Gerganafen Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 107 дни е нищо време да изчистя себе си от тебе. Ти ще си в кръвта ми цял живот, ти си най-жестоката любов!. 107 дни не съм те виждал, 107 дни не съм те чувал, 107 дни наум броя, трезвите си дни след любовтаа. Уж се знаете, уж си пишете постоянно, толкова ли не можа да ти пусне и куплет от песента, че ни наду главите с тоя рефрен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Топ 10 за вчера: 1. Азис - "Жено, бягай" - 440К 2. Галин и Лидия - "Няма да ми мине" - 208К 3. Преслава - "Изтрезняваш ли" - 143К 4. Джордан - "Не си прави труда" - 100К 5. Емануела - "Скъпото се плаща" - 93К 6. Галена - "Сърце" - 75К 7. Кали и Т. Стораро - "Просто заспи" - 55К 8. Джена -"Яко ми е" - 55К 9. Галена - "Феноменален" - 55К 10. Азис - "Мотел" - 52К Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Моя познатс ми се оплаква, че по 4-5 пъти дънят новата на Преслава в Плаза и вече я научила на изуст. Какво лънготите. Факт, че в чалгата по хитова и призната по клубовете от Преса няма. Ако ще да се насерете, няма да промените този факт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Моя познатс ми се оплаква, че по 4-5 пъти дънят новата на Преслава в Плаза и вече я научила на изуст. Какво лънготите. Факт, че в чалгата по хитова и призната по клубовете от Преса няма. Ако ще да се насерете, няма да промените този факт! Агенция "Една жена ми каза" в действие. Преслава е бита карта по клубовете и за да компенсира купува гледания на кило на най-тъпирските си песни. Факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Колкото и да се опитвате да извъртите нещата,фактита са си факти: Преси отново гръмна с хит,който се пуска по няколко пъти на вечер,хората се кефят на песента и това е пореден тотален хит от нея!Приятен ден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Агенция "Една жена ми каза" в действие. Преслава е бита карта по клубовете и за да компенсира купува гледания на кило на най-тъпирските си песни. Факт. По - скоро "Измислям си, че една жена ми каза". Знаем, че има опит в лъжите, така че... Нека даде клипчета, сторита - нещо с което да докаже твърдението си. Само да не е като с почивките. Кралицата в клубовете е една, доказателства много сме давали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Колкото и да се опитвате да извъртите нещата,фактита са си факти: Преси отново гръмна с хит,който се пуска по няколко пъти на вечер,хората се кефят на песента и това е пореден тотален хит от нея!Приятен ден! освен тука 3-4 ма ултра фена на Пепа от Толбухин, както и няколко щатни хейтъра, дето в момента им е удобно да им пригласят, няма едно клипче никъде където хора, в дискотека, да се кефят на Изтрезняваш ли. Песен, която с тия рекордни гледания, тряяше да тече и от чешмите, и да се разпознава и извънт твърдите чалга маси. Това продължава да не се случва, така че май е крайно време да се приемат фактите. А те са следните - Песента е огромен флоп и рекордни са само кинтити, дето Пепа излишно се е хабила да дава за гледания. Приятен ден, поздрав с единствения хит за последните два и бъдещите 22 месеца! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Фенското клипче трупа с бясна скорост. Този профил на DJ Еnjoy дано го изтрият. Само краде и мои мискове и ги качва в тубата. Не знам как не са го барнали за авторско право още... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Агенция "Една жена ми каза" в действие. Преслава е бита карта по клубовете и за да компенсира купува гледания на кило на най-тъпирските си песни. Факт. Момичето се казва Симона и работи зад бара в Плаза. Мога и снимка да и кача, както и фб Лог, ако някой се съмнява! 5 пъти всяка вечер Изтрезняваш ли По 2 пъти все още Много съмбдобра Стела, ти ли говориш за лъжи точно. Не смей да ме провокираш, защото всеки твой опит, че отлита към Момо! Още пимним лъжата, че си имала измамени познати от солеос виа, а като стана въпрос за именсща, се прибра като охлюв в черупката... И на Кама щеше да проверяваш тарифата. Много лаеше и там увисна като сополяк... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Момичето се казва Симона и работи зад бара в Плаза. Мога и снимка да и кача, както и фб Лог, ако някой се съмнява! 5 пъти всяка вечер Изтрезняваш ли По 2 пъти все още Много съмбдобра Стела, ти ли говориш за лъжи точно. Не смей да ме провокираш, защото всеки твой опит, че отлита към Момо! Още пимним лъжата, че си имала измамени познати от солеос виа, а като стана въпрос за именсща, се прибра като охлюв в черупката... И на Кама щеше да проверяваш тарифата. Много лаеше и там увисна като сополяк... Слави, недоволен и клиент и измамен е различно. Няма да дам контактите на човека точно тук. Достатъчно твои клиенти даваха по тв. Какво повече? Като качиш снимка, това ще докаже, че са пуснали Преслава 5 пъти ли? Няма нужда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Кралицата в клубовете е една, доказателства много сме давали. Да,и това не е смядовската пача. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Преса е плейбек кралицата в клубовете Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Преса е плейбек кралицата в клубовете Преса е тази която ви развали психиките, защото толкова години вече мачка любимките ви като валяк! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Преса е тази която ви развали психиките, защото толкова години вече мачка любимките ви като валяк! Друго се наблюдава - Галя мачка из клубовете, а Пепа трябва да си купува гледания на тъпите еднодневки за да я забележи някой, че още е жива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Стриймове в Spotify на Пайнерските хитове от тази година: Галена - Сърце - 60,037 Преслава - Изтрезняваш ли - 56,367 Галин и Лидия - 33,055 Анелия - Сърцето ми - 14,278 Доста бързо развитие на новите, браво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Напълно нормално е Преславови да са отчаяни, просто на тях нищо не им остана, за което да се хванат. - Хвалиха се с качествен репертоар, а в последните (сигурно вече 5) години тя няма песен, която да не е бесен комерс. Този последният шедьовър пък направо изби рибата с пошлост и простотия. В същото време пряката конкуренция в лицето на Галена, Анелия, Емануела, Джена поне веднъж в годината пуска нещо ей така за собствен кеф и за радост на феновете. - Хвалиха се с гласа и пеенето на тяхната, а глас и пеене от нея от години вече чуваме по веднъж годишно - на РД на Планета. През останалото време почти пълен плейбек с 2 песни на живо на участие - Моето слабо място и май напоследък Да гори в любов. - Хвалиха се с рекорди по първоначален интерес към 2 от песните й - стана ясно, че нито песните са някакви топ хитове, нито рекордите са рекорди. Дори за миг да изключим възможността гледанията да са купени (което за мен е абсолютно сигурно), Галин и Азис не им оставиха дълго и тая радост. - Хвалиха се с невероятен прием и по 5 пускания на вечер в клубовете на рекордните песни, а вече 19 дни никой не може да извади дори 1 (ЕДНО!) скапано клипче на хора, избухващи на "Изтрезняваш ли". В същото време клипчета с прием на песни на Галя (вкл. некомерсиални такива) под път и над път. В DJ-ските класации пък същата тази Галена е постоянно на челните позиции. - Хвалиха се с това как Петя не рекламира крайно токсични продукти сред подрастващите и това я прави много Хай, тя взе че си продаде г*за, подобно на всички останали. Та..не им е лесно на Преславови...нека ги пожалим, макар че гърчът им е доста приятен за окото, не отричам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Тоз пък и той не се спря вече 2 седмици едно и също.Преса отдавна е паднала на около 150-160к дневно и факта че ги задържа толкова дълго е достатъчно красноречив,че не купува.От друга страна пък не виждам да казваш нищо за Азис който не пада под 400к,а песента му не се чува и пуска от никъде,сигурно даже и клипчета няма даже ама нали е Азис,а не Преса. Вземи се застреляй вече,че аман от тебе.Колкото и да се пениш и да повтаряш едно и също няма да промениш фактите,че Преса е по-добра от смядовската к.урва.Не само гледанията в ютюб го доказват,а и социалните мрежи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Напълно нормално е Преславови да са отчаяни, просто на тях нищо не им остана, за което да се хванат. - Хвалиха се с качествен репертоар, а в последните (сигурно вече 5) години тя няма песен, която да не е бесен комерс. Този последният шедьовър пък направо изби рибата с пошлост и простотия. В същото време пряката конкуренция в лицето на Галена, Анелия, Емануела, Джена поне веднъж в годината пуска нещо ей така за собствен кеф и за радост на феновете. - Хвалиха се с гласа и пеенето на тяхната, а глас и пеене от нея от години вече чуваме по веднъж годишно - на РД на Планета. През останалото време почти пълен плейбек с 2 песни на живо на участие - Моето слабо място и май напоследък Да гори в любов. - Хвалиха се с рекорди по първоначален интерес към 2 от песните й - стана ясно, че нито песните са някакви топ хитове, нито рекордите са рекорди. Дори за миг да изключим възможността гледанията да са купени (което за мен е абсолютно сигурно), Галин и Азис не им оставиха дълго и тая радост. - Хвалиха се с невероятен прием и по 5 пускания на вечер в клубовете на рекордните песни, а вече 19 дни никой не може да извади дори 1 (ЕДНО!) скапано клипче на хора, избухващи на "Изтрезняваш ли". В същото време клипчета с прием на песни на Галя (вкл. некомерсиални такива) под път и над път. В DJ-ските класации пък същата тази Галена е постоянно на челните позиции. - Хвалиха се с това как Петя не рекламира крайно токсични продукти сред подрастващите и това я прави много Хай, тя взе че си продаде г*за, подобно на всички останали. Та..не им е лесно на Преславови...нека ги пожалим, макар че гърчът им е доста приятен за окото, не отричам. Честно казано, има дори и по-жалки в момента - тия дето даже не са Преславови, но в момента се пишат такива, щото са в свещена война с кръга Мисъл. Щом даже стигнахме до информационна агенция Една жена каза и искате ли да ви кача чатове, кво да кажем повече? То и друг път е удряно абсолютното дъно, ама тоя път напрао .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Тоз пък и той не се спря вече 2 седмици едно и също.Преса отдавна е паднала на около 150-160к дневно и факта че ги задържа толкова дълго е достатъчно красноречив,че не купува.От друга страна пък не виждам да казваш нищо за Азис който не пада под 400к,а песента му не се чува и пуска от никъде,сигурно даже и клипчета няма даже ама нали е Азис,а не Преса. Вземи се застреляй вече,че аман от тебе.Колкото и да се пениш и да повтаряш едно и също няма да промениш фактите,че Преса е по-добра от смядовската к.урва.Не само гледанията в ютюб го доказват,а и социалните мрежи. Ей за тази безпомощност говоря. Тръгнал да сравнява Петя от ТХ с Азис, дето го слуша 80-милионна Турция. Preslava Iztreznyavash Li 17 days on 162 574 views Preslava Da Gori V Lyubov 17 days on 112 544 views Когато цифрите говорят, феновете на Преса и Андра по-добре да мълчат. "Да гори в любов" - песен, която НЕ харесвам, но НЕ отричам, че гръмна, в 17-тия си ден има 50к по-малко гледания. На новата купените вече паднаха на около 50к на ден, в първата седмица бяха 100-150. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Емилия в Шоуто на Слави След 11-та минута Слави се бъзика с ДесиСлава. :1000 (17): Иначе Емилия добре изглежда. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Ей за тази безпомощност говоря. Тръгнал да сравнява Петя от ТХ с Азис, дето го слуша 80-милионна Турция. Preslava Iztreznyavash Li 17 days on 162 574 views Preslava Da Gori V Lyubov 17 days on 112 544 views Когато цифрите говорят, феновете на Преса и Андра по-добре да мълчат. "Да гори в любов" - песен, която НЕ харесвам, но НЕ отричам, че гръмна, в 17-тия си ден има 50к по-малко гледания. На новата купените вече паднаха на около 50к на ден, в първата седмица бяха 100-150. Хаха,ти сега изкарваш Азис,че е мегазвезда в Турция ли? :1000 (29): Осъзнай се по-добре.Дори кючека на Назмилер,който стана хит там не е правил такива гледания толкова дълго. Иначе Преса нима не е популярна и в други балкански страни? Тръгнал да ми говори за безпомощност с неговите изсмукани факти от пръстите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Напълно нормално е Преславови да са отчаяни, просто на тях нищо не им остана, за което да се хванат. Та..не им е лесно на Преславови...нека ги пожалим, макар че гърчът им е доста приятен за окото, не отричам. Абе нали сме широко скроени и все ги жалим тия измекяри, заедно с другите такива "десовите"? Ама карай да върви.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Абе нали сме широко скроени и все ги жалим тия измекяри, заедно с другите такива "десовите"? Ама карай да върви.... Те комбина го играят тоя път. Според единия Десов даже "Много съм добра" звучала по 2 пъти на вечер в Плаза. Чак нз как остава време и за Деса, при все че само новата на Преса (пак според него, според Симона зад бара де ) я пускали 5 пъти. Ех как си мечтая за един дует Галя-Кама. Това трябва да се види. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Те комбина го играят тоя път. Според единия Десов даже "Много съм добра" звучала по 2 пъти на вечер в Плаза. Чак нз как остава време и за Деса, при все че само новата на Преса я пускали 5 пъти. Ех как си мечтая за един дует Галя-Кама. Това трябва да се види. Ама не така - той имал скрийнове човека как една жена му е казала, че я пускат ... Неска незнам кой виц е по-голям - че пускали Деса, два пъти на вечер, или че Пепа била популарна в някви балкански държави, различни от Булгаристан .... Ама поне липсата на връзка с реалността на някои хора е почти забавна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари