Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 ТОП БЕ!!! :1000 (29): - Ще те видим теб на 50. - Yaneva Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ето това е топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Крайно време е някой да им тегли ножа на фенчетата на уродката от Погрешен завой,та да спрат да се мъчат. Поредното доказателство,че Шефката беше хит от типа "Барби","Яша бана бе" и тн.А твърдението,че е масово пускана по банкети е тотална глупост.По банкети Ивана е бетон.Единствеите песни на Стораро,които се пускат там са "Ако една звезда си" и чат пат "Кажи ми като мъж",а за оная дори няма смисъл да се говори.Тази година дори Андреа е с по-гледани песни от шафрантията. Стели, дали да не му шибнеш един...? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ето това е топ! А това - ботъм (като 90% от потребителите) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 ТОП лафове от Самлена: - Само лЮда като мене - Като на Казарт проигра ме - Второ - нада йе дръж от леглото този мъж Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Стели, дали да не му шибнеш един...? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Наградата е обявена и на двамата, виж сам и не се прави на интересен. Ето: Тони Стораро го е написал това от уважение и още веднъж да покаже мястото на Галена в проекта за отричащите като теб. За наградите: 1. Фолк Плюс - Дискотечен хит на 2018 за "Шефката" 2. Фолк Плюс - Видеоклип на 2018 за "Маракеш" 3. Дискотечен хит на 2018 - отново "Шефката" - според класацията на Dj- ите на най-големите клубове в България 4. Най-харесвана фолк певица за 2018 на Signal.bg 5. Дискотечен хит на 2018 според сайта на bgvipnews - "Феноменален" 6. Видеоклип на 2018 според сайта на bgvipnews - отново "Маракеш" Още малко факти от изминалата година: - Най-гледаната песен youtube през 2018 - "Шефката", тотален хит на лято 2018, най-пускана песен по банкети - Галена беше 3 пъти на сцената на Арена Армеец - Концерта "25 години радио Веселина", Концерта на Планета, Концерта на Миле Китич - Най-пусканата изпълнителка в клубовете За десерт нещо от настоящата година: Галена отбеляза 15 години на сцената с проект като "Сърце" - песен с послание, стилен видеоклип и прекрасен текст. Балада, подарък за феновете. Преслава отбеляза 15 години на сцената с мазнотията "Изтрезняваш ли" - копие на "Шефката" и "Феноменален" Едната предпочете да подари на феновете си прекрасен проект, а другата да се бута за лидерски позиции с купени гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Хахах, ти си triggered. Тя е посочила факти, които не можеш да обориш. Стига злобя, почеши се там, където никой никога не те е чесъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Аа, уникална песен, надувам. Горкият - ще стане цяла седмица надалеч от втория му дом и хората, на които посвети толкова много през последната година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Аа, уникална песен, надувам. Горкият - ще стане цяла седмица надалеч от втория му дом и хората, на които посвети толкова много през последната година. Беше ми любима. Писах му двойка. Нека има време да посети някой банкет, да види какво се пуска. Струва ми се, че в последните 8-9 месеца не е излизал. Аз просто помагам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Хахах, ти си triggered. Тя е посочила факти, които не можеш да обориш. Стига злобя, почеши се там, където никой никога не те е чесaл. Да, страшни факти. Най-пусканата по заводските банкети '73 според лелката :1000 (29): Е, не! Тя продължава за банкети да говори :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Да, страшни факти. Най-пусканата по заводските банкети '73 според лелката :1000 (29): Факти са - тя организира частни и фирмени партита. А ти от всичко изброено се хвана само за това. Днес не ти е ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Факти са - тя организира частни и фирмени партита. А ти от всичко изброено се хвана само за това. Днес не ти е ден. Имайки предвид способностите ѝ като модератор и музикалния вкус, единствените партИта, които може да организира са ромски сватби и сюнети. На мен ми е нормален ден. За вас не е месец, обаче, откак Преса ви пръсна. Пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Да, страшни факти. Най-пусканата по заводските банкети '73 според лелката :1000 (29): Е, не! Тя продължава за банкети да говори :roll1: Днес съм екскурзовод. Искаш ли така да се търкулнеш към някоя дестинация? Избери си дали ще пътуваш със съпровод с "Шефката" или "Феноменален". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Имайки предвид способностите ѝ като модератор и музикалния вкус, единствените партИта, които може да организира са ромски сватби и сюнети. На мен ми е нормален ден. За вас не е месец, обаче, откак Преса ви пръсна. Пак. Имайки предвид хронично негативната ти настройка и пословично хейтърство, никой не се интересува от това какви партита си мислиш, че организира тя. На теб акъла ти стига до там, че една шега за ботокс се опита да я извъртиш в нападка, която не спря да повтаряш 5 месеца. Нека да ти е нормален ден. А на нас нека НЕ ни е месец с мними пръсвания, а като пуснат песента в дискотека - МЪРТВИЛО. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Днес съм екскурзовод. Искаш ли така да се търкулнеш към някоя дестинация? Избери си дали ще пътуваш със съпровод с "Шефката" или "Феноменален". Явно и като такова не струваш. От толкова екскурзии останахте 2-ма във форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Имайки предвид хронично негативната ти настройка и пословично хейтърство, никой не се интересува от това какви партита си мислиш, че организира тя. На теб акъла ти стига до там, че една шега за ботокс се опита да я извъртиш в нападка, която не спря да повтаряш 5 месеца. Нека да ти е нормален ден. А на нас нека НЕ ни е месец с мними пръсвания, а като пуснат песента в дискотека - МЪРТВИЛО. Ти гледай какви ги пишеш на лични. От тебе акъл не ми требе. Бях забравил за ботокса. Мерси, че ми напомни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Явно и като такова не струваш. От толкова екскурзии останахте 2-ма във форума. Явно сме трима щом и ти каканижеш наоколо. Трябва и теб да натирим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Явно сме трима щом и ти каканижеш наоколо. Трябва и теб да натирим. Няма да изтърва много. 1 страница я се изпише, я не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 От тебе акъл не ми требе. Никой не пита какво ти требе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Явно сме трима щом и ти каканижеш наоколо. Трябва и теб да натирим. Не виждаш ли, че той не може без мен и ми е фен. Просто закачките са му на ниво детската градина. Търси ми вниманието под формата на нападки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Няма да изтърва много. 1 страница я се изпише, я не. Аз виждам 19 човека в темата в 1:00 след полунощ. Ако имат сливи в устите, не е мой проблем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не виждаш ли, че той не може без мен и ми е фен. Просто закачките са му на ниво детската градина. Търси ми вниманието под формата на нападки. Не е така. Просто си ми много неприятна и ми е забавно. Но ако това те кара да се чувстваш по-самодоволна и щастлива, така си го тълкувай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Никой не пита какво ти требе. Нито тебе някой те пита каквото и да е. Това не те спира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Нито тебе някой те пита каквото и да е. Това не те спира. Не ти е ден и това си е. Между другото, осъзнаваш ли колко си дегенерирал за последните няколко години? Преди време се открояваше с неподражаемия си стил, постовете ти макар и все иронични , бяха изключително оригинални, имаше дори свои фенове. А сега си се превърнал в едно сърдито и мърморещо старче. Съдбата си знае работата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари