиженията на Преслава, а не с другите. Ето от мен един истински и дори не достатъчно изчерпателен пример какво значи да си най-голям:

80-те - доста имена от естрадните са стреснати от навлизането на рока и сръбското в България, а междувременно Лили Иванова тепърва пробива в още и още страни.

2000 - естрадата е в шок и ужас от рязкото си сгромолясване и безпрецедентната доминация на чалгата, а Лили Иванова пуска един от най-големите естрадни хитове евър и със сигурност най-големия естраден от демокрацията. Последван от още няколко големи хита.

След 2010:

-Естрадата е вече тотално залязла, някои изпълнители едвам успяват да напълнят НДК, други влизат във Вип Брадър за някой лев, а Лили Иванова изкарва милиони от турнета из цялата страна и концерт в Арена Армеец, по-пълен от тези на световни звезди като Лейди Гага и Дженифър Лопес в същата зала.

-Продажбите в България вече са нулеви, единствено чалга изпълнители с вярна фенска маса като Глория едвам стигат 1000-2000, а Лили Иванова праска тиражи от по над 10 000 и пуска допълнителни.

По-назад няма да се връщам, и това стига. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Има глас и харизма които другите не притежават

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Има глас и харизма които другите не притежават

Отново относителни неща, в зависимост кой какво си представя под 'най-големи глас и харизма'.

Ама хайде, няма да спорим повече. Да си пуснем хита, който ни сплотява. :cheers: :D

Сподели в други сайтове

Възприятието за 'евтино' може да е различно за всеки човек. Евтина можем да наречем Галена в първите 3-4 години на кариерата й и със сигурност в клипчето от ваната. Но ако погледнем към днешното им излъчване, в Галена няма нищо евтино.

А да хвърляш пари за разнообразна, скъпа продукция, с която да радваш феновете си, се възприема за нещо ненормално само в Рамания, и то главно от поддръжници на Преслава, която е не по-малко богата, но просто не й се дават.

С нейната еднаква физиономия на всички снимки, нищожен глас и драпане ми е в пъти по-неприятна от Преслава. И двете са простовати селски девойки без образование, но в Преслава има чар, харизма и глас, които никоя друга не притежава в толкова добри пропорции, че да ѝ позволят вече 13 години да е най-масовата попфолк звезда. Галена никой никога няма да я вземе насериозно. Не се забравя как сама си пусна клипчето. Такава е душата и същността ѝ, ако и да ѝ се иска да е друга. Те реално никога не са били конкуренция, защото Преслава я превъзхожда във всичко. Както Десислава Камелия например.

Сподели в други сайтове

2005-та

- хита на годината (Дяволско жалание), само една година от началото на кариерата й, а вече пълни стадиони пеят песните й и е една от 8-те "прими". Началото на масовата истерия по името Преслава.

2006-та

Вече е не просто една от 8-те прими, а е най-актуалната и най-слушаната певица. На сборния пайнерски концерт - Мура мега, след всички звезди на Планета (Камелия, Ивана, Глория и т.н), публиката чака и скандира ПРЕ-СЛА-ВА. Кралицата дори не се появява.

Следват златни хитове като "Лъжа е", "Водка с утеха", "Новата ти", златния албум "Не съм ангел" и още успешни турнета, които Преслава закрива. Пик в кариерата и силна доминация в чалгата, за която повечето й колежки могат само да мечтаят.

2012-2013 - сериозен спад в кариерата й, но остава "в играта", въпреки Джени, Андреи, Галена, Пеевски и други. Удържа на техните "напъни" и силни години.

След това успява да устои и на поп вълната(Криско, Гери-Никол, Дара, Тита, Скандау и т.н) и ДНЕС актуалните й песни генерират повече гледания от на същите тези поп сензации.

Да гори в любов > Над закона, Все на мен, Но, Какво бе, Искам да бъда с теб, Фотошоп, Устни, Хайвера, Пош, Кекс ...

Мога и още по-изчерпателен и убедителен да бъда, но не виждам особен смисъл. :)

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

С нейната еднаква физиономия на всички снимки, нищожен глас и драпане ми е в пъти по-неприятна от Преслава. И двете са простовати селски девойки без образование, но в Преслава има чар, харизма и глас, които никоя друга не притежава в толкова добри пропорции, че да ѝ позволят вече 13 години да е най-масовата попфолк звезда. Галена никой никога няма да я вземе насериозно. Не се забравя как сама си пусна клипчето. Такава е душата и същността ѝ, ако и да ѝ се иска да е друга. Те реално никога не са били конкуренция, защото Преслава я превъзхожда във всичко. Както Десислава Камелия например.

Разликата между двете е коя има повече талант и коя- по-малко. Не отричам, че това попринцип е важно за музиката, но не е само това. Мадона е примерът. А и е малко странно да правим сравнение между изпълнителка, която почти винаги пее на живо навсякъде и такава, която на участията е на плейбек и умишлено пропява на живо главно като за големите концерти или някое клипче за Инстаграм. Тук вече идеята за таланта малко се заличава.

Харизмата е относително понятие, както казах. Но няма как да отричам, че Преслава постига много чрез своята.

2005-та

- хита на годината (Дяволско жалание), само една година от началото на кариерата й, а вече пълни стадиони пеят песните й и е една от 8-те "прими". Началото на масовата истерия по името Преслава.

2006-та

Вече е не просто една от 8-те прими, а е най-актуалната и най-слушаната певица. На сборния пайнерски концерт - Мура мега, след всички звезди на Планета (Камелия, Ивана, Глория и т.н), публиката чака и скандира ПРЕ-СЛА-ВА. Кралицата дори не се появява.

Следват златни хитове като "Лъжа е", "Водка с утеха", "Новата ти", златния албум "Не съм ангел" и още успешни турнета, които Преслава закрива. Пик в кариерата и силна доминация в чалгата, за която повечето й колежки могат само да мечтаят.

2012-2013 - сериозен спад в кариерата й, но остава "в играта", въпреки Джени, Андреи, Галена, Пеевски и други. Удържа на техните "напъни" и силни години.

След това успява да устои и на поп вълната(Криско, Гери-Никол, Дара, Тита, Скандау и т.н) и ДНЕС актуалните й песни генерират повече гледания от на същите тези поп сензации.

Да гори в любов > Над закона, Все на мен, Но, Какво бе, Искам да бъда с теб, Фотошоп, Устни, Хайвера, Пош, Кекс ...

Мога и още по-изчерпателен и убедителен да бъда, но не виждам особен смисъл. :)

Има изпълнители, които на дадени етапи от кариерите са имали същите или подобни постижения. Но съм съгласен, че няма смисъл да спорим, защото всеки си има неговите възгледи. Просто исках да подчертая позицията си.

Сподели в други сайтове

• Fast featured and pinned this Тема
  • Fast unfeatured, unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...