payner_tv Публикувано на Април 16 Report Share Публикувано на Април 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Копие на Хавана Тропикана.. 🤣 особено частите на Живко. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 6 минути, El Gato каза: Копие на Хавана Тропикана.. 🤣 особено частите на Живко. Нищо общо с Хаваната няма. Екипът работил по проекта е различен, звученетп, тематиката... Вдр едно да кажа, че Хавана Тропикана е 1:1 с Парти тайм на Мая и Живко Микса... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Не стаааавааааа!! #Next 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 1 минута, Slavi каза: Нищо общо с Хаваната няма. Екипът работил по проекта е различен, звученетп, тематиката... Вдр едно да кажа, че Хавана Тропикана е 1:1 с Парти тайм на Мая и Живко Микса... 0:46 - чуй частта на Живко.. различен текст, но същото звучене. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Жестоко парче. Клипа също е много як Анелия е брутална. Чакаме Преслава да копира и този мегахит. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Поредно разочарование от Ана. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 1 минута, El Gato каза: 0:46 - чуй частта на Живко.. различен текст, но същото звучене. Еми той толкова си може човечеца. Това са му възможностите за рапиране. Има прилика някаква, но според мен не е търсена. Иначе рапира ужасно неритмично... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Супер е трака, изкефи ме! 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Ами и това не става. Глуха ли е? Като цяло и от двата й последни "проекта" са напълно безсмислени, но след появата на втория, то предния вече официално може да бъде изтрит от всякъде и никой няма да разбере. Що се отнася до тази песен, аз по-малоумен текст в последно време не съм чувал (поне от предния на Анелия май)... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Само аз ли си запявам на Преслава - зле разпределени? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Извинявайте, ама това е звук от времето на Елена Паришева и дуетите ѝ с въпросния.😬 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Не е лоша песента, макар нещо последните и проекти не могат да ме грабнат особено много 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 16 минути, pacho каза: Извинявайте, ама това е звук от времето на Елена Паришева и дуетите ѝ с въпросния.😬 Това ясно... Ама си я запях и ми съвпадна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Харесва ми. Анелия имаше нужда от таква песен, че последно време прекали с чалгата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Човек изказва мнение и веднага със злоба 😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 13 минути, Danny каза: Харесва ми. Анелия имаше нужда от таква песен, че последно време прекали с чалгата. Анелия има нижда от хит. Тази с DJ Живко е просто трагедия. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Поредна боза... не, че очаквах друго. Просто Анелия загуби нюх. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 На тази жена как не й писна да пуска само провали, не знам. Ужасно еднотипна песен, с нищо различаващо и открояващо се. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Супер жалка песен. Петя Радева да вземе да се обеси, кой й позволява да ги пише тези бълвочи? Живко и той, Хавана Тропикана с друг текст. Анелия и за боклука не става напоследък, ебаси смешката. Ако трябва да кажа нещо позитивно - бузукито е свежо и клипът не е зле. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Анелия никога не е била толкова втръснала, еднообразна, преекспонирана и скучна. Дъно ..... 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Все едно е писана от Боби Павлов, а не от Драганински - толкова е еднотипна. Всичко е до болка познато и изтъркано. Веднага се сещам за "Тук и сега" на Елена, "Хавана Тропикана", "Зле разпределени", "Приключих с тебе"... Ана какво се е разбълвала? За 5 месеца има 4 клипа, задминава и Мара по продукция, но поне да бяха всичките нещо запомнящо се, различно и оригинално. Всичко, освен баладата издиша яко. Абсолютна деградация, дори и от периода в който си търкаше лампион между краката и възпяваше сексуалните си фантазии. Искаме музика и текст, който докосва, разказва история.. как не го разбраха вече. Ана се нуждае от много дълга почивка. Сравнете това подобие на песен с парчето на Дамян и Жана. Тяхното е на светлинни години от това чудо.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Свежа ми е, не е лоша, интересно колко ще се развие. Но Ана трябва да се стегне и да направи нещо от сорта на Гот ми е/Генерал/Дай ми още за лятото. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Клише до клише. И пак Петя Радева... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Аранжиментът ми допада, текстът - не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.