Jump to content

Препоръчани коментари

Наистина като отслабна рязко малко й провисна кожата. Това си личи особено по шията и на ръцете. Да си направи корекции и да махнат излишните кожи.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Преслава пак си кръцна носа! Вижте как нагло лъже феновете си

preslava-pak-si-kracna-nosa-vijte-kak-naglo-laje-fenovete-si-snimki-1.jpg

Преслава за втори път коригира носа си, алармират наблюдателни фенове на добричката певачка в сигнал до HotArena.

Поп-фолк певицата Преслава си е направила пластична операция на носа през февруари. През 3-седмичния период, от 16 февруари до 9 март, не е имала участия по кръчмите именно поради тази причина. През това време единствената комуникация на певицата с феновете ѝ беше чрез социалните мрежи. На 4 март Преслава лъсна там за първи път с новия нос, като качи снимка, на която позира с дъщеря си. През изминалата седмица феновете ѝ имаха възможността да ѝ задават въпроси в Instagram Stories. Един от въпросите беше дали има корекции по лицето, на което тя отговори с краткото „Не“. Защо излъга, след като вече е била оперирана?, питат се почитателите на изпълнителката.

Преди първата операция през 2014г. обонятелният орган на Преси беше доста по-широк, но заради повечето килограми и огромни бомби не правеше впечатление. След като певицата намали гръдната си обиколка и отслабна, носът й изглеждаше като камба, което наложи да прибегне до скалпела. Явно сега е решила да направи още подобрения.

preslava-pak-si-kracna-nosa-vijte-kak-naglo-laje-fenovete-si-snimki-2.jpg

preslava-pak-si-kracna-nosa-vijte-kak-naglo-laje-fenovete-si-snimki-3.jpg

Сподели в други сайтове

Преслава пак си кръцна носа! Вижте как нагло лъже феновете си

preslava-pak-si-kracna-nosa-vijte-kak-naglo-laje-fenovete-si-snimki-1.jpg

Преслава за втори път коригира носа си, алармират наблюдателни фенове на добричката певачка в сигнал до HotArena.

Поп-фолк певицата Преслава си е направила пластична операция на носа през февруари. През 3-седмичния период, от 16 февруари до 9 март, не е имала участия по кръчмите именно поради тази причина. През това време единствената комуникация на певицата с феновете ѝ беше чрез социалните мрежи. На 4 март Преслава лъсна там за първи път с новия нос, като качи снимка, на която позира с дъщеря си. През изминалата седмица феновете ѝ имаха възможността да ѝ задават въпроси в Instagram Stories. Един от въпросите беше дали има корекции по лицето, на което тя отговори с краткото „Не“. Защо излъга, след като вече е била оперирана?, питат се почитателите на изпълнителката.

Преди първата операция през 2014г. обонятелният орган на Преси беше доста по-широк, но заради повечето килограми и огромни бомби не правеше впечатление. След като певицата намали гръдната си обиколка и отслабна, носът й изглеждаше като камба, което наложи да прибегне до скалпела. Явно сега е решила да направи още подобрения.

preslava-pak-si-kracna-nosa-vijte-kak-naglo-laje-fenovete-si-snimki-2.jpg

preslava-pak-si-kracna-nosa-vijte-kak-naglo-laje-fenovete-si-snimki-3.jpg

Е те са свикнали, дали ша ги лъготи за носа, за гледания или че повече няма да РЕКЛАМИРА СИЛНО ТОКСИЧЕН ПРОДУКТ ВОДЕЩ ДО ПРИСТРАСТЯВАНЕ НА 11-13 ГОДИШНИ МАЛКИ ДЕЦА, важното е накравя пица да има ...

Сподели в други сайтове

И за пластични операции ми пишат фенове на Галена - пришитото лице, дето си направи скули като на скакалец и порцеланова кожа, все едно е кухненски сервиз.

Тук изобщо не е играл скалпела, не!

bf1783867ea557f15b2e41c8494ffa63.jpg1e4b6391752f4d49b6b6bc037c53b877.jpg

Сподели в други сайтове

И за пластични операции ми пишат фенове на Галена - пришитото лице, дето си направи скули като на скакалец и порцеланова кожа, все едно е кухненски сервиз.

поне не лъже феновете си като циганка

Сподели в други сайтове

От седмици повтаряте за тия натрошени психики, ама май вашите са такива. Не бъркайте безсилието си да си защитите тезите и оправданията ви с психиките ни. Не ви е изгодно това в което се превръща Преслава, че е същото заради което до вчера плюехте Галена. Вместо да мълчите или да си признаете фактите сте тръгнали да ми говорите за натрошени психики. Безсилие и пак безсилие ... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

От седмици повтаряте за тия натрошени психики, ама май вашите са такива. Не бъркайте безсилието си да си защитите тезите и оправданията ви с психиките ни. Не ви е изгодно това в което се превръща Преслава, че е същото заради което до вчера плюехте Галена. Вместо да мълчите или да си признаете фактите сте тръгнали да ми говорите за натрошени психики. Безсилие и пак безсилие ... :1000 (29):

Безсилие е Галеновата кариера в последните 2 години.

Сподели в други сайтове

Извинявай много, ама обсъждаме ринопластиките на Пепа в контекста на това как твърди точно 2 дена след като е изловена в крачка че не, тя не е лягала под ножа да си прави нищо. А не спрямо това колко такива има Галя. Така че обратно и ела да ми говориш в същия контекст, ако обичаш. Знаем, че много си обичате Ехидната и цялото и лицемерничене, ма вече минава сяква граници. То не са вече откровени лъжи, очевадно купени гледания и РЕКЛАМА НА СИЛНО ТОКСИЧЕН ПРОДУКТ ВОДЕЩ ДО ПРИСТРЯСТЯВАНЕ НА 11-13 ГОДИШНИ МАЛКИ ДЕЦА.

И да, стига с тия строшени психики, това е сигурен факт, че просто вече нямате кво да кажете ....

Сподели в други сайтове

Ти твърдеше, че сърце била останала във времето... дето излезе преди 2 месеца 😂😂😂😂😂 имаш адекватна и реална преценка видимо :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Безсилие е Галеновата кариера в последните 2 години.

Пак не казваш нищо по същество. Типично за вас.

Не мисля да ти доказвам защо кариерата на Галена не е безсилие, защото вие самите го усещате и разбирате. Точно по тази причина правите тези опити да сравнявате двете и да плюете по Галена.

Сподели в други сайтове

Преслава никога не е мачкала повече. Колко натрошени психики 😂😂😂

Коо ? последните години Галена винаги е била НАД Преслава !!

Милионни гледания,класации,участия,концерти в Арема Армеец

Сподели в други сайтове

Ти твърдеше, че сърце била останала във времето... дето излезе преди 2 месеца 😂😂😂😂😂 имаш адекватна и реална преценка видимо :1000 (29):

Не го казах за "Сърце", а за "Феноменален", която излезе преди 4 месеца. Все още гърми и хората се кефят. Аз казах, че ще остане като един от големите хитове на Галена.

Ако ще правиш опити да ме затапваш чети по-внимателно, вместо да бързаш толкова.

Сподели в други сайтове

Коо ? последните години Галена винаги е била НАД Преслава !!

Милионни гледания,класации,участия,концерти в Арема Армеец

:roll1: :roll1: :roll1:

Да гори в любов > Феноменален

Обратно в играта > Просто шоу

Не се изтриваш > Моро му

Изтрезняваш ли > Сърце

Няма да ти пиша > МамаУраган

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1:

Да гори в любов > Феноменален

Обратно в играта > Просто шоу

Не се изтриваш > Моро му

Изтрезняваш ли > Сърце

Няма да ти пиша > МамаУраган

Пълни глупости.

А "Да гори" и "Феноменален" са почти на едно ниво.

Единственото вярно е за Сърце и Изтрезняваш ли (но ако реша да задълбоча темата, ще кажа, че има много клипчета как пеят Сърце на участието на Галена и нито едно на измисленият мегахит на Преслава)

Сподели в други сайтове

Не го казах за "Сърце", а за "Феноменален", която излезе преди 4 месеца. Все още гърми и хората се кефят. Аз казах, че ще остане като един от големите хитове на Галена.

Ако ще правиш опити да ме затапваш чети по-внимателно, вместо да бързаш толкова.

Все тая. Как нещо излязло преди 4 месеца остава във времето :1000 (29): Викаш едни големи вечни хитове нареди Галка ... Шефката, Феноменален... все смислени и вечни оставащи във времето :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Галена ТОП 3:

1. 26 млн

2. 26 млн

3. 26 млн

Преслава:

1. 17 млн

2. 15 млн

3. 15 млн

лека вечер.

Не живеем в 2013-2015 година. :Vishenka_05:

Галена - САМОСТОЯТЕЛНИ

1. 17 млн.

2. 16 млн.

3. 12 млн.

:3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Все тая. Как нещо излязло преди 4 месеца остава във времето :1000 (29): Викаш едни големи вечни хитове нареди Галка ... Шефката, Феноменален... все смислени и вечни оставащи във времето :1000 (29):

Как ще е все тая? Да ми слагаш думи, които не съм казала и да ми казваш, че било все тая.. Вземи млъкни, че става смешно вече.

А кое е смисленото на "Изтрезняваш ли"? Или това го използваш само за песните на Галена...

Нищо от нещата, които говориш нямат смисъл. Ти дори не си фен на Преслава и ми е интересно защо се буташ между шамарите точно на тази тема. Чувстваш се засегнат от Галенови ли?

Нещо излязло преди 4 месеца не може да остане във времето ли? Защо? Глупост след глупост издрънка и нищо по същество, нищо аргументирано. Това говори достатъчно за действията ти. Само Преславови може да ти направят евала на коментарите.

Сподели в други сайтове

Нещо излязло преди 4 месеца не може да остане във времето ли? Защо? Глупост след глупост издрънка и нищо по същество, нищо аргументирано. Това говори достатъчно за действията ти. Само Преславови може да ти направят евала на коментарите.

Никакви глупости не дрънка. Не казва, че не може да остане, а че е твърде рано да се прецени отсега дали това ще се случи. Толкова ли е далеч от акъла?

Сподели в други сайтове

Никакви глупости не дрънка. Не казва, че не може да остане, а че е твърде рано да се прецени отсега дали това ще се случи. Толкова ли е далеч от акъла?

Вие на кой ден след премиерата на "Да гори в любов" казахте, че Преслава е извадила един от големите си хитове? Да си припомним ли?

Сподели в други сайтове

Вие на кой ден след премиерата на "Да гори в любов" казахте, че Преслава е извадила един от големите си хитове? Да си припомним ли?

Аз нищо такова не съм казал. Всеки да си носи последствия за думите.

Един от най-големите хитове за 2018 г. - категорично, но като цяло в кариерата - не бих твърдял.

Сподели в други сайтове

Аз нищо такова не съм казал. Всеки да си носи последствия за думите.

Един от най-големите хитове за 2018 г. - категорично, но като цяло в кариерата - не бих твърдял.

Ами аз също отговарям за думите си и не виждам защо трябва да го правите на проблем. Особено пък той.

Сподели в други сайтове

Пълни глупости.

Не се изтриваш има с 1.47млн повече от Моро му, Обратно в играта 1.81млн повече от Просто Шоу. Единствено на Мама Ураган и Няма да ти пиша са почти наравно (124k разлика) .

Сподели в други сайтове

• Fast featured and pinned this Тема
  • Fast unfeatured, unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...