Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Времената са такива, че стриймингът дава много по-точна и ясна представа за популярността на песните от реакцията в която и да е дискотека. Само в този форум предпочитате да живеете 10 години назад и да ги издигате на пиедестал. "Изтрезняваш ли" е популярна във всички платформи и няма доказателства за какъвто и да било фалшив трафик. Както сами видяхте, в извадката от YouTube Charts няма нищо съмнително. Пълни глупости. Един хит се вижда точно по реакцията на хората дали избухват и го пеят с пълно гърло. Това е музиката - емоция, а не изманипулирани цифри. Каза ти се 100 пъти, че вече има сайтове за купуване на гледания от конкретни държави, за лайкове, за споделяния, дори и за коментари. Престани да ни пробутваш изсмуканите от пръстите си глупости, защото олекваш страшно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Времената са такива, че стриймингът дава много по-точна и ясна представа за популярността на песните от реакцията в която и да е дискотека. Само в този форум предпочитате да живеете 10 години назад и да ги издигате на пиедестал. "Изтрезняваш ли" е популярна във всички платформи и няма доказателства за какъвто и да било фалшив трафик. Както сами видяхте, в извадката от YouTube Charts няма нищо съмнително. По големи глупости трудно може да съчиниш - престани с тоя стриймийг. Пепа не е изкарала и една стотинка от такова нещо, тоест всичките ти теории кое прави някоя песен популярна са със същата нулева стойност. Повече пари е изкарала от РЕКЛАМА НА СИЛНО ТОКСИЧЕН ПРОДУКТ ВОДЕЩ ДО ПРИСРАСТЯВАНЕ НА 11-13 ГОДИШНИ МАЛКИ ДЕЦА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ама какво ме молиш, аз не ги споменавам с лошо - ти си този, който плюе Галена, че била участвала в кавър - попитах Преслава никога ли не е правила, че одиш да лееш жлъчни коментари по сайтовете. И да плюя Галена тук е форум за тях ,за изпълнителите и всеки един от тях е бил плют, какво общо имат децата ми с Галена тцтцт излагате се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 И да плюя Галена тук е форум за тях ,за изпълнителите и всеки един от тях е бил плют, какво общо имат децата ми с Галена тцтцт излагате се! А тогава защо се снимаш с нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 А тогава защо се снимаш с нея? Защото ми харесва като жена как изглежда , яка п**ка е, но като певица не. Не отричам факта , че има много хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Защото ми харесва като жена как изглежда , яка п**ка е, но като певица не. Не отричам факта , че има много хитове. Нали беше Майкъл Джексън с пришитото лице, сега пък била яка п*тка и имала много хитове, нещо много бързо обърна палачинката. Или жената ти е натиснала чехъла Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 А да, и специално за @Fast че забравих като го навирах в кучия г*з предния пост Като ми се пениш толкоз за стрийминг, да ти припомним как в ЕДИНСТВЕНАТА такава услуга, която не само брои на Митьо кокошките за живи, ами и активно ги промотира, колкото и да не струва, Галя миналия месец се разполагаше на 3 места в топ 5, включително първо с песен на повече от половин година, докато толбухинска Пепа не присъстваше изобщо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Нали беше Майкъл Джексън с пришитото лице, сега пък била яка п*тка и имала много хитове, нещо много бързо обърна палачинката. Или жената ти е натиснала чехъла Много сте нервни в последно време , разбирам защо е хахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Лисича му работа. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Пълни глупости. Един хит се вижда точно по реакцията на хората дали избухват и го пеят с пълно гърло. Това е музиката - емоция, а не изманипулирани цифри. Каза ти се 100 пъти, че вече има сайтове за купуване на гледания от конкретни държави, за лайкове, за споделяния, дори и за коментари. Престани да ни пробутваш изсмуканите от пръстите си глупости, защото олекваш страшно. Ако дискотеките и концертите са по-важни и определящи за теб, защо ни наду и продължаваш да ни надуваш главите с гледанията на Шефката? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 :1000 (6): :1000 (6): :phpgrin2: :phpgrin2: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Нали беше Майкъл Джексън с пришитото лице, сега пък била яка п*тка и имала много хитове, нещо много бързо обърна палачинката. Или жената ти е натиснала чехъла Дава на заден, защото с Дейнджи му вкарваме филми. ФИЛМИ = хората притихват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ако дискотеките и концертите са по-важни и определящи за теб, защо ни наду и продължаваш да ни надуваш главите с гледанията на Шефката? "Шефката" е феномен по всички показатели 1) реакция в клубовете 2) звучене от коли, паркове, банкети 3) гледания - №1 за 2018 4) празници - №1 на Нова Година, въпреки че тогава вече беше стара песен 5) зазвуча под формата на народна музика в ресторантите Песента на Преслава по кой показател е феномен? По показател "Несътветстие между цифри и реалност". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Дискотеките са посещавани от определен таргет, докато интернет има всеки трети българин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Преслава Скумриева си слуша нейните песни в колата си. Побърка се да пуска клипчета, интересно защо в тях пее на живо, а на участията дъни плейбека. И от участия пуска клипчета само на малкото изпяти на живо песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Преслава Скумриева си слуша нейните песни в колата си. Побърка се да пуска клипчета, интересно защо в тях пее на живо, а на участията дъни плейбека. И от участия пуска клипчета само на малкото изпяти на живо песни. На стоп кадъра прилича на един колега с ръбесто лице. :1000 (29): @Preslava Направи си операция за по-овални форми на лицето. Като се целуваш с Павката, му бодеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Дискотеките са посещавани от определен таргет, докато интернет има всеки трети българин. Фаст, хората които посещават дискотеки са основните слушатели на фолка. Не спря да говориш срещу дискотеките, а очевидно Преслава пусна последната си песен с цел да ги превзема. Интересно ми е какво ще кажеш ако извади тотален дискотечен хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Дискотеките са посещавани от определен таргет, докато интернет има всеки трети българин. И ти твърдиш, че хората над 35-40 години слушат този изкопиран мазньоч на Преслава? :1000 (29): Точно по-младият таргет е основен двигател на гледанията, а както виждаме дори не знаят текста на песента. Дори и ти самият го осъзнаваш колко нелепа ситуация се получава, но продължаваш да упорстваш в манията си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Фаст, хората които посещават дискотеки са основните слушатели на фолка. Не спря да говориш срещу дискотеките, а очевидно Преслава пусна последната си песен с цел да ги превзема. Интересно ми е какво ще кажеш ако извади тотален дискотечен хит? Не съм против дискотеките. Просто съм на мнение че на са такава сила. каквато бяха и България не е по-назад от стрийминг вълната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Не съм против дискотеките. Просто съм на мнение че на са такава сила. каквато бяха и България не е по назад от стрийминг вълната. Но тази стрийминг вълна не се припокрива с реалността навън, защо продължаваш да се правиш на будала? Ти излизаш ли от вас изобщо? Тази песен прави гледания като за тотален монстър мегахит, а не съм я чул никъде навън, нито някакви младежи да я слушат, нито 20-30 годишни да я коментират. Мегахитовете получават отзвук в обществото, всички разбират за тях. На тази песен хората в дискотеките, където се води, че са най-запалените слушатели на жанра, не реагират по никакъв начин. За пореден път си затваряш очите пред очевадни неща. Дори хора на участия на самата Преслава не й знаят текста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Не съм против дискотеките. Просто съм на мнение че на са такава сила. каквато бяха и България не е по-назад от стрийминг вълната. Вчера каза, че били вмирисани. Плюеш ги, а не си против тях. Кажи защо според теб песен с толкова гледания не буди реакция в хората и не я знаят? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Тази песен прави гледания като за тотален монстър мегахит, а не съм я чул никъде навън, нито някакви младежи да я слушат, нито 20-30 годишни да я коментират. Мегахитовете получават отзвук в обществото, всички разбират за тях. Това може да го каже всеки за всяка песен. Според мен гледанията не ти изнасят, защото е песен на Преслава и се опитваш да я дискредитираш по всякакъв начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 От 14 февруари насам всеки ден едно и също! Как не ви писна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Това може да го каже всеки за всяка песен. Според мен гледанията не ти изнасят, защото е песен на Преслава и се опитваш да я дискредитираш по всякакъв начин. Той би го дчказал и за Сърце, но не и за Азисовата, например. Що Преса не гърми така? И колко пари е спечелила от прословутите си гледания - 0. Даже е на загуба, защото се набута да купува гледания на този провал. Сто про умира от яд. Хак да й е. Заплатата си изкарва във вмирисаните дискотеки, като всяка друга. Другото е бошлаф. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 От 14 февруари насам всеки ден едно и също! Как не ви писна! Няма как иначе. Фистингът не е за всеки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари