Guest Kondomcho Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Честно казано не защитавам нищо. На мен песента ми омръзна, а и по начало не ми харесваше толкова, колкото "Да гори...". Любимата ми песен в момента е тази на Джордан, а след нея бих поставила Галин и Лидия и чак тогава - Преслава. Просто тук до такава степен се преиначава истината, че избива в чиста злоба. Същото сме наблюдавали и по други казуси в последните месеци, предполагам всички се досещат за какво говоря. За replay value не говорех за тази песен, просто казвам, че често многото милиони се дължат на това. Да речем "Чужди усмивки" с това натрупа рекордните си за канала милиони. "Изтрезняваш ли" по-скоро бих я категоризирала в "силно име изкара приятно и различно (за себе си) предложение". При това в много силен период - кога друг път в рамките на няколко дни 3 песни са се побеждавали взаимно по критерий "най-много гледания за 24 часа" - били те и не първите? Напротив - защитаваш - четох нещата от предните дни, а сега се измъкваш. Личи си, че вътрешно се кефиш на този скалъпен рекорд. Сякаш и ти си на ниво "малоумен, заслепен фен, който ще изяде на Преслава ..... ако тя му каже". Колкото и да харесвам Галена, ако беше скроила такъв селски номер с нереалистичен рекорд на сравнително слаба песен, щях да я оплюя, защото имам доблест - пред самия себе си. За replay value, като си нямала предвид конректно песента на Преслава, защо го вмяташ в коментар, в който обсъждаш и репликираш по темата "Изтрезняваш ли"? Няма логика.. На Галин рекорда също е една бутафория. Чудя ви се изобщо как им вярвате. Следим нещата с години вече, анализираме, имаме поглед над тенденциите. Нито на Галин, нито на Преслава са такива хитове, каквито двамата се опитват да ги изкарат. За Азис не мога да кажа. На мен ми е противен, но го слушат 10 държави.... Знам ли дали анадолците не му въртят кючека като луди. Турция е със 70-80 милиона население. В другите балкански държави също е известен. Говорим за население от над 120-130 милиона човека. Към това сложи и Русия, където също има някакъв интерес към него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Преди малко си взех от Техномаркет на 3 лева бройката следните албуми: Ивана - Обяснения не давам Константин - Обади ми се Ивана - 10 години любов и пак любов / лимитед варианта / Есил Дюран - Забавляваш ме Пайнер Хит Сезони Зима 2009 Имаше още доста дискове / Цура, Преса, Джена, Емилия /, ама много бързах но тези дни пак ще го посетя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 В Плаза бяха пуснали ШЕСТ пъти "Бръм" на рожденият ми ден, не мисля, че е фактор, защото след третото пускане на хората им опротивя вече. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Напротив - защитаваш - четох нещата от предните дни, а сега се измъкваш. Личи си, че вътрешно се кефиш на този скалъпен рекорд. Сякаш и ти си на ниво "малоумен, заслепен фен, който ще изяде на Преслава ..... ако тя му каже". Колкото и да харесвам Галена, ако беше скроила такъв селски номер с нереалистичен рекорд на сравнително слаба песен, щях да я оплюя, защото имам доблест - пред самия себе си. За replay value, като си нямала предвид конректно песента на Преслава, защо го вмяташ в коментар, в който обсъждаш и репликираш по темата "Изтрезняваш ли"? Няма логика.. На Галин рекорда също е една бутафория. Чудя ви се изобщо как им вярвате. Следим нещата с години вече, анализираме, имаме поглед над тенденциите. Нито на Галин, нито на Преслава са такива хитове, каквито двамата се опитват да ги изкарат. За Азис не мога да кажа. На мен ми е противен, но го слушат 10 държави.... Знам ли дали анадолците не му въртят кючека като луди. Турция е със 70-80 милиона население. В другите балкански държави също е известен. Говорим за население от над 120-130 милиона човека. Към това сложи и Русия, където също има някакъв интерес към него. Защо да не се кефя, като за мен рекордът не е фалшифициран? Но и не се кефя кой знае колко много, за мен тези неща са без значение, повече бих се радвала, ако песен на Преслава се пуска по дискотеките по много пъти и много хора ми я пращат... второто между другото стана и с Преслава, и с Галин. С Емануела да речем не се случи. С други думи забелязвам хайпа по песента и по хората около мен. Replay value-то го посочих като един от факторите, които водят до много гледания, пак казвам. Обяснявах, че невинаги има пряка връзка между многото гледания и хита в дискотеките. За мен "Изтрезняваш ли" го няма - аз дори вече я сменям като ми тръгне, рядко си я пускам сама, просто ми омръзна. Първите няколко дни я слушах по поне 10 пъти, но не е с дълготраен ефект. Ето примерно много щях да се кефя, ако това беше направило някой рекорд. Но уви... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Мария Илиева ще имитира Софка сега в Капките. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Преди малко си взех от Техномаркет на 3 лева бройката следните албуми: Ивана - Обяснения не давам Константин - Обади ми се Ивана - 10 години любов и пак любов / лимитед варианта / Есил Дюран - Забавляваш ме Пайнер Хит Сезони Зима 2009 Имаше още доста дискове / Цура, Преса, Джена, Емилия /, ама много бързах но тези дни пак ще го посетя. може ли да ъплоадваш албума на Исмигюл ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 може ли да ъплоадваш албума на Исмигюл ? Да, ще го кача след малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Ето примерно много щях да се кефя, ако това беше направило някой рекорд. Но уви... Топ ми е. Страшна. Бове, не се старай да изглеждаш обективна в нечии очи тук. Хич да не ти пука как ще бъде възприета преценката ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Не знам защо на няколко човека им е теудно да понесат постиженията на Преслава. Не говорим просто за рекордни гледания, абза впечатляващощи харесвания, споделяния и многобройни коментари. ОСВЕН ТОВА и в Спотифай ли са купени преслушванията. И там за 15 дни в направила, колкото Сърце за 40. Както в тубата. Скоро ще проверим и другите платформи+сайтовете за download. По показателно от товя няма. Щели да ми снимат реакции в провинциалните клубчета с по 100-200 селяндура. От кога това стана по показателно от платформи като ютуб и спотифай, по дяволите. Заради един чалга хит, някои място не може да си намерите... Пламен е точен по принцип, но не мпже да си докаже по никакъв начин теориите за купени гледания... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Не знам защо на няколко човека им е теудно да понесат постиженията на Преслава. Не говорим просто за рекордни гледания, абза впечатляващощи харесвания, споделяния и многобройни коментари. ОСВЕН ТОВА и в Спотифай ли са купени преслушванията. И там за 15 дни в направила, колкото Сърце за 40. Както в тубата. Скоро ще проверим и другите платформи+сайтовете за download. По показателно от товя няма. Щели да ми снимат реакции в провинциалните клубчета с по 100-200 селяндура. От кога това стана по показателно от платформи като ютуб и спотифай, по дяволите. Заради един чалга хит, някои място не може да си намерите... Пламен е точен по принцип, но не мпже да си докаже по никакъв начин теориите за купени гледания... Когато преди време Галена е правила милионите с лекота как ли пък не тук била изкарвана като някаква недостижима, а сега Пресли я мачка с всеки следващ проект и хоп била купувала , та нямала реакции. Слави по-добре не се занимавай с тях няма смисъл всички знаем ,че Пресли им разруши психиките така,че не им обръщай внимание ,не си заслужава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Добавили са "Изтрезняваш ли" в страницата на Преслава в YouTube Artists. https://charts.youtube.com/artist/%2Fm%2F02...2T00%3A00%3A00Z За последните 28 дни, 78% от трафикът и е от България, като останалите 22% традиционно идват от страни с много български имигранти. Тя е най-слушаната изпълнителка в страната за февруари. Всичко изглежда на място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Сега се появиха и френски коментари заради това. Преса - кралицата на Франция, достойна наследница на Мария Антоанета. @18:32 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Сега се появиха и френски коментари заради това. Преса - кралицата на Франция, достойна наследница на Мария Антоанета. @18:32 Преслава е платила, за да я включат! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 "Поне знам, че хората наистина са гласували за мен" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Току що погледнах сайтовете за теглене на попфолк. Въпреки, че е малък трафика на теглене, таман в 3 сайта Изтрезняваш ли бе по теглена от Сърце, Да гори бе по теглена от Феноменален, а Обратно в играта бе по теглена от Дай ми любов. СИГУРНО И ТАМ Пресли е подкупила с пица притежателите им. Преслава я води почти двойно на всяка от сравненените песни. По късно ще кача линкове, за да забия поредния пирон в ковчега на смядовския скурбут. И разбира се да позлорадствам и ехиднича на чужд гръб :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Когато преди време Галена е правила милионите с лекота как ли пък не тук била изкарвана като някаква недостижима, а сега Пресли я мачка с всеки следващ проект и хоп била купувала , та нямала реакции. Слави по-добре не се занимавай с тях няма смисъл всички знаем ,че Пресли им разруши психиките така,че не им обръщай внимание ,не си заслужава! Наистина им го наби много яко. Такива гърчове и сривове на психики не сме наблюдавали от месеци във форума. Толкова строшени нерви и похабени лекарства... вместо да си признаят истината пред себе си и да преглътнат поредните унижения, които Пресли им докара. Сигурно са ходили за зелени рецепти до личните си лекари. Защо да не се занимавам. Наслаждавам се на ситуацията. Малко тука ли ни натрисаха Тони Стораро цяла година... Само Азис и Преслава имат индивидуалнибстраници в ютуб. Поредното доказателство кой е фактор и кой не е. Или и тук Пресли си е платила на тубата, за да и направят страница и да япотдуржатбв трендинга Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 :Vishenka_05: :Vishenka_05: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 http://hotarena.net/selsko-i-prostashko-pa...-vijte-i-rezila Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Забелязали ли сте, че ”Кой” в канала на Планета се води Галена ft. Фики? Освен да я броим като песен само на Галена, а не дует? Нали някои тук така броят ”Шефката” като песен само на Стораро, защото Фен Тв са вписали Галена като ft. :1000 (29): Слави, много категорично се изказваш за това коя била въртяна повече в клубовете, а в единствената класация на най-оборотните 17 диджея, Галена им е на първо място за годината с дуета със Стораро, а ”Феноменален” за 1 месец и нещо от края на годината е на едно място разлика с по-рано излязлата ”Да гори в любов”. А за месечната класация през декември застана и на първо място. Това е доста по-достоверна информация от ”едно момиче ми каза” , ”бях там и пускаха еди коя си певица с 5 песни”. Клипчета достатъчно се пускат, за да види колко е пускана Галена и как й пеят с цяло гърло и ”средните ” хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Утре ще има премиера по Планета. Песента е много яка, дано се оцени. Младежа заслужава да му се получат нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 На 8-ми март у нас е Борето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Утре ще има премиера по Планета. Песента е много яка, дано се оцени. Младежа заслужава да му се получат нещата. Да! Успех на Кирето! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари