Cally-Pressyfan' Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Обещаното клипче от Германия с "невероятния прием" на "хита" с купените гледания кога? Сещате ли се защо Преславови изглеждат толкова изнервени, при положение, че уж тяхната изживява някакъв ренесанс? Ами много просто - от няколко години тя не е пуснала песен, която да си слушат ей така с кеф и която да наредят до най-големите й хитове в годините. Cally-Pressyfan' вече си призна, че дори най-ставащата песен "Да гори в любов" е далеч от добрите й песни назад във времето. Очакваме и другите да си признаят. Виж, Преслава има такива песни, че е много трудно да ги надскочи. Дори една разтърсваща балада като "Ако утре ме губиш", бледнееше на фона на песни като "Лъжа е" и "Уморих се", какво остава за някой комерс като "Да гори в любов", бил той и хита на годината. Това се отнася за всички певици. Кажи ми някоя чалгарка с 15-20 годишна кариера, която в последните 5 години е пуснала най-добрият си проект в кариерата? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Виж, Преслава има такива песни, че е много трудно да ги надскочи. Дори една разтърсваща балада като "Ако утре ме губиш", бледнееше на фона на песни като "Лъжа е" и "Уморих се", какво остава за някой комерс като "Да гори в любов", бил той и хита на годината. Това се отнася за всички певици. Кажи ми някоя чалгарка с 15-20 годишна кариера, която в последните 5 години е пуснала най-добрият си проект в кариерата? За почти всички големи мога да посоча песен или няколко песни от последните 5 години, които са сред най-най-добрите в кариерата им, да не кажа и по-голяма дума. Галена - Моро му, Пей сърце, В твоите очи, Хавана тропикана Анелия - Дай ми още Азис - Хабиби, Мотел Емилия - Калифорния, Как да изтрезнея Джена - Коя, Да ти се доказвам Камелия - Името ти Деси Слава - В твоите очи, Ангелите плачат Константин - Болка в минути, Не ме заслужаваш Емануела - Като теб, Почти перфектен, Не ме заслужаваш При Преслава единствената песен, която е истински хубава и се нарежда до най-добрите й песни, на 1-ви август ще навърши 5 години. След нея всичко друго е леш - комерс до комерс. Спадът при нея е наистина огромен и е жалко, че я защитавате и насърчавате да прави песни като последната. Само виж какви песни съм изброил (поне повечето) и ги сравни с "Обратно в играта", "Изтрезняваш ли", "Пада звезда", "Няма да ти пиша" и т.н. Откъм качество Преслава отдавна не го докарва и за пееща певица като нея (това никога не съм го отричал) да пуска само такива комерси е наистина мега тъпо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Друг аргумент освен реакцията във вмирисаните дискотеки имате ли? Докато Пепа си изкарва мънгизите от същите тея вмирисани дискотеки, това ще е основния аргумент. Щото единствения ви аргумент, че Изтрещяваш ли било хит са купените гледания в ютуб, друго с просто око не се забелява. И стига си мечтал, че изпросения бис на РЕКЛАМИРАЩАТА СИЛНО ТОКСИЧЕН ПРОДУКТ ВОДЕЩ ДО ПРИСТАСТЯВАНЕ НА 11-13 ГОДИШНИ МАЛКИ ДЕЦА бил едва ли не самостоятелен концерт, при условие че Галя пя миналата година 3 пъти на същата сцена, а ваша Пепа е на път да кандърдиса Софка да си вдигне сватбения банкет в същата зала само и само да я разгледа от вътре когато над сцената не е опънат надпис БОР ЧВОР. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 За почти всички големи мога да посоча песен или няколко песни от последните 5 години, които са сред най-най-добрите в кариерата им, да не кажа и по-голяма дума. Галена - Моро му, Пей сърце, В твоите очи, Хавана тропикана Анелия - Дай ми още Азис - Хабиби, Мотел Емилия - Калифорния, Как да изтрезнея Джена - Коя, Да ти се доказвам Камелия - Името ти Деси Слава - В твоите очи, Ангелите плачат Константин - Болка в минути, Не ме заслужаваш Емануела - Като теб, Почти перфектен, Не ме заслужаваш При Преслава единствената песен, която е истински хубава и се нарежда до най-добрите й песни, на 1-ви август ще навърши 5 години. След нея всичко друго е леш - комерс до комерс. Спадът при нея е наистина огромен и е жалко, че я защитавате и насърчавате да прави песни като последната. Само виж какви песни съм изброил (поне повечето) и ги сравни с "Обратно в играта", "Изтрезняваш ли", "Пада звезда", "Няма да ти пиша" и т.н. Откъм качество Преслава отдавна не го докарва и за пееща певица като нея (това никога не съм го отричал) да пуска само такива комерси е наистина мега тъпо. Това, което пишеш са пълни щуротии. Изобщо не мога да наредя тия песни до класики като "Погледни ме в очите", "Не виждам", "Луда по тебе", "Две сърца" и каквито други ти хрумнат. Хипер много изкривяваш фактите, за да са в ущърб на Преслава - МАНИПУЛИРАШ ОТНОВО! След "Моето слабо място", има още "Ако утре ме губиш", "Не се изтриваш", "Да гори в любов" - кое от това е леш? Пишеш ми някакви песни като - "Калифорния", "Като теб", "Името ти", които са три пъти по-слабо популярни от най-силните Преславови, които мимоходом пропускаш да споменеш. Нелеп си! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Хита на годината! https://streamable.com/z94df Препълнила е дискотеката, пяла е песента напълно живо, цялата дискотека се дере, пеят по-силно от Преслава! Както каза някой от потребителите тук: "Преслава си има ново Дяволско желание" ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 За сметка на някаква си балада, която никой не пее в дискотеката... https://streamable.com/7ft64 https://streamable.com/3kiex https://streamable.com/75oa8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Хита на годината! https://streamable.com/z94df Препълнила е дискотеката, пяла е песента напълно живо, цялата дискотека се дере, пеят по-силно от Преслава! Както каза някой от потребителите тук: "Преслава си има ново Дяволско желание" ! Жените не знам дали са мъртви, ама атмосферата в тая дискотека определено e два метра под земята. Тук щях да вкарам майтапа, че дори любимата краварка вади повече реакция по участия, ама нещо не ми е смешно, при условие че си е 100% вярно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Това, което пишеш са пълни щуротии. Изобщо не мога да наредя тия песни до класики като "Погледни ме в очите", "Не виждам", "Луда по тебе", "Две сърца" и каквито други ти хрумнат. Хипер много изкривяваш фактите, за да са в ущърб на Преслава - МАНИПУЛИРАШ ОТНОВО! След "Моето слабо място", има още "Ако утре ме губиш", "Не се изтриваш", "Да гори в любов" - кое от това е леш? Пишеш ми някакви песни като - "Калифорния", "Като теб", "Името ти", които са три пъти по-слабо популярни от най-силните Преславови, които мимоходом пропускаш да споменеш. Нелеп си! Ми той човека не ти говори за Погледни ме в очите и прочее, говори ти за последните 5 години - време в което Пепа не е изкарала една свястна песен, така, дет се вика да зарадва себе си, феновете или нещо от сорта. Сичко е еднодневка там да се върти нещо по ВМИРИСАНИТЕ ДИСКОТЕКИ и нищо повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 За сметка на някаква си балада, която никой не пее в дискотеката... https://streamable.com/7ft64 https://streamable.com/3kiex https://streamable.com/75oa8 Много ясно селяците в провинциален Бургас ше пеят с пълно гърло на Галче, докато хайлайфа във ВМИРИСАНАТА СТОЛИЧНА ДИСКОТЕКА, се кефят едно такова снобарски мълчаливо на мегахитЯ РЕКЛАМИРАЩ СИЛНО ТОКСИЧЕН ПРОДУКТ ВОДЕЩ ДО ПРИСТРАСТЯВАНЕ НА 11-13 ГОДИШНИ МАЛКИ ДЕЦА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Хита на годината! https://streamable.com/z94df Препълнила е дискотеката, пяла е песента напълно живо, цялата дискотека се дере, пеят по-силно от Преслава! Както каза някой от потребителите тук: "Преслава си има ново Дяволско желание" ! ХАХААХХА ПЛЕЙБЕК ПАЧАВРА.. ПЛЕЙБЕК ПАЧАВРА,, ДА ПОВТАРЯМ ЛИ ОЩЕ ? П Л Е Й Б Е К П А Ч А В Р А !! СПРЕТЕ ДА СРАВНЯВАТЕ ГАЛЕНА С ПРЕСЛАВА !!! ГАЛЕНА ИМА ХИЛЯДИ КЛИПЧЕТА 99% ПЕЕ НА ЖИВО. НАЙ-ДОБРАТА КУПОНДЖИЙКА !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Маракеш ПРОВАЛ така се прави кОпон ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Много ясно селяците в провинциален Бургас ше пеят с пълно гърло на Галче, докато хайлайфа във ВМИРИСАНАТА СТОЛИЧНА ДИСКОТЕКА, се кефят едно такова снобарски мълчаливо на мегахитЯ РЕКЛАМИРАЩ СИЛНО ТОКСИЧЕН ПРОДУКТ ВОДЕЩ ДО ПРИСТРАСТЯВАНЕ НА 11-13 ГОДИШНИ МАЛКИ ДЕЦА! то чак пък СИЛНО ТОКСИЧЕН ПРОДУКТ :mf_surrender: цигарите не са толкова вредни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ето клипче но трябваше повече да снимам , но понеже бях в еуфория и неможах! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Хората незнаят песента.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ето клипче но трябваше повече да снимам , но понеже бях в еуфория и неможах! Нали много пяла на живо тоя път. :1000 (29): И на това ли казваш избухване? Нито един човек там не знае и една дума от текста на тази песен. Подвикват "хей, хей, хей" и дотам. Горното клипче пък по-добре да не го коментирам, защото положението е по-трагично отколкото си го представях. След тези клипове вече подозирам, че купените гледания са повече от реалните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Това, което пишеш са пълни щуротии. Изобщо не мога да наредя тия песни до класики като "Погледни ме в очите", "Не виждам", "Луда по тебе", "Две сърца" и каквито други ти хрумнат. Хипер много изкривяваш фактите, за да са в ущърб на Преслава - МАНИПУЛИРАШ ОТНОВО! След "Моето слабо място", има още "Ако утре ме губиш", "Не се изтриваш", "Да гори в любов" - кое от това е леш? Пишеш ми някакви песни като - "Калифорния", "Като теб", "Името ти", които са три пъти по-слабо популярни от най-силните Преславови, които мимоходом пропускаш да споменеш. Нелеп си! Не можеш да ги наредиш, защото не ти изнася. С какво "Дай ми още" е по-слаба от най-големите хитове на Анелия? С какво песните на Азис са по-слаби от класиките му? Не може ли "В твоите очи" да се нареди сред най-хубавите песни на Деса? А "Болка в минути" на Коцьо? А за Галена защо нищо не казваш? "Калифорния" и "Името ти" 3 пъти по-слаби от най-силните Преславови? Чуваш ли се изобщо какво говориш. "Калифорния" е песен, която звучи редовно по клубовете до днес. За Камелия пък е повече от очевидно, че това е най-силната й песен сигурно от "Изпий ме цялата" насам. След МСМ единственото по-различно парче на Петя е "Ако утре ме губиш", с което обаче не й се получи особено. Всичко друго е пълен комерс, който се помни и слуша точно по един сезон. Песните на П. от последната петилетка не мога да ги наредя и в Топ 10 на големите й хитове и истински хубави песни - Лъжа е, Дяволско желание, Нямаш сърце, Обичам те, Водка с утеха, И когато съмне, Последен адрес, Горчиви спомени... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ето клипче но трябваше повече да снимам , но понеже бях в еуфория и неможах! И тая имала вселенски хит? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 От Планета са сложили Преславчето на първо място. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 От Планета са сложили Преславчето на първо място. Голяма радост, да и сложат поредния комерсиален шит на 1во място. Хем самият ти подкрепяш стойностната музика, хем изпадаш в екстаз след всеки боклук, който Петя из*ере. Затова няма да има оправия в чалгата като цяло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Голяма радост, да и сложат поредния комерсиален шит на 1во място. Хем самият ти подкрепяш стойностната музика, хем изпадаш в екстаз след всеки боклук, който Петя из*ере. Затова няма да има оправия в чалгата като цяло. Щом се касае за Преславчето, съм в състояние да слушам 24/7 дори и "Без теб" и "Богови...". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Убивай Преси , сигурно ще кажат ,че и тая класация е купена хахаха! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Та "Без теб" и "Bogovi zemljom hode" са песни за ценители. Това, че не са станали гига-хитовете не ги прави некачествени. Едни от най-добрите и са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 въпреки рекордите (купени,фалшиви гледания),'Не се изтриваш ' НЕ СТАНА ПО ГОЛЯМ ХИТ от 'Да гори в Любов' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 От Планета са сложили Преславчето на първо място. 1. Маракеш 2. Феноменален 3.Сърце Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ани Хоанг е некоректен клиент в магазин за реплики. Жената от страницата потвърди, че е тя, чували са се по телефона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари