Brian Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Познай кой навръх рождения си ден преди няколко дни ми заяви по Вайбър, че нещата между нас можели да станат, но не точно, както аз съм си ги представял Не могат да ти устоят на чара 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Не могат да ти устоят на чара Докладваха ми, че и ти си в това число. :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Докладваха ми, че и ти си в това число. :1000 (24): нека да си докладват каквото искат :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Страхотна еее. Няма омръзване вече колко време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Страхотна еее. Няма омръзване вече колко време. Точно я бях издул, като отворих Скандалите и видях поста ти. Смея да твърдя, че тази година дори е по-актуална от миналата. На какво мнение си относно интимните връзки между две жени? Виждам две такива на дъх разстояние на аватара ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Точно я бях издул, като отворих Скандалите и видях поста ти. Смея да твърдя, че тази година дори е по-актуална от миналата. На какво мнение си относно интимните връзки между две жени? Виждам две такива на дъх разстояние на аватара ти. Хаха ами нищо лошо не виждам,човек трябва да е отворен за всичко,че знае ли се... :1000 (29): Всичко живо на въртележката на живота. :1000 (29): :1000 (6): Тези двете нещо не ме радват особено,ти какво мислиш за тях? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Хаха ами нищо лошо не виждам,човек трябва да е отворен за всичко,че знае ли се... :1000 (29): Всичко живо на въртележката на живота. :1000 (29): :1000 (6): Тези двете нещо не ме радват особено,ти какво мислиш за тях? Отвратителни са. Любимите ми нейни песни от последните са "Двойно влюбен" (не разбрах защо не стана по-голям хит..?) и "Изкушение". "Няма да ме купиш" също я късах, тя доближава вече 10 милиона. "Въртележката" не ми е много на сърце, но разбирам защо стана голям хит и защо хорта я харесват. Мисля, че тя беше първата от серия хитове с по-мазен отсвир, която линия после беше продължена от "Феноменален", "Много съм добра" и небезизвестната в Рамания, но безизвестна навън ( ) "Изтрезняваш ли". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Отвратителни са. Любимите ми нейни песни от последните са "Двойно влюбен" (не разбрах защо не стана по-голям хит..?) и "Изкушение". "Няма да ме купиш" също я късах, тя доближава вече 10 милиона. "Въртележката" не ми е много на сърце, но разбирам защо стана голям хит и защо хорта я харесват. Мисля, че тя беше първата от серия хитове с по-мазен отсвир, която линия после беше продължена от "Феноменален", "Много съм добра" и небезизестната в Рамания, но безизвестна навън ( ) "Изтрезняваш ли". Ами недооценена е''Двойно влюбен''и аз така мисля.Аз супер много я харесвам.На мен''Купих ти сърце''пък никога не ми е харесвала,макар и да стана голям хит. А на това най-много се кефя в момента. :phpgrin2: Брутално яка ми е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Ами недооценена е''Двойно влюбен''и аз така мисля.Аз супер много я харесвам.На мен''Купих ти сърце''пък никога не ми е харесвала,макар и да стана голям хит. И на мен, въпреки че звучи хитово. Емануела от години вече не пропуснала песен, в която да кълне, да пожелава еди-какво си, да нарежда еди-кой си. Супер агресорка. Което се вписва в манталитета на озлобеност на нацията. Един, два, три пъти - добре. Ама от 3-4 години едно и също? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Ами недооценена е''Двойно влюбен''и аз така мисля.Аз супер много я харесвам.На мен''Купих ти сърце''пък никога не ми е харесвала,макар и да стана голям хит. А на това най-много се кефя в момента. :phpgrin2: Брутално яка ми е. Тези кучета ги има и в новия клип на Енрике Иглесиас, явно е модерно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 ''Пак ще плача ли на мама?''пък ми е топа до момента за тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Ааа''Няма да ме купиш''си писал,аз прочетох''Купих ти сърце''и затова я споменах. Кремчеее, завеяно влюбена ли си. Аз ги пиша, ти ги четеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Тези кучета ги има и в новия клип на Енрике Иглесиас, явно е модерно. Бая е закъснял..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Кремчеее, завеяно влюбена ли си. Аз ги пиша, ти ги четеш. А вярно е,вярно е! :1000 (29): Айде и с това да се отчета. И тя е супер лична. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Бая е закъснял..... На последното клипче във ФБ с реклама за участие в Стара Загора защо едното й око е двойно по-малко от другото ала Ивана в свинските години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 На последното клипче във ФБ с реклама за участие в Стара Загора защо едното й око е двойно по-малко от другото ала Ивана в свинските години? Щото си е пуснала огледално камерата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 На последното клипче във ФБ с реклама за участие в Стара Загора защо едното й око е двойно по-малко от другото ала Ивана в свинските години? Ми, тя нали цялата е направена с операции. Може някой шев да е поддал и да падне скоро окото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Ми, тя нали цялата е направена с операции. Може някой шев да е поддал и да падне скоро окото. :1000 (29): :1000 (29): Дано да е повреме на някое лайв интервю, за да се насладим на гледката. - А, окото ли ми падна, то си пада, аз го намествам. Следващия въпрос? :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 След психопатската песен на Преса, още една песен взе да ми харесва. Меди прави по 40-50К на ден в изцяло нов канал и е в топ 20 най-гледаните за седмицата. Припевът е много добър и най-вече изпяването. :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 В канала на Андреа какво става? Имаше милиони гледания на повечето клипове, сега са някви от типа на 50-100k. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 В канала на Андреа какво става? Имаше милиони гледания на повечето клипове, сега са някви от типа на 50-100k. Махна предишните с логото на Планета, за да ги качи без логото. Прецаква се сама все повече всеки ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Откъде е този брутален гиф? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Кой изтри последния коментар? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Кой изтри последния коментар? Fast... ИСКАМ МОМО ДА ВИДИ КОЙ Е! Лорена е кавърдисала тази песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари