Danger. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Синоним на истински хит - когато хората я пеят по-силно от музиката (Дори не е участие) https://streamable.com/frs3n Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Най-после фен клипче и на "Изтрезняваш ли" Хах познавам го лично хахаха по принцип е най-големият фен на Галена с нея става , с нея ляга , но защо ли все в последните си лайфове и клипчета пее последните песни на Преслава , трябва да го питам хаха! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Синоним на истински хит - когато хората я пеят по-силно от музиката (Дори не е участие) https://streamable.com/frs3n Виждам деца на тронове с очи-маслини. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Преса не е била на моминското на Софка. https://signal.bg/без-кумата-преслава-на-моминското-пар/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Преса не е била на моминското на Софка. https://signal.bg/без-кумата-преслава-на-моминското-пар/ За трепане е тая жена. Да беше отишла от PR-гледна точка. Като концерта на Ритон... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 За трепане е тая жена. Да беше отишла от PR-гледна точка. Като концерта на Ритон... Снимали са се където Прес е заснела "Изтрезняваш ли" - в подлеза на метростанция Сердика. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 дайте гръцката и Бг версия ? Гръцката е на Папаризу и може и да е оригинала, не съм сигурен. Има и сръбска версия на една много грозна певица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Преди няколко дни си поръчах диска на Гергана "Губя те бавно", но го получих с променена обложка. Такава е имало още преди години, или сега като преиздават албума от "Пайнер" са решили да я променят? http://prikachi.com/images.php?images/290/9523290S.jpg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Опа ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Опа ... Единствената и награда от 2018 и то подарена от Тони Стораро хахахха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Няма омръзване тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Преди няколко дни си поръчах диска на Гергана "Губя те бавно", но го получих с променена обложка. Такава е имало още преди години, или сега като преиздават албума от "Пайнер" са решили да я променят? http://prikachi.com/images.php?images/290/9523290S.jpg Няма такава аматьорщина. Остави обложката... Аз си го бях поръчал и дойде в някаква смотана кутийка от тези най-тънките дето ги продават в книжарниците. То няма вид на нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Единствената и награда от 2018 и то подарена от Тони Стораро хахахха Наградата е обявена и на двамата, виж сам и не се прави на интересен. Ето: Тони Стораро го е написал това от уважение и още веднъж да покаже мястото на Галена в проекта за отричащите като теб. За наградите: 1. Фолк Плюс - Дискотечен хит на 2018 за "Шефката" 2. Фолк Плюс - Видеоклип на 2018 за "Маракеш" 3. Дискотечен хит на 2018 - отново "Шефката" - според класацията на Dj- ите на най-големите клубове в България 4. Най-харесвана фолк певица за 2018 на Signal.bg 5. Дискотечен хит на 2018 според сайта на bgvipnews - "Феноменален" 6. Видеоклип на 2018 според сайта на bgvipnews - отново "Маракеш" Още малко факти от изминалата година: - Най-гледаната песен youtube през 2018 - "Шефката", тотален хит на лято 2018, най-пускана песен по банкети - Галена беше 3 пъти на сцената на Арена Армеец - Концерта "25 години радио Веселина", Концерта на Планета, Концерта на Миле Китич - Най-пусканата изпълнителка в клубовете За десерт нещо от настоящата година: Галена отбеляза 15 години на сцената с проект като "Сърце" - песен с послание, стилен видеоклип и прекрасен текст. Балада, подарък за феновете. Преслава отбеляза 15 години на сцената с мазнотията "Изтрезняваш ли" - копие на "Шефката" и "Феноменален" Едната предпочете да подари на феновете си прекрасен проект, а другата да се бута за лидерски позиции с купени гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Наградата е обявена и на двамата, виж сам и не се прави на интересен. Ето: Тони Стораро го е написал това от уважение и още веднъж да покаже мястото на Галена в проекта за отричащите като теб. За наградите: 1. Фолк Плюс - Дискотечен хит на 2018 за "Шефката" 2. Фолк Плюс - Видеоклип на 2018 за "Маракеш" 3. Дискотечен хит на 2018 - отново "Шефката" - според класацията на Dj- ите на най-големите клубове в България 4. Най-харесвана фолк певица за 2018 на Signal.bg 5. Дискотечен хит на 2018 според сайта на bgvipnews - "Феноменален" 6. Видеоклип на 2018 според сайта на bgvipnews - отново "Маракеш" Още малко факти от изминалата година: - Най-гледаната песен youtube през 2018 - "Шефката", тотален хит на лято 2018, най-пускана песен по банкети - Галена беше 3 пъти на сцената на Арена Армеец - Концерта "25 години радио Веселина", Концерта на Планета, Концерта на Миле Китич - Най-пусканата изпълнителка в клубовете За десерт нещо от настоящата година: Галена отбеляза 15 години на сцената с проект като "Сърце" - песен с послание, стилен видеоклип и прекрасен текст. Балада, подарък за феновете. Преслава отбеляза 15 години на сцената с мазнотията "Изтрезняваш ли" - копие на "Шефката" и "Феноменален" Едната предпочете да подари на феновете си прекрасен проект, а другата да се бута за лидерски позиции с купени гледания. Преслава - Изтрезняваш ли | 1 месец 5745783 гледания 57242 харесвания 2844 коментара 90325 споделяния Сравнението е потресаващо не в полза на Пепа - ясно на кой психиките са изкъртени. Междудругото новата обложка на Изтрещяваш ли е пълен потрес - и отгоре на всичко акцентира върху стария нос, язък че се охарчи хем за гледания, хем за нос .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Учудващо, но Анча влезе в Трендинг. Дано събере малко повече гледания, че положението е плачевно. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 ТОП, бе майна! Зариби ме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 ТОП, бе майна! Зариби ме. Пак ще плача ли на мама....? Очакваше се да те зариби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Пак ще плача ли на мама....? Очакваше се да те зариби. Престани да ми бъркаш в душата и гъза с изказвания и духовна енергия, ве пич. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Доста недооценена песен! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Дали "Шефката" е най гледани клип за 2018??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Естествено, че не е. Никой нормален човек не събира по пет клипа и не брои още толкова изтрити, за да докара някакъв рекорд. Като класираш клиповете от 2018 по популярност, "Зоопарк" си излиза първа. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Естествено, че не е. Никой нормален човек не събира по пет клипа и не брои още толкова изтрити, за да докара някакъв рекорд. Като класираш клиповете от 2018 по популярност, "Зоопарк" си излиза първа. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Преди няколко дни си поръчах диска на Гергана "Губя те бавно", но го получих с променена обложка. Такава е имало още преди години, или сега като преиздават албума от "Пайнер" са решили да я променят? http://prikachi.com/images.php?images/290/9523290S.jpg Това ли ти е обложката?Мисля, че това е част от книжното тяло към диска, поне така е при моят албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Естествено, че не е. Никой нормален човек не събира по пет клипа и не брои още толкова изтрити, за да докара някакъв рекорд. Като класираш клиповете от 2018 по популярност, "Зоопарк" си излиза първа. И никой нормален човек не отрича фактите само за да изкриви информацията както му изнася. Знам, че ти е гадно, че Преслава не е с най-гледаната песен за 2018-та и заради това буташ "Зоопарк", но истината е друга. А сега си вземи кърпичка и седни, защото ще ти кажа, че и през 2019-та Преси няма да е с най-гледаният клип. :roll1: Внимавай да не изпадне някое заешко ушенце от толкова търкаляне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари